Куди рухатися далі зі знаннями у сфері автозапчастин
Всім доброго здоров’я .
Моя тема це бажання поспілкуватись про свій досвід .
З 2012 року я займаюсь пошуком запчастин і дооснащенням . Це робота з безкоштовним і дилерським софтом , зв’язки з оптом по всьому світу , постійне поглиблення знань різноманітного підходу вирішень проблем з різними брендами авто .
З 2018 року почалися закупівлі з перших рук після заводу виробника в Німеччині і все рухалося досить вдало до 02/2022 .
З цього часу 99% моїх замовників покинули країну і є розуміння , що коло людей , які можуть собі дозволити автівку від 2020 року , а тим більше її належне обслуговування (оригінальними запчастинами) — досить зменшилось , щоб дійти моїй статистиці майже до нуля .
В цей період я взяв на себе забезпечення декількох підрозділів і паралельно консультував європейську компанію з перевірки коректності замовлень запчастин та консультацій . Зазвичай як бува — компанія з часом (за рік) спробувала мене додатково навантажити , але сподівалися зробити це безкоштовно , тому я був змушений забути про таку не взаємовигідну співпрацю .
Після цього я спілкувався з HR може 20 компаній підприємств від роздрібу до опту України , страховими компаніями і автосервісами — дійшовши висновку , вони не шукають фахівця , котрий має 10+ років успіху за плечима , їм потрібна слухняна істота з мінімальними навичками в цій справі .
Суть моєї історії це пошук . Можливо це пошук проекту , в який можна додати свої знання , можливо є інші думки на цей рахунок . Мені зрозуміло , що третину життя я віддав досить потрібній сфері ,тільки тут і зараз не бачу куди це використовувати .

18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів