Навайбкодили застосунок для оцінки відносин і зібрали 4к підписок вже з першого дня

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Як з’явилася ідея Lagidno.me

Все почалося з дуже побутової ситуації.

Я зустрілася з подругою, яка вкотре жалілася на свого хлопця. Вона описувала типові для них конфлікти, і я, слухаючи це збоку, не могла зрозуміти — за якими критеріями вона взагалі обрала цю людину. На мій погляд, її вибір був очевидно невдалим: уже третій рік вона живе в постійному розчаруванні, але нічого не змінює.

І в якийсь момент я прямо спитала:

«А тобі не здається, що більшість твоїх проблем просто зникнуть, якщо ти припиниш ці стосунки?»

Вона замислилася, погодилася, але на наступне моє запитання — «а навіщо тобі взагалі ці відносини?» — не змогла відповісти. Ця розмова засіла в мене в голові. По дорозі додому я подумала, що в мене процес вибору зовсім інший. Я маю свій чіткий список критеріїв, за якими оцінюю сумісність із людиною. І саме цей підхід, допоміг мені зустріти мого чоловіка. Для контексту: ми познайомилися на Tinder. Трохи переписувалися, сходили на одне побачення, і вже 7 років як ми разом.

До речі, пізніше чоловік мені зізнався що вже на першому побачені зрозумів що ми одружимось.

Звучить як класична історія з фільму про «кохання з першого погляду», але насправді наше рішення почати стосунки було дуже послідовним і раціональним ніж емоційним.

Як з’явився перший прототип Lagidno.me

Варто зазначити що ми обидва працюємо в ІТ: я проджект менеджер, чоловік — розробник, (за освітою він, до речі психолог).

Коли я поділилася з ним ідеєю про інструмент, який допомагає усвідомлено оцінювати стосунки, він одразу відреагував із захопленням. Ми вирішили не відкладати, а одразу потестувати гіпотезу, щоб зрозуміти чи цікаво це комусь окрім нас.

Так, першим прототипом Lagidno.me стала звичайна таблиця в Excel. ЇЇ можна поклацати тут

Я прописала в ній критерії, додала формули для автоматичного підрахунку оцінки й зробила короткі пояснення до кожного показника.

Цей прототип був далекий від ідеального, але наша мета була проста — перевірити, чи взагалі людям цікава така ідея.

Тож я записала коротке відео, де показала таблицю, і виклала його в Instagram. Ви не уявляєте нашого здивування, коли почали з’являтися реакції.

Відео зібрало більше 280к переглядів, але найцінніше — це коментарі. Люди писали, що це «геніально», що «такі речі мали б пояснювати у школі». Хтось зізнавався, що якби мав подібний інструмент у юності — уникнув би болючих стосунків або розлучення. Ми не очікували такого потоку щирого фідбеку.​

Звісно, були й скептичні коментарі.

Дехто писав, що «це як в бізнесі» і «у стосунках немає місця формулам». Але я з цим не погоджуюся.

Зрілі стосунки — це коли обидва чесно проговорюють, чого хочуть, і мають свободу вирішити, чи готові вони до таких умов. Іноді це дозволяє зрозуміти ще на етапі знайомства, що ви просто не підходите одне одному. А іноді — навпаки, допомагає побачити, що ви справді сумісні й маєте спільне майбутнє.

Від таблиці до веб застосунка

Так ми підтвердили гіпотезу що такий застосунок цікавий людям і чоловік приступив до розробки. Ось як це було з його слів:

«Я повільно досліджував ринок, день за днем розбирався, які тулзи підходять краще для швидких MVP, а які — для великих продуктів.»

У фіналі залишилось два варіанти: Firebase з їхнім новим AI та Lovable.

Firebase здавався більш «інженерним» і вимагав більше ручних налаштувань, а от Lovable — більш «фронтендним», орієнтованим на швидке створення готових застосунків.

Тож я обрав Lovable.

Я детально розібрався, як Lovable хостить застосунки, які компоненти надає користувачу (Supabase, GitHub), а які залишає «під капотом». Lovable використовує власний хостинг, але за потреби може інтегруватися з Netlify та іншими сервісами. Моя мета була проста — зробити все максимально швидко. Тож я вивчив Supabase (стандартну базу даних і систему авторизації Lovable) і почав створювати промпт.

Я завжди працюю з промптами в кілька шарів: спочатку формулюю ідею «по-людськи», потім — технічною мовою для ChatGPT, а потім поступово шліфую результат. Це зайняло кілька ітерацій.

Я уважно стежив, щоб user story у промпті була чіткою й лаконічною: усе, що стосується логіки кліків, кнопок, переходів — мало бути описано, але без зайвих UI-деталей. Спочатку ChatGPT запропонував мені структуру бази даних, але я навмисно її прибрав, вважаючи, що якщо Lovable справді хороший у створенні MVP, то зможе сам оптимально побудувати POC-архітектуру.

Ще один технічний момент: я вказав у промпті базові маршрути — які сторінки за що відповідають.
Наприклад, /app/tools мала містити список усіх доступних інструментів. Це справді допомогло Lovable правильно зібрати структуру сайту.

Після виконання початкового промпту я отримав застосунок без авторизації, але вже з усіма сторінками, логікою кліків і можливістю зберігати дані локально у браузері. На 98% це відповідало тому, як я це собі уявляв. І це було неймовірно. Далі я додав інтеграцію з Supabase, авторизацію й постійне зберігання даних у базі. Усе це робив через нові промпти до Lovable, який чудово справлявся із завданнями такого типу.

