Куди рухатися далі зі знаннями у сфері автозапчастин

Всім доброго здоров’я .

Моя тема це бажання поспілкуватись про свій досвід .

З 2012 року я займаюсь пошуком запчастин і дооснащенням . Це робота з безкоштовним і дилерським софтом , зв’язки з оптом по всьому світу , постійне поглиблення знань різноманітного підходу вирішень проблем з різними брендами авто .

З 2018 року почалися закупівлі з перших рук після заводу виробника в Німеччині і все рухалося досить вдало до 02/2022 .

З цього часу 99% моїх замовників покинули країну і є розуміння , що коло людей , які можуть собі дозволити автівку від 2020 року , а тим більше її належне обслуговування (оригінальними запчастинами) — досить зменшилось , щоб дійти моїй статистиці майже до нуля .

В цей період я взяв на себе забезпечення декількох підрозділів і паралельно консультував європейську компанію з перевірки коректності замовлень запчастин та консультацій . Зазвичай як бува — компанія з часом (за рік) спробувала мене додатково навантажити , але сподівалися зробити це безкоштовно , тому я був змушений забути про таку не взаємовигідну співпрацю .

Після цього я спілкувався з HR може 20 компаній підприємств від роздрібу до опту України , страховими компаніями і автосервісами — дійшовши висновку , вони не шукають фахівця , котрий має 10+ років успіху за плечима , їм потрібна слухняна істота з мінімальними навичками в цій справі .

Суть моєї історії це пошук . Можливо це пошук проекту , в який можна додати свої знання , можливо є інші думки на цей рахунок . Мені зрозуміло , що третину життя я віддав досить потрібній сфері ,тільки тут і зараз не бачу куди це використовувати .

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Розгляну сумісний проект , сервіс та будь який вдалий формат для обох сторін .

можливо у страхових є робота по цьому профілю, щоб порахувати не через звичайну audatex, а вміючи підібрати афтемаркет та аналоги отримати економію на відшкодуванні. плюс перевірка того, що СТО напарює. може бути і у формати фрілансу і у ЄС

Звісно , при замовленні через автосервіс , прайс буде вищим , ніж на пряму від постачальника . Теж є спроби пошуку співпраці в цьому напрямі , поки цей процесс in work

Є знайомий з таким як у тебе експірієнсом.
Відкрив автомагаз на районі. Не прям велике приміщення. Перероблений контейнер поряд із ринком. В наявності різна ходова хрінь, а от ключове — замовлення.
Завдяки цьому миттєво майже похоронив інший великий автомагаз. Бо дістає абсолютно усе, по гарній ціні і часто замовлення підвозять день у день
За війну озолотився бо були часи коли акуми/генератори були тільки у нього та купив гараж будує СТО невеличке

Дуже цікаво , добре , що хоч комусь пощастило . А яке місто чи село ? Бо Київ — це не про роздріб зазвичай , дійсно лише , якщо це не автосервіс .

Невелике місто з 200к з гаком населення Спальний мікрорайон з трьома великими гаражними кооперативами поряд Дуже багато людей поза межами Київа самі роблять дрібне ТО і ремонти
Та навіть якщо автосервіс тут не он інклюзів Наприклад потрібно мастило замінити — знаю що у них точно немає дорогого яке я лью з потрібними допусками та фільтрів нормальних Замовити можна але у них дорожче та довше. Тому замовляю і їду із своїм
Резину щоб на шиномонтажі замовити, приїхати і тобі поставили такого взагалі нема

Чому було питання про місце . В 2024 дистанційно я відкрив точку продажу на місцевому автосервісі в області . Все село вже за місяць почало скуповуватись. Налагоджена логістика , термін був від сьогодні на сьогодні до замовлень з за кордону . Націнка в 10-15 % прибрала всіх конкурентів . Загальний прибуток приблизно 1к євро в місяць , але ж треба було ділити з тим , хто там все приймав і видавав , працював з касою + частину автосервісу за рекламу і точку видачі . Це ми ще не мінусуємо оплати софту і податки . Поки я консультував європу і село , цей «помічник» вирішив працювати без мене в пацюка. Хоча для мене це досить дивно , підбирає він косо , а виїхати на одному Intercars — теж така собі спроба . Поміщник і власник автосервісу щось своє вигадали . Ну нехай живуть .

Тому з власного досвіду — так , в невеликих містах у роздріб можна працювати . Треба багато часу , щоб цим займатись , але заробляючи 15% , треба виходити на мінімум 25к брудними в день . В селі в моєму випадку тільки за допомогою повного циклу знань і реклами це інколи вдавалось .

На гумі також — можливо перестрибнути ту ж інфошину тільки за допомогою гарних постачальників . А це не так просто , як з афтемаркет запчастинами . В мене в селі націнка на гуму була 5-7% .

Але щоб озолотитися , не знаю такого .. Звичайно можна робити націнку і 40-200% , тут дуже індивідуально .

