П’ятий сезон Stranger Things — ваші враження?

Фанати Stranger Things, на місці? Бо мені потрібна емоційна підтримка 😅

Я фанатка серіалу з першого сезону, і цей п’ятий чекала як колись нову частину Гаррі Поттера.

У жовтні я влаштувала собі марафон і передивилась усі попередні сезони, я завжди так роблю перед кожним новим сезоном, щоб все згадати. А в цей раз вирішила передивитись ще й в оригіналі — бо хотілось упіймати всі дрібні деталі, а ще люблю чути реальні голоси та емоції самих акторів. Дякую собі, що за стільки скільки мені років не переставала вчити англійську.

І от, коли вийшов новий сезон, я була абсолютно впевнена, що там п’ять серій. Ми подивились чотири за один вечір, і я така: «ідеально — залишилась одна на завтра».

А потім... нічого. Все. Кінець. Чекати до Різдва. Було дуже боляче й дуже смішно водночас.

І поки хтось переживає за сюжет, по країні паралельно, як завжди, з’явились спекулянти. Фігурки з кіндерів продають і обмінюють уже всюди, а того самого Вілла вже продають по 700–900 грн на ОЛХ (ну хто ці люди, серйозно? 😂)

Так от: я відкрила дружню банку для нашого збору на НРК і від серця відриваю свого Вілла.

Серед усіх, хто задонатить від 100 грн, розіграю цю іграшку ❤️

UPD: Розіграла Віла! Запис розіграшу опублікувала тут.
UPD 2: Перший переможець не відгукнувся, тому провела повторний розіграш, відео тут.
UPD 3: Другий переможець відмовився від подарунку, тож розіграла втретє, переможець вже надав дані, тому фігурка Віла скоро відправиться до нового власника :)

До речі, зараз у мережі повно теорій, що буде далі — від геніальних до повного божевілля. Які бачили ви? У що вірите і чи збираєте фігруки з кіндерів?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дружина виставила 2 фігурки на ebay, то за хвилину 20 пропозицій ціни, найбільші 20 євро за фігурку. Сказав їй всі 50 виставляти =)

UPD 2: Перший переможець не відгукнувся, тому провела повторний розіграш, відео тут.

Я бы поставил вопрос по другому — как такое можно смотреть пять сезонов?

Чому демогоргони не захищали Векну в фінальному бою?😂

Банка закрита. Розіграш опублікувала, посилання додала в топік. Усім дякую за підтримку!

UPD: Розіграла Віла! Запис розіграшу опублікувала тут.

Сьогодні вийшла 2 частина 5 сезону! Хтось уже дивився?

А ще нагадую, що я скоро розіграю фігурку Віла за донат від 100 грн на мою дружню банку до збору DOU та KOLO на евакуаційні платформи.

Банка send.monobank.ua/jar/7FnwRnb6Xa

Тримаюсь і НЕ дивлюся 5 сезон поки не вийдуть всі серії!

Лайфхак в тому щоб складати на HDD пул із серіалів з «повними» сезонами, поступово додаючи туди новинки.
Таким чином зараз я додивлюся марвелівські WandaVision та Agatha All Along, потім вдарю по 2 сезону Sandman’а, а за цей час і Stranger Things S05 дознімають..

Так дбайливий господар збирає яблука-падалки, а само дерево не трясе ;-)

Нагадалось, як в серіалі Як я зустрів вашу маму головний герой перед тим як йти в бар за замовленням, щоб не дізнатись спойлери зробив собі маску
youtu.be/...​?si=88VW1Go-sBH1iM_E&t=35

Як ви уникаєте спойлерів? У нас же одразу в мережі все обговорюють 😅

Тед в цій серії буквально я неділями, коли вночі був гарний кард юфс. Бо ти прокидаєшся і не можна зайти в будь-яку соцмережу, щоб не схопити спойлер, хто переміг в тій чий іншій сутичці)

Як ви уникаєте спойлерів? У нас же одразу в мережі все обговорюють 😅

і на це є рішення — склероз ;-) нічого не болить і можна передивлятися улюблені фільми багато разів)

Вілла вже продають по 700–900 грн на ОЛХ

Нічого собі! То виходить інвестиції в кіндери можуть бути вигіднішими за крипту, бо в магазині біля мене ці яйця продаються за 75-85 грн, тобто якщо спіймати потрібні дорогі фігурки, то це буде х10

*пішов думати, скільки тисяч грн я готовий інвестувати в яйця*

Тут ще треба ж знайти потрібну, кажуть, коди на упаковці не працюють, у нас випадково попався з першого разу. Але якщо тут уже говорити про ці коди, то тут залежить ще де звідки цей кіндер, бо з різних країн нам везуть. І навіть по смаку відрізнялись кіндери з Метро і з Ашана

а ще чи хтось взагалі їх купляє у цих людей за такі гроші

а ще чи хтось взагалі їх купляє у цих людей за такі гроші

Звичайно, що ні. Німеччині я подібні фігурки продаю за 2-3 євро, в мене їх сотні, не тільки Stranger Things, але і на ebay їх повно. Самі раритетні десь 4-5 євро. В Україні просто це не так популярно, тому й ставлять такі ціни. Але навряд чи хтось купить.

Фігурки з кіндерів продають і обмінюють уже всюди, а того самого Вілла вже продають по 700–900 грн на ОЛХ

За скільки?? В мене цих фігурок десь 50 вже, але вони не з кіндерів, а з kinder joy, купив у Німеччині цілу пачку.

так, саме kinder joy, це тільки фігурку Вілла за такі гроші продають, спекуляція всюди! 😅

Що там, актори, яким 27, грають 17-річних?😂😂

це класика, а в Гаррі Поттері Плаксу Міртл( якій мало б бути 14 років) грала акторка, якій було 37 😅

Ну, але ж вона виглядала на 14 років і на кастингу навіть брехала про свій вік)

тут да, я дуже здивувалась коли дізналась про цей факт, реально не виглядала на свій вік

Дали все, що люди хотіли в першому вол’юмі)

До п’ятого сезону ще не дійшов, лише 4 дивлюся) Але по сюжету зараз більше питань, аніж відповідей.

З приводу фігурок кіндерів, то я не збираю, але у дівчини вже є Вілл, Хоппер, Стів & Робін (двічі), Лукас, Демогоргон і якийсь червоний чорт 🙂

та це ж векна, а не червоний чорт 😁

Глянув у інеті й все таки то не векна, а Одинадцять з вивороту
res.cloudinary.com/...​/v4lnszptzslrt40bm8bs.jpg

ааа, ну вона ще й підставка для телефона 😂

Підписатись на коментарі