dZENcode та ru$nya = співпраця?

Вітаю.

Поговоримо про співпрацю Української IT-контори з болотом?

Але почнемо з прилюдії.

Доволі давно спостерігаю якусь нездорову активність на djinni.co/...​pany-dzencode-it-company і одного разу мене це зацікавило і я вирішив почитати відгуки на DOU — jobs.dou.ua/...​mpanies/dzencode/reviews

Перейдіть, почитайте, не пожалкуєте. Там прям на декілько статей вистачить трешатини.

Я оху_вав, але не особливо звертав уваги, але мене тригернуло ось це:

Нет, русский язык меня не тригеррит, но мне показалось излишним подобное рвение в отстаивании русского языка, складывалось впечатление, как будто это прям необходимость там.

И я стал рыть.

Йдемо на вказаний ними сайт dzencode.ua/ua

Сайт доволі бідненький, але що кидається в очі — украйнська та англійська треба базові, а ось російська «професіональна». Та й більшість лінків — затички.

Але то таке,

Знизу спостерігаємо контакти, та й сайт у пандовому стилі весь.

Оке, але давайте сходимо на com домен dzencode.com/ru

Ой, а тут треба врубати ВПН, бо овнер сайту блокнув доступ з України, та й нема української мови на сайті, хоча оздоблення прям жовтоблактне. Але йдемо теж в самий низ:

ТГшечку запам’ятаємо на майбутнє.

Але глянемо й портфоліо. Так, там багацько проектів для рососії. Але ж можна сказати, що то старі. Але давайте поглянемо на ось ці:

dzencode.com/en/portfolio/asecurity

dzencode.com/en/portfolio/inrosco

А потім глянемо в архіві інтернету коли вони взагалі з’явились:

web.archive.org/...​com/ru/portfolio/inrosco

web.archive.org/...​m/ru/portfolio/asecurity

Цікаво, дизайнеру та фронтам було норм малювати та верстати аквафреш?:

Але йдемо далі вже на болотний домен dzencode.ru/ru

Наводимося на лінк ТГшечки:

Доволі знайома ) як і всі три дизайни стилістики і тд.

І тут вже на головній сторінці є лінк на прув, що дзенкод оф партнер рубітрікса:

dzencode.ru/...​6a431953313a483db3741.pdf

сертифікат свіженький, 2025 року.

Та й з сайту є посилання на сторінку дзенкода в руснявому 1с:

www.1c-bitrix.ru/partners/5859139.php

www.1c-bitrix.ru/...​ts/cms/projects/14842028

А трохи згодом йдему гуглити в богом прклятий яндекс і знаходимо ще ось таке:

масква, зарегались в квітні 2022, одна людина і капітал в сотен баксів. Зовсім не схоже на «прокладку» .

Ось так і живемо, поки Харків сидить без світла, води й тепла, десь у Харкові сидить дзенкод і , можливо, з екофлоу роблять сайтики та аппки оркам, щоб тим зручніше та комфортніше жилося. Ну й шукають працівників на зарплатню нижче ринку й поливають лайном кандидатів у відгуках.

Але це все може бути сон собаки автора і все це здалося =) а можливо і ні. А можливо відповідним органам треба продивитись діяльність цієї компанії.

UPD:

Після публікації HEAD of dZENcode Денис Крупнов почав видаляти з ютубу відосики пов’язані з болотними проектами: dou.ua/...​rums/topic/56819/#3036599

А також, що ще цікавіше, проект на рососії «цифровизация» www.1c-bitrix.ru/...​ts/cms/projects/17040396 демки якого Денис показував у відосиках на ютубі, які недавно видалив. Там він урли засвітив

Так ось:
ping-admin.com/...​751v3553vc61v229b104.html
ping-admin.com/...​u2yek613dnhuab691ah6.html

А як так виходить, що руснявий проект цивровизация від золотого парнтнера рубітріксу, та Українська версія сайту дзенкод лежать на одному й тому ж серваку хетцнера?)

UPD 2:
Добре що Дениска таки признав, що то його хетцнеровський сервак, де хостився дзенкод юа до минулого тижня (5.9.106.249) ping-admin.com/...​u2yek613dnhuab691ah6.html

А тепер давайте поглянемо які ще там демки хостились/хостяться, нехай вже й з закритим доступом, але ж головне мати урли ) йдемо на capyba.ru/marketplace та ready.kz/catalog/ , де по запиту dzencode бачимо аналогічні та й відносно свіжі готові рішення на продаж (вордпрес 1есс лендінги і тд). На капібарі можно перейти і глянути, що демки розміщає дзенкод ру (Денис каже що до нього відношення ж не має, а ми ж йому потужно віримо), а потім йдемо і дивимось на урли тих же самих готових рішень на маркетплейсі Казахстану і... опа, а вони вже лежать на серваку Дениски ) На тому ж хетцнері, де й дзенкод юа. ))))))) феноменальна жадібність))))

Лінки на маркетплейси, скріни, звіти з пінгу урлів:
studyok.marketplace.dzencode.ru 188.68.201.73
ping-admin.com/...​i52yta3gjdep5y1a4t6q.html

studyok.dzencode.net 5.9.106.249
ping-admin.com/...​8m3039k5×10rqp5ht8qk.html

capyba.ru/...​etplace/dzencode.studyok
ready.kz/...​code-lending-studyok.html
--------------------------------------------------------------------------
honey.dzencode.net 5.9.106.249
ping-admin.com/...​z1mm1q0wp510ft49z9h9.html

honey.marketplace.dzencode.ru 188.68.201.73
ping-admin.com/...​3az34dez2g41hmlf5l69.html

capyba.ru/...​rketplace/dzencode.honey
ready.kz/...​encode-lending-honey.html

----------------------------------------------------------------------------
custo.marketplace.dzencode.ru 188.68.201.73
ping-admin.com/...​98hg879av106i1muossf.html

custo.dzencode.net 5.9.106.249
ping-admin.com/...​dyi9ou0261j841s123b3.html

capyba.ru/...​rketplace/dzencode.custo
ready.kz/...​encode-lending-custo.html

nft.dzencode.net/manual 5.9.106.249
ping-admin.com/...​410750o9e2tdj9356hap.html

nft.marketplace.dzencode.ru/manual 188.68.201.73
ping-admin.com/...​8867y0203f7l710h93h3.html

ready.kz/...​dzencode-lending-nft.html
capyba.ru/...​marketplace/dzencode.nft

-------------------------------------------------------------------------------
Як же так виходить, що російськомовні готові рішення які продає дзенкодру, продає і наш Денис Крупін ?) Він же казав, що не має відношення....

На всяк випадок — скріни у коменатрях залишив.

Алсо,- дякую спільноті за теплі слова в ПП, за інфу, за поширення топіку, і за розголос на інших платформах включаючи джинні та воркюа ❤️❤️❤️

👍ПодобаєтьсяСподобалось29
До обраногоВ обраному3
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Цікаво, харківському айті кластеру норм мати такого члена на своїй сторінці?

Я почитала. Мені б було соромно працювати в компанії.

почитал каменты тут, сходил по ссылкам, почитал каменты там
это прекрасно. я смотрю на это уже 6 часов
великолепно, феерия, восторг!
Я даже как-то не ожидал.

Почитала знов апдейти. Наче просте питання, чий Крим ітд привів до бурхливого розвитку подій, копання особистого життя Ярослава ітд. Хз, ви можете ,як представники компанії тримати рівень питань опонента, але ні. Треба чужу білизну назагал виносити. Рівень бабць на лавках біля під’їзду.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В Новый Год с обновлённым лендингом дзенкод юа )
ibb.co/9HpsCYX2
ibb.co/tMqpPcm0

Ми зіткнулися з обмеженнями на українських job-платформах через використання нашим власником російської мови в публічних відповідях на DOU.

Денчик, разве поэтому?) Мож, всё-таки, из-за работы на мордорский рынок и фрилансру?) Может хватит продвигать нарратив про «ущямление русскоязычных», это, знаешь ли, привычка всяких оправдывающих военную агрессию рф.

Мова комунікації не впливає на нашу юрисдикцію, комплаєнс або позицію компанії — це виключно інструмент.

Про позицию компании особенно смешно на фоне того, что тут ребята в комментариях 100500 раз спросили про позиции компании, а услышали лишь позиции международного права и ООН, либо игнор. Или это отсылка на колено-локтевую позицию на фрилансру?

Язык... Денчик, не родненький, видишь ли, вопрос не в нём, а в том, что именно ты говоришь. Абсолютно нічого не змінилося б, якщо б ти комунікував українською.