компанії не шукають фахівця , котрий має 10+ років успіху за плечима , їм потрібна слухняна істота з мінімальними навичками в цій справі і дешевою ціною.

Швидше от так.
І це всюди так, не лише у твоїй сфері. В ІТ те саме.
Тому при будь якій кар’єрі ти або переходиш в керівники людьми, або миришся з тим що тобою керують менш досвідчені (а тому дурніші) керівники.

Чудово розумію , що ті у кого щось виходить , бажають використовувати людей безкоштовно , хоча я не з таких — я перевіряв .

Вірус не тільки в кар’єристах .

HR відбирають тих , хто готовий жертвувати собою і рівень досвіду не на першому місці (наскільки я побачив) , важливіше можливість терпіти додаткове навантаження (без доплат) і зазвичай ще й понаднормово та в вихідний (за мікро доплати).

Крім того чудово розумію , що ніколи , жодне підприємство в країні не зможе дозволити собі забезпечувати фахівця грошима на такому рівні , як це наприклад в мене виходило з 2020 по 01/2022 , навіть якщо буду дуже багато користі приносити — як вони кажуть є ринкова оплата праці ))

Тому для себе виділив наступні напрямки :

Пошук підприємства за кордоном , котре потребує якісної перевірки на сумісність ( звичайно це виключно не просто сидячи в Києві , але треба щось робити , тому спілкуюсь) .

Пошук компанії , кому потрібні якісні консультації , щодо підбору ( моя приблизна швидкість 60 авто в день , це інфрмація від європейської компанії , де я протримався рік) .

Пошук і розгляд партнерів , хто потребує постачання нового оригіналу з Німеччини .

це виключно не просто сидячи в Києві

Приїжджаєш у Вроцлав чи Варшаву, відкриваєш аналог ФОПа і вперед продавати)

З власного досвіду — у світі запчастин з поляками не легко співпрацювати , тому , коли вийде виїхати , то PL ну дуже під питанням .

Якби було все так легко )))
Щоб закуповувати на такому рівні знижки з Німеччини , як це виходило до повномасштабної та ще й локально наприклад з PL , треба не просто аналог підприємства . Німці будуть перевіряти реєстрацію , кредитну історію , взагалі прозорість розрахункових операцій , перед тим як влаштувати взаємовідносини . Тому , якщо тобі місяць — вважаю шансів не залишиться .

Та й якщо вже й щось робити , то це потрібен експорт , наприклад з Німеччини в Канаду .

Ну есть такая общая проблема в торговле запчастями
как поиск аналогов и замен. Реньше пользовали текдок но теперь он онлайн и API довольно дорогое

API поставщмков мало того что у каждого свое да еще и часто с органичениями.
прайсы ихние тоже разного формата и как правило огромных размеров какждый раз парсить.

Конкретно есть учетная програма
zippy.com.ua
у которой есть пользователи продавцы автозапчастей или владельцы СТО
Сама по себе CRM бесплатна (open-source) но поьзователи готовы платить разумную цену за
интеграцию с каким то сервисом или агрегатором или еще каким решением
поиска запчастей как в текдоке и/или поиску по поставщикам.
Нормальных готовых и главное надежных решений пока не наблюдается.
Может есть какие идеи по поыводу организации чего то подобного
Это может пригодится и другим разработчикам ПО (то й же одноце ) но
как лицо заинтересованое в удобстве пользователецй Zippy CRM готов
предоставить некторые ресурсы (разработка или оплата каких сторонних

Якщо справа про нові авто з дорогих , то там 75% не існує замінників взагалі — only original equipment . Тому тут потрібен тільки платний доступ до electronic catalog потрібного виробника , який покаже свіжий original part number (це теж важливо) .

Для тих запчастин , де існують сумісні manufacture part number (aftermarket) — з власного досвіду тільки TecDoc і тільки платний , це єдиний більш менш правильний підбір буде .

Підбір по API будь якого постачальника буде з помилками , не завжди звісно , але цей факт неодноразово підтверджений практикою . Це ж стосується їх безкоштовних каталогів підбору по VIN авто .

CRM не використовую взагалі . Carbook чи інші ..

Наскільки багато коштує API TecDoc ? Я його інколи використувую , мені по старій пам’яті надали доступ .

Тобто нормального рiшення для досить таки широкоi нiшi нема як не дивно.
Дякую за iнфу а то думав що кудись не туди дивлюсь

Будь ласка . Ну знову ж таки , якщо потрібно на 90% хочаб , то це TecDoc — так . А скільки він коштує на рік ?

не знаю але знаю шо дорого — тисячi евро мабуть. точно не для власникiв СТО. Е посередники у них дешевще — але теэ дорого та ще й з обмеженнями по кiлькостi запитiв

Тобі пощастило, ти знайшов його!
І мені пощастило, що знайшов тебе :)
Стукни плз у телеграм/пошту/личку

Підписатись на коментарі