Після кількох невеликих виправлень, поліпшення UI, додавання Google-авторизації та покупки базової підписки Supabase (яка навіть була надлишковою для наших потреб) — у мене був готовий продукт для релізу.

Але, як би ти не старався, перший реліз завжди має свої пригоди 😅

Увечері Каріна опублікувала дуже переконливий Reels, який привів перших користувачів у застосунок. Спочатку все йшло добре, аж поки вона не почала отримувати повідомлення від людей, що вони не можуть залогінитись. Я відкрив пошту — і зрозумів, що Supabase не витримав навантаження: їхній дефолтний email-сервіс просто не зміг обробити кількість листів для верифікації. Я, як типовий герой із хакерського фільму, почав гарячково клацати всі можливі кнопки, але це не допомогло.

Тоді я зробив те, чого ніхто не хоче робити у відпустці — почав читати документацію 😄

Виявилося, що Supabase чесно попереджає, що їхня email-система не призначена для продакшн-навантаження — але це повідомлення було заховане в третій вкладці підменю. Тож я і їхній UX-дизайнер поділили відповідальність за цей фейл навпіл. На щастя, документація Supabase добре описує інтеграцію з іншими поштовими сервісами, і я швидко вибрав Resend.

За годину я прочитав інструкції, замінив дефолтну реалізацію, створив шаблон листа, зареєстрував домен і протестував надсилання — все запрацювало. Я перевірив ліміти тарифів, трафік здавався стабільним, тож спокійно ліг спати.

...і прокинувся від того, що Каріна каже: «Користувачі знову не можуть увійти, тепер помилка Email limit error».

Виявилося, я пропустив ще один чекбокс у Supabase 😅

Я купив підписку на Resend і присягнувся більше ніколи не залишати нічого «на авось».

Так і народився Lagidno.me — із жарту, Excel-таблиці, Reels і величезного бажання зробити щось справді корисне."

Що трапилось після першого релізу

Коли перша версія була готова я зняла нове відео і воно теж стало віральним. Більше ніж 380к переглядів сотні коментарів, був навіть лайк від Віри Брежнєвої 🥹​

Вже з першого дня сайт Lagidno.me відвідало понад 14 000 людей. На сьогодні у нас близько 7 000 активних користувачів, і ми щодня отримуємо слова вдячності. Цей фідбек неймовірно надихає.

Що далі

Ми плануємо і далі розвивати Lagidno.me Зараз ми активно працюємо над другою версією і збираємо зворотний зв’язок.

Ми створили коротку анкету — заповнення займе менше 10 хвилин, але для нас це дуже цінно.​ Там також в анкеті можна залишити контакти, якщо ви не проти поспілкуватись зі мною в форматі онлайн інтерв’ю 💌

Ми віримо, що чесність із собою — найкращий старт для будь-яких стосунків.

Lagidno.me створений саме для цього — щоб допомогти людям бачити себе і свої взаємини трохи ясніше.

Дякуємо за увагу, Каріна та Артур

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Вау, не очікувала такого, але дійсно виглядає що вашу концепцію взяли і опрацювали запакувавши в іншу обгортку😮

Але ж їх додаток це просто зручніша копія тієї самої таблички, яка була, як ви самі кажете, до вашого знайомства 🤔

ну натиснув... перейшов на сторінку...
там — «пройти безкоштовний тест» ... натиснув...

далі... зареєструватися...
та...лінь...заради чого такі зусилля?
чим цей психологічний тест відрізняється від мільйонів інших? 🤔

бо там

«5 хвилин. Швидка оцінка, яка вписується у ваш напружений графік»

знають, про твій графік, не кожний тест має таку інформацію

йой.. 5 хвилин... експрес-оцінка відносин.. оце сервіс 🙂
мабуть утримаюсь... мені психологічні книжки свого часу поплавили мізки 🤨

мені психологічні книжки свого часу поплавили мізки 🤨

да, було таке

жила собі, все було нормально, а потім почитала це і досі не можу зрозуміти — чи то я абьюзер нарцис, чи то моя мама, чи то мій сусід

Мені в свій час профайлінг був цікавий:) Пам’ятаю, в Україні на той час не було щось якісного, де повчитися, тому, лише закордоном вийшло. Але дуже цікаво. Вони зробили бекграунд чек по кількості годин необхідних дисциплін, що у вишах навчають, щоб допустити до навчання.

в Україні на той час не було щось якісного, де повчитися

книжки завжди були... усякі
res.cloudinary.com/...​/ruse5v1iv27zs1edlyio.jpg

Питання не в відсутності книжок, а в тому, що більш -менш якісне навчання було закордоном з відповідними дипломом ітд. Да і , читаючи книгу по фізики/ хімії, ти не станеш фахівцем і все одно треба буде диплом показувати.

я читаю тільки те, що мені цікаво )
до речі, якщо книжку пише умовно...професор Гарварду — це освіта чи ні ?

щодо фахівець = наявність диплому... нє, не так
фахівець — це наявність навиків

Я не погоджуюся.Умовно, є косметолог без диплому, але з навиками, і є косметолог з дипломом. При критичній ситуації ( алергії на препарат ітд), де вирогідність, що пацієнт не загине,якщо був на прийомі у косметолога з навиками, але без диплому?
Тому, він має бути, диплом, попри неоднозначність освіти в тих,чи інших галузях.
Щодо професора ітд- а він одразу стає професором? Вони ж протягом багатьох років мають наукові роботи , дослідження, ітд. Можна знайти і почитати їх наукові роботи.
Щодо твого питання. Це скоріш самоосвіта. Але якщо треба влаштуватися в більш — менш нормальні компанії, то все одно,треба диплом.

