Яким був ваш перший пет-проєкт?
Пет-проєкти це класний спосіб перевести знання в практику. Чим більше їх робиш, тим легше розумієш, як все працює насправді і краще запам’ятовуєш теорію. Вони дуже допомагають, особливо коли шукаєш першу роботу.
Я, наприклад, навчалася на фулстек-розробника, але по закінченню курсу зрозуміла, що бути саме розробницею не хочу. При цьому ІТ загалом мені дуже цікаве, і саме тому я тут, на DOU.
Мій перший пет-проєкт був сайтом для вигаданого магазину морозива. Ми робили його командою, і я навіть була тімлідом. На той момент ми тільки вивчили HTML та CSS, тож ніякого складного функціоналу там не було — лише ховери, щоб все виглядало гарно, і простий слайдер.

Тоді здавалося, що це неймовірно складно, але ми впорались! Правда, на презентації виявилося, що продуктивність сайту залишала бажати кращого(про це ми трохи забули).
Пізніше, коли робили більш солідний проєкт в кінці курсу, наприклад веб-додаток, який рахує випиту воду, ми вже працювали на Node.js і React, використовували базу даних MongoDB та тестували API через Postman. І порівнюючи з ним, перший проєкт здається таким кострубатим, але ж всім треба з чогось починати!
А як у вас було з першим пет-проєктом?
Що робили, які технології юзали, і що найбільше запам’яталося?
64 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів