Кнопка «Підтримка проєкту» в застосунку

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Вітаю!

Я є розробником мобільного застосунку. Він безкоштовний і без реклами. Планую додати кнопку «Підтримати проєкт», щоб користувачі могли добровільно надсилати кошти на підтримку, як це скажімо є в застосунку Signal.

Підкажіть чи використовуєте щось схоже, та які є інструменти, які банки що пропонують. Хочеться щоб все офіційно зі сплатою податків через ФОП і з легкою технічною інтеграцією. Буду вдячний за референси на застосунки, що використовують щось схоже, та на відповіді тих розробників, що мають чи мали досвід роботи з таким. Чи не було підводних каменів, проблем з податковою чи банком.

Дякую наперед

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
з легкою технічною інтеграцією

In-App Purchase

Apps may use in-app purchase currencies to enable customers to “tip” the developer or digital content providers in the app.

Reference: developer.apple.com/...​idelines/#in-app-purchase

Думаю це не зовсім те, що мені треба
1. Це покупки з можливістю залишити чайові. Значить треба щось віртуальне продавати в застосунку. Ну і мабуть пройти всі процедури реєстрації покупок в епл і Гугл — це нешвидко
2. Аудиторія думаю більше буде довіряти чомусь такому як банка, абощо.

Монобанка ж наче найпростіше. ФОП там прикручується

Моно банк реджектнув банку. Сказав що то для блогерів. Порадили еквайринг інтернет

Не знаю. Підтримка моно сказала, що банка не для ФОП. Але як потім зі звітністю, податковою?

просто зворотній зв’язок... раптом Вам згодиться 🤔

зацікавив застосунок... знайшов, встановив з плеймаркету...

спочатку довго думав, що це таке, чи є мій регіон, і як знайти мою чергу...
потім довго думав, що і як тут відображається... якось усе ... убого...
потім зрозумів, що може воно і не відображається...

видалив застосунок...
пішов перевірив звичну сторінку
off.energy.mk.ua

Бажаю успіхів у покращенні Вашої роботи!

На смак всі фломастери різні

Підписатись на коментарі