«Майбутнє України без корупції» — мирний протест Марії Барабаш
Привіт, я живу в Анталії і, хоча 90% часу роблю те саме, що робив в Україні — працюю з дому й спілкуюсь з українцями, читаю українські новини — через інші 10% об’єктивно відірваний від реальності, яка відбувається в Україні. І є думки, про які раніше мовчав публічно, а саме: я не вірю в будь-яку перемогу України над московією за президентства Зеленського, і ці думки починаю бачити все частіше в українських новинах.
Цього тижня НАБУ почало публікувати доказову базу про корупцію Тімура Міндіча, одного з найближчих друзів Зеленського, а також співвласника компанії Студія «Квартал 95». У своєму зверненні, де Зеленський прокоментував цю ситуацію, він жодного разу не назвав ім’я Тімура Міндіча.
Також до найближчого кола Зеленського входить Татаров, про його корупційні схеми вже писали на міжнародному рівні.
І, щоб доповнити картину, варто згадати закономірність: якщо четверо твоїх друзів мільйонери, ти станеш п’ятим. У випадку Зеленського — повно друзів-корупціонерів, яких він намагається відмазати через переслідування НАБУ та переслідування журналістів.
Ось допис Марії Барабаш із закликом про відставку Зеленського, там вже її аргументи.

Найкращі коментарі пропустити