1) виходить, щоб зменшити ризик загибелі — треба менше ходити до косметологів 🤔

2) ок, хай буде самоосвіта.. теж непогано...

3) щоб влаштуватися в нормальні компанії... найманим працівником... дійсно, диплом зазвичай потрібен

але хто їх створив ці компанії?
чи всі акціонери (власники) компаній мають управлінські дипломи? 🤔

Ходити до тих ,хто має медичну освіту;
Юра, от тобі аби дискусії розводити тут). Пардон, але ця тема не дуже мені цікава, щоб поглинатися в неї.

Стара радянска істина
«Без бумажки — ты какашка»
Закон ринку, якщо ти сам випускник Гарвадру — тобто мінум мільйонер (ну або боржник у якого крелит на освіту) — то тобі в цілому сам диплом не так цікавий. Біла Гейтца та Марка Цукерберга — виключили, це не завадило їм бути в топ 10 списку Forbes, де 80% це випускники саме Гарварду. Між іншим їх юридична школа і метод перемовин і справді бомба — рекомендую усім. Продаючий слоган університету як відомо — ми не навчаємо вас як влаштуватись на хорошу работу, ми навчаємо як створити бізнес і винаймати інших на хорошу роботу.
Для чого бумажка — в сутності це свідоство для наймаючого менеджера, що наявність певниї знань і мінімально необхідної кваліфікації для виконання певної роботи засвідчує певна авторитетна організація. Те саме що із сертифікаціями по технлогіям і т.д. Наявність такого папіпця — це конкурентна перевага на ринку праці.

У процесі написання автор змінила стать або щось сталося як в Простоквашино

Там у другій частині від імені чоловіка, який за розробку відповідав:
«Так ми підтвердили гіпотезу що такий застосунок цікавий людям і чоловік приступив до розробки. Ось як це було з його слів:»

На тему стосунків раджу почитати книгу Джеймса Холліса «Проект Едем». Якщо готові до того, що ваші усталені погляди можуть похитнутися, а від мрій про казку доведеться відмовитись.

В нас тут Карла Густава Юнга не люблять на 100% як і Зігмунда Фройда.
Якось розпитував одну дівчину, яка подалась в гештальд секту — чи вони робирають сни або працюють із фантазіями, виявляється — ні. Зате малють, збирають різні пазли і т.д. та працють із ассоціаціями, фантазіями тощо.

Виходить, я знаходжусь в іншій бульбашці — любителів.

Послідовники Фредеріка Перлза насправді дають абсолютно ті самі речі, тільки в політично коректній обгортці. Замість визнання мавп’ячої природи гомінідів і примітивного базису виживання з гори вже дуже складної поведінки і соціо систем гомо сапієнс (Піраміда Маслоу) вводиться більш складана «людська» теорія. Але по факту методи усе ті самі.

Всi такi серйознi у коментах, аж страшно. Прикольна iдея, спробуйте ще маркетнг через Tik tok, там може залетiти ще краще. Тiльки зробiть щось з UI, бо дуже помiтно що його робив AI

на самом то деле и вправду нет смысла быть серьезными, если девушка уж начала составлять список плюсов/минусов, как-то пытаться обьективно оценить своего партнера, то почти всегда это уже конец отношений, а она лишь пытается найти для себя логическое обьяснение почему она на это пойдет. Тем временем просто пользуется тем, что это удобно. А сами зрелые отношения о которых упомянул автор это что-то загадочное и редкое.
Но идея и вправду классная в плане того, что точно найдет немалую аудиторию, особенно в тиктоке, где любят по картам таро, знакам зодиака искать то, насколько партнер подходит тебя, и рассказывать за «герл ты достойна большего», и еще там же целый пласт 20 летних психологов рассказывающих за зрелые отношения, которых, на удивление, слушает огромное количество других девушек

Комрад, она это начала делать сразу еще на этапе до знакомства на инстинктивном подсознательном уровне пошла оценка партии. Сначала на физилогическом уровне : внешняя красота, рост, физическая форма, черты лица и т.д.
Потом признаки соц статуса — одежда, аксесуары, стрижка, ухоженность и т.д. Потом вам посылают невербальный сигнал «подойди» и вы его тоже считываете на подсознательном уровне, типа стеляет глазками там и т.д.
И потом поехал допрос, проверка на ресурсность, проверка на интелект, на решение конфликтов и т.д.
Как не странно — да все можно формализовать и оцыфровать.
Точно так же как оценку ресторана можно сделать по звездам Мишлен, тут все тоже самое.
Кстати часто так же и на работу берут людей, резюме, собеседования, анкетирование экспертов, список зарание подготовленных вопросов или тем для опросов и т.д. Чтобы нанимающий менеджер брала на работу работника, а не подбирала сексуального партнера и реджектила чернокожих например.
В целом метод родом из Древней Греции.

А як ваше відео набрало 280к? У вас вже була база підписників в інстраграмі?
Як на мене ці 280к переглядів це і є ваш секрет. Але як цього досягнути? Ви вже мали розкручений акаунт?

Цікаво що маркетинг дав подекуди кращі результати, ніж професійних сімейних психологів у яких жіноче споживче ставлення у відносинах — це одна з топ тем, з поясненнями, що так сильно погано працює. У будь якого чоловічого психолога топ тема буде провалу балансу значучості.
Дослідження Американської соціологічної асоціації 2015 року показало, що жінки ініціюють майже 70% розлучень, і цей показник зростає до 90% серед жінок з вищою освітою.

привіт, на момент створення першого відео з табличкою ексель в мене було приблизно 32к підписників в інстраграмі. Я вже два роки веду блог про менеджмент в ІТ та продуктивність.
Тож це точно допомогло відео набрати охоплення, але це не єдина причина переглядів.
Теми грошей, стосунків, та здоровʼя зажди набирають хороші перегляди. Тож періодично для охоплень я роблю відео на ці теми, але не кожне з них набирає по 300к =)
Тож я помітила що людей чіпляє саме ідея «оцінювати» партнера. Комусь вона подобається, когось сильно обурює. Саме тому переглядів багато. Навіть ця стаття викликала багато емоцій в людей, як бачите )

Я бы сделал приложение учета бытовой проституции, да только у меня нету инстагарма на 30к подписчиков.
По этому я даю прототип другого приложения — семья-или-развод

Оно состоит из одного вопроса для парней
Являюсь ли я авторитетнее для своей девушки чем ее подружки?
Если ответ нет — тогда вам не стоит с ней заводить семью, потому что все равно будет развод.

А в целом — все верно. Не важно какой у вас продукт, сейчас важен только penetration marketing. Залетает любое.

да только у меня нету инстагарма на 30к подписчиков.

Треба лайк від Cтівена Тайлера або дупа Кім Кардашьян. Ну принаймні когось з виводку братів Меладзе. Озі Озборн при житті не хотів в це грати — думав буде материтись і маргиналити, ріаліті шоу в форматі «За склом» закриють, але рейтинг навпаки від того ріс і коли він став себе нормально поводити, це усе стало нікому не цікаво. Бенні Беннесі казав що вмовив менеджера на текст пошлятину — після того як включив йому телек MTV і прямо в цей момент там були Бівис і Батхед.
Смішно не смішно — але бабки зараз часто робляться саме так. Той же Маск бахертить світ Твіттером і будоражить цим ринки.

Или сделать модель девушки которая будет вести инсту и наберет пару лямов подписчиков. Кстати это идея, надо будет попробовать!

Так уже, почитай отзывы о современных дейтинг апках и сайтах. Там реально генерируют профайлы с помощью ИИ и чат боты переписываются с оленями за 2 євро сообщение. Так не знал, прочитал в бизнес дайджесте, прошол проверить — правда отзывы. Ну причем же видно — AI генерированый контент, фотомонтаж — однако оно делает денюжку. Реально — щука на блесну.

вже давно таке зроблено i дуже багато — погуглiть хто така Aitana Lopez, це мабуть найвiдомiша

Да, но как, черт возьми они так раскрутились, Шерлок?

Зигмунд Фройд, Карл Юнг та відповідно Чарльз Дарвін на базі теорії якого працювали перщі, щоправда там і велика кількість того, що сьогодні загально визнано помилкою — типу вживання кокаїна.
По деяким дослідам 35% інтернет трафіка це порнуха, і при чому найпопулярніша порнуха станом на зараз це 3D мальований хентай.
Соціальні сіті — це одни загальний цифровий ночний клуб, це 20% інтернет трафіка.
Маніпуляції природніми інстинктами — взагалі базис усієї сучасної роздрібної торгівлі, маркетингу та реклами. Головний покупець на планеті жінка, вони роблять до 80% усіх покупок по дослідам Американскьої Ассоціації Роздрібної Торгівлі. Існує феномен рожевого податку, це в свою чергу так само і навмисно нав’язана назовні провокація поведінки жінки на споживче відношення — де чоловік використовується як фінансово так і емоційно, із застосуванням маніпулятивних психологічних прийомів та технік. Бо якось же стається — що у жінок в середньому зарплата нижча, а при цьому переважну кількість покупок роблять саме вони. Напевно же грощі беруться з чоловіків, що в принципі — норма будьтя насправді.
Так що усе просто — банальний прагматичний науковий підхід і нічого особистого лише бізнес.

Бо якось же стається — що у жінок

краще з математикою у побуті? like 80×1 < 20×5

Так що усе просто — банальна

арифметика

і нічого особистого

Як там — математика є наукою із найбільш формальною і логічною, відповідно точною формою передачі інформації. Виникла як напрямок давно-грецької філософії сенс якої був пошук істини.
Щоправда пастку чисел — коли вимірюється не те і не так, ніхто не відміняв.
Навіть більше, ота апка — це і платонівська формалізація із опитуванням і цифровізацією, де в фіналі числа — бали 20% мудковості. І метод Сократа одночасно.

там був знак запитання, тобто щоб його не було — банально розкрийте ту математику кількості покупок, середнього чека, роздрібна+інша, etc. — до висновків

О я вам на психологиню просто залишу посилання www.youtube.com/watch?v=iWQTb-M5ccQ
BTW ООН — закликали цю штуку припиняти.

то відносно 80% і на його базі висновків, проценти це кількість покупок від сумарної (тобто без врахування середнього чека), і роздріб це частина покупок?

p.s. про «бали мудковості» і метод Сократа можна пропустити

Теорию я и так знаю! Мне интересно как про них узнало столько людей???

