Чистий чи обклеєний стікерами: як виглядає ваш ноут?

Раніше я не був прибічником того, щоб заклеювати ноутбук стікерами. Думав «А нащо воно? Воно ж некрасиве, зайве». Але от буквально нещодавно змінив свою думку і тепер в мене ось така краса :)

А як ваші ноути виглядають? Кидайте фоточки в коментарі

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Не ШІ крафтові стікери моїх малих

Давно не маю ноутбука. Коли були, — знимав оце все лайно типу інтел, амд

Стікери на задній кришці — це як фон робочого стола, їх видно десь раз на місяць.

Завжди забитий

Голими бабами обклеїний.

За комьюніті подарую вам свій накрутіший винахід: вказівник клавіатури

Правобережний мінімалізм 😁😁

Це мій другий ноут. Є одна наліпка.

та ваще красава, робоче місце вогонь 👍
все трушно та брутально, без всілякого гламуру зі смузями та сирами)

Це того що я володар часу. Мені ці фінтіфлюшки (1-2 роки служби) майже непомітні. Зі мною залишаються лише вічні речі.

Єдиний нормальний ноут))) А то все якийсь дєцкий сад))

ще й мод для додаткового охолодження

Коли був студентом то мав білий acer — обклеював його наліпками з бананів)
Зараз використовую мак і вирішив не клеїти нічого.

Знаю кадра, в якого кришка була повністю заклеєна карбоном, а вже на ньому наклейки.
І перед продажем він ніжно з макбука віддирав карбон. Протер клеєм, і як новий.

після того як в trade-in оцінили ноут на 150$ дешевше через наклейки — клею їх виключно на корпоративний блокнот)

А без стікерів не пробував здавати?
P.S. це якось дивно читати, що ти несеш ноут в трейд ін але скаржишся на -$150. Бо у нас трейд ін в принципі не вигідний — це фішка, якщо ти не хочеш взагалі паритися з продажем але отримати менше

поняття не маю, де ти там побачив скарги, але ок)

Цей, може хтось теж помічав, але чи не здавалось вам, що в нас половина, якщо не більше коментарів і реакцій в тг на пости DOU це щось негативне. Я розумію, що всі ми за***ані роботяги, і дивитись на успіхи стартапів 20-річних вайбкодерів не дуже приємно, але чого ж ви чекаєте? Інтерв’ю з мідлом з галери?
Типу, ми ж всі люди, і ДОУ це майже єдиний український ресурс для прогерів, хотілося б щоб знаходитись на ньому було приємно

Короче, не в тему поста, але цікаво почути ваші думки

хотілося б щоб знаходитись на ньому було приємно

Це потребує від команди віжину та серйозних модераторських зусиль. З тих спільнот/форумів що я бачив таке вийшло тільки у вастрік клубу та його форків (українська частина зараз крутиться в https://knk.wtf/)

У доу було/є бачення продукту для компаній, але на жаль не для людей.

фігасе закритість))
і плюс і мінус такі «закриті клуби»
поки вони малі то і не потрібен цілий окремий портал, а коли великі то така закритість чисто фікція тому як трендова популярнісь це геометрична прогрессія і с певного періоду лампова компанія стане більше массовую чим ламповою

взагалі глобально для такого вже давно існуе xmpp в якому прописані в стандартах і комюніті в тому числі
а якщо так сильно хочеться «сучасного інтерфейсу» то е movim.eu (це із того що я знаю точно)
і всю цю закритість можна будувати на соціальних звязках, знову ж таки в стандарті xmpp можно жорстно фільтрувати по ніку чи домену, а в рамках домену взагалі тільки самостійно додавати, тобто не напишуть ліві.

I was replying in english in other talky-post and received negative comments only because of using english.

хотілося б того самого Українського ресурсу для прогерів.

нажаль на зараз єдине щось більш-менш в снг це хабр і той ше до повномаштабки помирати почав
доу же був на коні дуже і дуже давно, зараз він чисто із-за відсутності альтернатив тримається та на тотожних продуктах (календар, відгуки)

чисто я сюди заходжу шось українскою почитати і то в порівнянні з hackaday дуже і дуже рідко вікриваю

замкнуте коло яке створила сама адміністрація — шо писати, шо просто користуватись ресурсом той ше досвід. А цензура, «обраність», і прочі «тести» на яких ловили за руку вже не одноразово тільки поглиблюе цю яму.

Just FYI

Одна невелика напівпрозора наліпка в куті кришки макбука обійшлася мені в $100 під час здачі в trade-in. Бо під цією наліпкою залишився цнотливий колір Space Gray, а все інше вигоріло — так себе поводить анодований алюміній з часом 😉

Я відношусь до тих людей, які потім змушують співробітників по 2 години з хімією в руках здирати ці стікери з корп. техніки. Будь моя воля, я б ще з ЗП списував за заміну вигорівшого від стікерів топкейсу.

Цікаво, яка ж хімія допоможе))) Гальванічна ванна?

Є спеціальні засоби для зняття наліпок і клею))) Після першої години роботи з лопаткою, запахами «шанелі» від засобу та мокрими руками, будь яке бажання клеїти стікери відпадає раз і назавжди.

Навесні 22-го деякі хлопці розмальовували автомати. Пізніше також прийшлось приводити до первинного стану )

А скільки юзерів у ноута в бохатих компаніях?

Брудний амбасадор Монобанку

І в чому саме тут краса? Ви ще з журналу «барвінок» повиколупуйте малюнки для малюків дитячого садочку та поналіпляйте — на ноутбук або на стіни навколо бо «красиииво»

Маю таке, збирав багато часу і з різних місць. Навіть деякі власні)

Підписатись на коментарі