П’ятий сезон Stranger Things — ваші враження?
Фанати Stranger Things, на місці? Бо мені потрібна емоційна підтримка 😅
Я фанатка серіалу з першого сезону, і цей п’ятий чекала як колись нову частину Гаррі Поттера.
У жовтні я влаштувала собі марафон і передивилась усі попередні сезони, я завжди так роблю перед кожним новим сезоном, щоб все згадати. А в цей раз вирішила передивитись ще й в оригіналі — бо хотілось упіймати всі дрібні деталі, а ще люблю чути реальні голоси та емоції самих акторів. Дякую собі, що за стільки скільки мені років не переставала вчити англійську.
І от, коли вийшов новий сезон, я була абсолютно впевнена, що там п’ять серій. Ми подивились чотири за один вечір, і я така: «ідеально — залишилась одна на завтра».
А потім... нічого. Все. Кінець. Чекати до Різдва. Було дуже боляче й дуже смішно водночас.
І поки хтось переживає за сюжет, по країні паралельно, як завжди, з’явились спекулянти. Фігурки з кіндерів продають і обмінюють уже всюди, а того самого Вілла вже продають по
Так от: я відкрила дружню банку для нашого збору на НРК і від серця відриваю свого Вілла.
Серед усіх, хто задонатить від 100 грн, розіграю цю іграшку ❤️
UPD: Розіграла Віла! Запис розіграшу опублікувала тут.
UPD 2: Перший переможець не відгукнувся, тому провела повторний розіграш, відео тут.
UPD 3: Другий переможець відмовився від подарунку, тож розіграла втретє, переможець вже надав дані, тому фігурка Віла скоро відправиться до нового власника :)

До речі, зараз у мережі повно теорій, що буде далі — від геніальних до повного божевілля. Які бачили ви? У що вірите і чи збираєте фігруки з кіндерів?
25 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів