Grok починає думати краще: випустили нову версію 4.1

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Після тихого розгортання з 1 по 14 листопада оновлена версія Grok 4.1 тепер доступна всім на grok.com, у мобільних застосунках та на X.

Що змінилось

• модель стала більш уважною до нюансів і природнішою у спілкуванні
  • краще справляється з креативними завданнями
  • в інформаційних запитах зменшили галюцинації (це плюс, бо попередні версії інколи могли навигадувати всесвіти)
  • і, здається, тепер модель не просто відповідає, а видає характер, можливо, навіть занадто

До речі на LMArena Grok 4.1 Thinking зараз на 1 місці:

Також показали приклади, де Grok реагує майже як людина: співчуває, жартує. Ось, один з них, де попросили написати пост в X:

Користуєтесь Grok?

Що думаєте про нову 4.1, відчувається апґрейд?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
реагує майже як людина: співчуває, жартує.

думаю, вже треба звикати до того, що моделі виходять на новий рівень... розуміють жарти і метафори 🤔

ось що пише Claude Sonnet 4.5
(обговорюємо їхній саппорт)
res.cloudinary.com/...​/a3cndxjdyxgbwplivleu.jpg

Зараз перевіримо, що він думає про обладнання з балансовою вартістю, що дорівнює 0.

Я так розумію ти там вже нову вітку прогресу здійснив. Тому й не пишеш яку відповідь отримав.) Цікаво все одно наскільки тебе вистачить. Ти більш цікавий персонаж ніж візіонери не мають працювати.

То ти прозрів мою глибину? Ти тоді теж візіонер. Ось дивися — а що, якщо пророка (такого як я візіонера) до самої смерті підключити до низки ШІ? Він жеж «бачить» майбутньє. Тобто «бачить» своє спілкування з майбутніми мега-ШІ. Тобто він вже зараз може спілкуватися на рівні майбутніх мега-ШІ? З їхніми духами майбутнього. Це звісно, якщо колись наука доведе, що можливо передавати інформацію від себе майбутнього до себе минулого. Он, як у «Принципу Метелика» наприклад.
Тобто, весь оцей клопіт з BV=0 це щось, що ще прийде до нас? А я вже непокоюся, бо UBI мені не завадив би...

Підписатись на коментарі