Marketing Hacking | Phil Barden www.youtube.com/watch?v=eFj2QdsnSCE
Якщо просто то це лише цифровізація попередньо прокачаних в жіночій пресі брендів та подач.
Класичний спойлер і навіть дизайн в кольорах Сosmopolitan — такий самий рожевий, один в один і білий www.cosmo.com.ua/img/728×90.webp
Сучасні редакції здебільшого гонять моду, ну правда слухи про британську королівську родину «як круто вийти за принца» щоправда там ще досі. Відповідно спрацював якір для психіки, при чому явно з дитинства.
Авторка — або добре знає маркетинг, або просто повторювала те, що працює і воно працює. Та схоже що — тут якраз знання та вміння.

Являюсь ли я авторитетнее для своей девушки чем ее подружки?

не подружки, а мама

Ну це вже про «порвали два бояна».
Свекрух невістки теж не сильно люблять.

чудовий критерій доречі. Можливо ми його додамо в наступних версіях. Я повністю погоджуюсь, що якщо чоловік для тебе не авторитет і не викликає поваги, то краще припиняти такі стосунки.

а що за побутова проституція?

когда не «давай на выходные сделаем пикник» а «я тебе борщ а ты мне афйон»

Вообще не то — это просто домохозяйка и вполне себе взаимо выгодная тема. Причем довольно большую часть мужиков такие отношнния устроят по всем параметрам. Если пересчитать, то вероятнее всего это даже выгодно может быть, а себе на тачку там или рыбалку заначить. Не всех женщин просто такое устроит — многие дома волком вооют идут на работу чтобы в социуме быть, скажем преподавать психологию в университет.
Бытовая проституция по Энгельсу, это про полное содержание : светской львицы, содержанки, наложниц или альфонса.

Сидим считатам. Цена iPhone $1400, средняя цена тарелки борща в Києве 110 грн допустим там 50% стоимости ингредиенты, цена готовки $1.3 за тарелку, если там еще разного допустим в общем гдето $5 только по кухне. В день кушаем 2 раза дома, уже $10. Т.е без продуктов только на работу это $300 в месяц.
Можем посчитать стирку, уборку и т.д.- средняя зарплата домработницы до 100 кв метров в Киеве $952 (вообще не плохо на уровне джуниора).
Если есть дети, няня обойдется в $523 если дети школьники допустим тогда нужна гувернантка — это уже $714 в среднем имеем $618.
Ну и один визит к эскортнице — стоит коло $300 в час, врачами мужикам рекомендуется два раза в неделю по циклу тестостерона будет 8 раз в месяц — $2400 (ну и ели как с женой — тогда и жениться придется и давать отступные сутенерам или сразу заказывать содержанку. Гулять же по клубам и т.д. ибо шлюхи не вариант из принципа — можно дойти до бездонного дна, минимум штукарь в месяц надо отложить, лучше полторушку).
Итого 300+952+618+2400=4270, ну тесть при средней ЗП синьора $4700 уже такое. При том отдать $3000 жене в месяц, ей будут завидовать пол Киева, и можно еще заначить и на iPhone раз в год или на отпуск, отложить штукарь на машину и т.д., на рыбалку баксов 100 и проч — остается себе любимому $1700.
Чисто по батхертить конечно, однако — по прагматике и по цифрам все четко.

Едрить — готовый продукт получился :)
Вот это запускать — build new famaly и прям цены готовы — 17 баксов подписка старт и 47 баксов — премиум

Емулятор из The Sims на посмотрем. youtu.be/UTg_29MXlIw?t=450
P.S. Хто не розуміє ІТ-шного гумору, то це він www.youtube.com/watch?v=hWcEgxr—Wc

Экономічний термін Фрідріха Енгельса, коли високостатусний ресурсний чоловік або жінка утримує партнера, або декілька як султани, лише з ціллю сексу.
Ті хто на утриманні і не працюють і не займаюься хатніми справами бо це робить пислуга, так само не займаються суспільно корисними справами типу благочинності і т.п.
Умовно йдеться про так званих : світских левиць, содержанок та альфонсів.

Коли юристи таке бачать в них майже оргазм.

Розвергся вулкан і зигинули двоє закоханих. Потрапили в Рай і підходять до апостола Петра і кажуть — ми хочемо одружитись. Проходе 10 років, приходить Петро із священником і стається весілля. Через день вони приходять до Петра і кажуть, що хочуть розлучитись.
— Тепер вже ніколи. Я вам 10 років шукав в раю, священника. А терер ви хочете суддю і двох адвокатів!

Застосунок дічайша діч з одного боку. З іншого — ну воно так і працює, якщо без професійних знань. Як робите бізнес з психології — то взяли би консультанта психохолога.
Взагалі цікаво буде побачити монетизацію , бо з точки зору інвестицій, бізнесплану там і т.д. — ну так воно має стрельнути.
Маркетинг вже на голову вищій ніж у чогось наукоємкого. Я свого часу був щокований два рази, коли грощі робились на : астрлогії, гадагнні і таке інше, але працювало.

P.S. Професійна психологіня сказала потім, що це уникаюча модель поведінки — де власні якісь не вдачі чи не бажання щось робити, списують на якусь чухню, що завгодно типу ретроградного Меркурія, тести і т.д. Там послідовниця Перлза, тому дитячей позицієй називає.

чоловік за освітою психолог 👌

Це усе пояснює дякую ! :)

До речі, пізніше чоловік мені зізнався що вже на першому побачені зрозумів що ми одружимось.

Ещё бы он иначе сказал. Пришлось бы извинятся и дрочить в кулачёк

Ну сходить в ювелирный за сапфирами, рубинами и изумрудами, форма женской виагры.
А так кормить внутреннюю гимедрилку сильно дешевле и кстати надежнее.

Якщо є файл " аналіз мужика", чи можна подивитися з точки зору чоловіків, " аналіз жінок" , їх критерії і шкалу відбору. Дякую.

Ще як є, по тому же Містері із йго описом 100 бальної жіночої системи — яку треба зломати, для одного перепихону достатньо досягнути усього 60 балів в три побачення, для стосунків треба вийти за 80. Якщо не виходиш з базису навіть на 20 балів — отримуєш біч протекшн, тобто або грубо відшиває або відмороз просто на намаганні познайомитись. Усе це на рівні печерної гімедрілки яка під капотом, навіть не осознано.
У мужиків примітивна 10 бальна сисетема, яка взагалі часто взламується оптичною іллюзією — одягнутись та накраситись, та грати дурепку. Базова установка — цінність для розмноженя, а не цінність для виживання. Вважайте, що взагалі клює на блесну. Яркий приклад — Мерлін Монро. Щоправда у мужиків ще сильна дісперсія, що одному 8 то іншому 3. Та витрачати час на менше 7 за власною оцінкою не рекомендується.
Жінок наявність такої інформації та, що їх внутрішню печерну гімедрілку можна хакнути, безумовно батхертить :)

Воно в теорії ціаво звучить, але як і будь-які «чисельні методи» для такої субʼєктившини як людські взаємостосунки має точність на одному рівні з астрологією. Так ще й дуже впливає на неокріпші уми. Скільки років тому РМЕСу (по суті кацапська адаптація методу Містері і ко), то і досі на ДОУ ці відлуння — в будь-якій схожій темі вилазить хтось, хто на повному серйозі втирає про «альфасамців», «омег», «інвєрсію домінірованія», «пєрєварот фрєйма» і іншу шляпу.

Ну по батхертить то можна :)
А то що то обгортка для звичайного ведення діалогу, правил поведінки, запросити на побачення квіти там чи якісь веселощі і т.д. кого то цікавить. Ігри давай або тести :)

«альфасамців», «омег», «інвєрсію домінірованія», «пєрєварот фрєйма» і іншу шляпу.

Красиво комерційно загорнуті Зімгмунд Фройд та Карл Юнг. Ніхто же не приховує навіть фрейдиське походження усьго цього. Ну окрім аналізу сноведінь і т.д.

Lagidno.me створено для людей будь-якої статі. Там і себе можна оцінити також =)

Коли я поділилася з ним ідеєю про інструмент, який допомагає усвідомлено оцінювати

Ну да, выбор то был бы особо большой.
Откажись и тебя оценять как токсичногои несуппортив. подруга ответит вернет мяч:

Вона замислилася, погодилася, але на наступне моє запитання — «а навіщо тобі взагалі ці відносини?»

Такое

Ну не в курсе, что это обычный инстинктивный разговор где сливается негатив и то с целью отвадить от своего самца. А без подруг — женщине хуже чем без мужчины, методика выживания. А увести у подруги — та еще классика пищерного гимедрильства. Почему женатые и дружат парами и правильно делают.
Если бы был настоящий там абьюз, побои и т.д. то там бы меры применялись.

Раджу подивитись статтю:
The rise of singlehood is reshaping the world
www.economist.com/...​od-is-reshaping-the-world
Декілька тез, які вважаю дуже влучними:

Зі зникненням бар’єрів для жінок робочому місці їх вибір розширився. Вони набагато частіше, ніж у минулому, можуть жити одні, якщо цього забажають, і при цьому стикаються з меншим соціальним засудженням. Чим більше вони можуть забезпечити себе фінансово, тим менша ймовірність, що вони терпітимуть неадекватного чи жорстокого партнера.
Деякі вважають, що соціальні мережі та додатки для знайомств породили нереалістичні очікування (стосунки інших людей виглядають казково в Instagram) та надмірну прискіпливість (за повідомленнями, більшість жінок у Bumble наполягають на тому, що чоловік має бути зростом не менше 180 см, що відсіває 85% потенційних партнерів).
Для багатьох посередній партнер більше не здається кращим варіантом, ніж залишатися самотньою. Жінки частіше, ніж чоловіки, кажуть, що хочуть, щоб їхній партнер був добре освічений та фінансово забезпечений. Дедалі більше чоловіків не можуть подолати цю високу планку...
Як мінімум, ця тенденція, ймовірно, посилить і так різке зниження народжуваності у всьому світі, оскільки виховання дітей у неповних сім’ях є складним завданням, а культурні табу щодо цього явища залишаються сильними в багатьох регіонах. Оскільки молоді самотні чоловіки частіше вчиняють насильницькі злочини, світ із меншою кількістю пар може стати небезпечнішим.
Вражаючи 7% молодих одиноких людей кажуть, що вони розглянули б можливість робо-роману з AI-компаньйоном, і ці любовні роботи тільки ставатимуть все більш досконалими. Зрештою, AI терплячий, AI добрий, він не просить вас прибирати у ванній або знайти найкращу роботу.

Робо роман, типу Бендер Родрігес із фемботами.

Мені здається це навпаки круто, що люди можуть жити як хочеться, і це не тільки жінок стосується. Для деяких людей стосунки взагалі не потрібні, вони навпаки щасливіші соло. Бо стосунки це в будь-якому випадку якийсь коммітмент, вибудовування спільного життя з урахуванням тарганів партнера, постійні компроміси. Багато хто цього не розуміє, а справді думає що стосунки — це 100% позитиву.

А те, коли з кожного утюга лунає, що ти якийсь не такий(така) коли немає стосунків звичайно діч.

Мене більше лякає, коли люди — теоретики. Так, я розумію, що на раз стосунки не виникають, але коли їх немає , а людина фантазує іноді такий бред. Це і жінок, і чоловіків стосується. Жінки, зазвичай, виказують свій віш- лист очікувань, що чоловік їй винен, чоловіки- бред в контексті сексуальних відносин.
Тому, я би порадила , починати з маленьких кроків: виходити в реальне життя, спілкуватися ітд. Не боятися відмов, дивних людей. Так вже буде коло спілкування і ви будете не в дефіциті. Людина з’явиться, не буває так, що взагалі нікого поруч немає.

Так, я розумію, що на раз стосунки не виникають, але коли їх немає , а людина фантазує іноді такий бред.

Так і є — людина вигадує собі «ідеальну пару» і тому готовий сприймати тільки її. Закоханість — це залежнісь.

Не боятися відмов, дивних людей.

Оце я так і не зміг прийняти. Якщо кохання треба шукати як на базарі: перебирати, прицінюватись, отримувати відмови і самому відмовляти. Це просто вбиває усю романтику і віру у «щось більше» у якусь долю чи диво. Обирати жінку ніби обирати пральну машину: щоб була тиха, щоб мало електрики їла, щоб вміла і те і се... І спочатку перепробувати різні варіанти — а тільки тоді залишити кращій. Воно, звичайно, дуже практично і правильно — але потім і відношення буде скоріше споживацьке, як до корисної речі.

Це вічна тема і як воно краще — не зрозуміло. Я все-таки за те, щоб люди наживо спілкувалися, бо онлайн — це короткотермінова фаза. Давай так, коли є симпатія, ви обидва це розумієте. Є вайб. А от хто перший крок зробить- це вже суб’єктівні моменти.
Щодо 100500 пунктів — це прям сумно. Напевно, базові речі треба запитати, але чесно. Плюс, з віком ти вже можеш скіпнути багато чого. Бо вже є досвід і розуміння — моє чи не моє.
І саме головне — простіше до цього підходити.
Це і мої висновки, і дівчат з роботи.

Обирати жінку ніби обирати пральну машину: щоб була тиха, щоб мало електрики їла, щоб вміла і те і се... І спочатку перепробувати різні варіанти — а тільки тоді залишити кращій.

в реальному житті мало хто от так прямо обирає, це все фантазії у тіктоку та дешеві понти. більшість їдять те, що дали.

По ступеню виносу мозгу, я б не сказав що нічого не обираємо)))

По ступеню виносу мозгу, я б не сказав що нічого не обираємо)))

я не знаю навіщо взагалі дивитися у бік людини, що виносить мозг. про це стільки говорять, що мені іноді здається, що багато хто просто має щось на кшталт мазохистичних потреб, ну тобто їм десь подобається, коли з ними поводяться погано та не поважають

Для деяких людей стосунки взагалі не потрібні, вони навпаки щасливіші соло

Насправді так — класична формула щастя з родиною і дітьми це скоріше утопія. Серед знайомих родин таке можна побачити хіба що серед сектантів — і то невідомо що там відбувається насправді за зачиненими дверима.
Але коли мені було 16 років я, звичайно, ні про що інше не мріяв окрім того-самого «справжнього» кохання. Взагалі закоханість — це як наркотична залежність. Важко навіть уявити щось інше, що може робити тебе щасливим — усе інше здається не таким важливим.
І лікування віт такої залежності також дуже болюче і довге. Але з часом усе «перегорає», залишається порожнеча, і вона вже не затмарює усе інше — тому поступово розумієш що у житті є багато чого цікавого окрім кохання.

А те, коли з кожного утюга лунає, що ти якийсь не такий(така) коли немає стосунків звичайно діч.

Звичайно дуже прикро що ти «не такий» ідеальний, як 20% «чоловіків мрії» і тому дівчата не звертають на тебе увагу. Але це більше про сприйняття себе і свого місця у світі. Теоретично кожен може стати і космонавтом, і мільйонером і «серцеїдом» ... і програмістом — але комусь це буде легше, а інший просто не захоче прикладати ту величезну кількість зусиль, які для цього потрібні.
Можливо зараз менш романтична молодь, яка не переоцінює кохання і ставиться до стосунків більш прагматично.

Взагалі закоханість — це як наркотична залежність.

Не як а рівно той самий механізм, наркотики хімічні речовини які або засвооются дофаміновими рецепторами як опіати, або блокують всмоктування рецептрами природнього дофаміну — усі психостимулятори, алкоголь, кокаїн, маріхуана тощо. Більше за те мозок ще і формує довготривалі нейронні з’вязки, при чому у чоловіків сильнеше ніж у жінок і істотно, щоб хотілось повернутись додому з полювання. Якби сам процесс сексу не надає таку кількість стимуляцій, тому жінка треба для стосунків — навідміну від жінок де якраз навпаки, процесс і особливо вагітність на певних періодах підвищує дофамін в десятки разів. Часто через це і класичний анекдот коли дембель десантник потрапляє на свадьбу дівчини яка недочекалась. Після пологів рівень дофаміну в жінки сильно падає і тому виникає пост пологова дипрессія.
Ці нейронні зв’язки є проблемою лікування залежностей, тверезі залежні — вважають себе навіть після лікування хворими, які обрали тверезість.
Звісно таку нагороду мозок отримує від різного, наприклад після тренування завжди бомбезний настрій. Після вкиду адріналіну — типу втік від тигра, в чому сенс екстрімальних видів спорту, горних лиж і т.д. теж хороший настрій. На нулі після обстрілів якщо все добре — народ шуткує і сміється. Після смачної їжі і т.д. мозок вкинув дофамінчика.
Агресія на томість — це адріналін, норадерналін, людина в агрессії або в плачі, на нервах. Перше самозбереження, друге питання про домопогу.

а справді думає що стосунки — це 100% позитиву.

ну да, якась суто інфантільна ідея, що інша людина — це щось типа мами, що з радістю існує просто тому, щоб робити життя свого сонечка яскравішим та цікавішим і ігнорування того факту, що о той бік стосунків з великою вирогідністю буде теж щось інфатільне чи полуінфатільне, що шукає не партнера, а маму.

Коли ви вже пройшли цей тест і виявилось, що відносини токсичні, потрібен деякий час, щоб прийти в себе.
В таких випадках краще переключитися на щось позитивне.
Наприклад на перегляд фільмів про космос.
Це мій власний топ список.

Наприклад на перегляд фільмів про космос.

Марсіанін?
Інтерстелар?
Без негативу, цікаво чому немає в списку.

Армагеддона ще немає. Хоча більш плакати хочеться, але фільм чудовий

Просто так Aerosmith слухайте тоді, а дивісться П’ятий Елемент там теж Брюс Вілліс і ще Мілла Йовович, та і сам фільм классинй.

Щоб зайти у Дію, достатньо мати закордонний паспорт чи ID карту, ніяких паролів не треба

Без негативу, цікаво чому немає в списку.

Банально, бо забув.

Зоряни війни ще передивись, на додачу Зоряний Десант та Дюну.

Та зараз же мем.
— Я пройшла тест і вирішила із тобою розійтись
— Хороша ідея, я підтримую. В Дії можна подати заяву
— Ах от так ! Слухай — а який мій пароль ?
— Звідки я знаю
— Передумала, сьогодні не буду розлучатись

Хай через пошту чи телефон відновить. Було б бажання.

Розширив список фільмів про космос до 40 шт, розділив список на дві частини.
Посилання в старому коментарі вище.

Якщо жінка або чоловік починають користуватися таким застосунком, то хтось у цих стосунках мудак: або чоловік-мудак, або жінка-мудак.

Коли людині комфортно з партнером, відсутнє бажання оцінювати чи покращувати — є лише бажання підтримувати або давати партнеру те, що хоче, потребує і що дає натхнення.

Опублікуйте пости ще й на Reddit та Peerlist, я вас там підтримаю, але на Reddit, ймовірніше, буде більше критики, ніж підтримки.

Да це просто цифровізація жіночої розваги, опосників і тестів бозначого на сумісність із бозначим які були в купі жіночого глянцевого чтива типу космополітана. Тримаю парі воно колись нульві було у авторки перед очима.
Щоправда я тут переглянув сучасні версії, там вже професійні психологи надають адекватні поради сучасним жінкам. Напевно виход в інтернет і конкуренція зміла купу різного непотрібу з тренду і редакції вщялись за професійний контент.

Коли людині комфортно з партнером, відсутнє бажання оцінювати чи покращувати — є лише бажання підтримувати або давати партнеру те, що хоче, потребує і що дає натхнення.

Мене завжди дивувало наскільки люди люблять ускладнювати відносини. Багато жінок люблять котиків. Вони їх годують, прибирають за ними, гладять, навіть прощають якщо котик мявчить, чи щось звалив чи ще яку шкоду зробив. І нічого від котиків не вимагають окрім бути ласкавими!
Природа зробила так, що чоловікам від жінок у першу чергу потрібне «тільки одне». При цьому більшість чоловіків не будуть довго шукати або чекати ідеальну жінку (20% найкращих) — їх задовільнить будь яка приваблива, яка буде поблизу і буде згодна. Аби задовільнити чоловіка жінці не треба робити ніяких подвигів, машин чи подарунків — цілком достатньо того, що дала матінка-природа.
Отже природа попіклувалися аби більшість жінок могли без важких зусиль привабити чоловіка, який буде їх забезпечувати (як мінімум на такому рівні, як себе). Але при цьому жінок це аж ніяк не задовільняє! Їм не подобається що більшість чоловіків звертають на них увагу як на сексуальний об’єкт. Їх дратують 80% «невдах», які до них підкатують, бо вони «не варті»: недостатньо високі, недостатньо багаті, недостатньо мужні, не вміють красиво говорити і усе таке!
Наскільки простіше і щасливіше став би світ, якби жінки обирали чоловіків як котиків. Сподобався — забрала додому. Годуй, прибирай, гладь — і котик щасливий і ти. Ніхто ж не вимагає від котика приносити капці чи танцювати на задніх лапках — котик влаштовує такий, як є. Бо він ласкавий і милий — і це головне.
При цьому більшість чоловіків цілком влаштовувала б «жінка — як котик»: тільки для красоти та ласки. Хай навіть іноді б подарунків хотіла — але головне аби не їбала мозок.
Але чомусь такі ідеальні стосунки, де кожен отримує від партнера тільки турботу, задоволення та ласку і не вимагає більшого за те, що інший готовий дати — жінки вважають недостатніми.
Вони часто намагаються ставитися до партнера як до собачки — аби робила тільки що скажуть, виконувала накази, лаяла тільки якщо дозволять і таке інше.

Такий цей світ. Від біології не втечеш. Соціальне нашарування часто змушує людей страждати, бо воно як абстракція хоче приховати деталі реалізації. Але всі абстракції течуть і біологія бере своє.

Підписатись на коментарі