Усіх з прийдешніми (окрім болотних підсосів)

Колеги, додам контекст, щоб обговорення трималося на фактах, а не на одному кадрі.

Є відео, де 9 жовтня 2025 прямо проговорюється, що продукт / напрям робиться для UK та UA.
Цитата (з 1:14): «Мы разрабатываем продукт для Украины и Англии»

Коротко по хронології:

• «Карти лояльності» — продукт, який багато років тому стартував як рішення для ширшого ринку (історична спадщина).
  • Потім розробку зупинили. Зараз ми його реанімуємо: робимо рефакторинг, змінюємо логіку, позиціонування і, головне, географію запуску (де це буде публікуватися/продаватися).
  • Відео на YouTube заливались як фіксація процесу «взяли старе > переробили > вивели на ринок», а не як «орієнтація на рф».

Щоб закрити питання:

• Перед висновками по «маркеру» (валюта/скрін/фрагмент) подивіться дату і повний контекст.
  • Ті, хто вже викачав/зберіг повні версії роликів, можуть викласти їх повністю (оригінал), щоб усі бачили контекст.
  • «Валюта в демо» або «старий фрагмент» самі по собі не доводять ні юрисдикцію, ні контракти, ні факт продажів.

Ми хотіли показати на YouTube «внутрішню кухню» того, як старий проєкт стає ринковим. Але дехто побачив «зраду» в одному маркері та зробив висновки без перевірки.

Тому полегшую роботу: спеціально для скептиків — фрагмент демо № 5 від 9 жовтня 2025 року.
Без «домислів». З поясненням, на які саме країни ми виходимо.
Приємного перегляду 🙂

...зрада на одному маркері...

Ну та, тут же по одному маркеру усе)
Денчик, рідненький, ти знайшов як додати промпт «відповідай Українською»?)
Трохи нижче вже викладали у відповідях на коменти )

Питання ж не змінюються:
1. Чому видалив відосики? З фрілансру мені особливо подобається
2. Так що по фрілансру?
3. Реєстрації дзенкодру на той же номер, що і був вказаний на сайті дзенкодком до 24.02
4. Пінги серваків і рішення по 1С одні для болотного ринку і для КЗ, і пінгуються демки на тому ж хетцнері і посилання все туди ж.
5. Просто цікаве співпадіння, що те ж лице, яке відкрило у мордорі дзенкод, також реєструвало і ООО Цифровизация . Ну то таке вже.
6. А, та й чого ж тгшки помінялись на юа. ком. ру. )

Дениска знову перейшов на особистості спільноти у відгуках =( jobs.dou.ua/...​code/reviews/79385/#23258
Окей, що посієш, те й пожнеш.... Дениска то осінт у нас апасний — ibb.co/D0F6Qr1 *усе взято з відкритих джерел звісно)
Але іноді і милий та романтичний прИнц — ibb.co/1JvhXMwP

Позицию основателя dZENcode и ценности, которые он отстаивает, можно увидеть на его авторском YouTube-канале: @krupnovdenis.

— цінності? це які? фрілансру та фублі? чи вичищання відосиків після моєї публікації? Денчик, де відосики?)

Если есть реальные претензии — подавай в суд. В противном случае это выглядит как бездоказательные заявления и истерика.

, — денчик, стаття за коллаборанство це не громадське звернення до суду позивачем ) Цим займається СБУ виключно, ім матеріали передані.

Алсо, я розумію що то був 2018-19 рік і то було ще до повномасштабного вторгнення (але вже з окупованим Кримом, Луганськом та Донецьком), але не западло було робити з путлєром та салавьєвим? ibb.co/R4N2KBJW ibb.co/0Rrh8cmm

,Спільнота, а тут вже мені потрібна ваша консультація і допомога ,- дениска ось брехав, що з рубітріксом він перестав працювати і блаблабла, і наводив скріни.
Але я ось подивився, а у бітріксюа то я не знайшов печаток з «масква», начеб то у юабітріксу інший формат сертифікатів був, та й на Українскій? Чи я помиляюсь? Хто має досвід, підкажіть будь-ласка.
Приклади які я знайшов від юабітріксу: ibb.co/dT6BhXJ ibb.co/GvBmfV48
Те, що дениска приводить у приклад: ibb.co/5WRG9TYy

человек, которому приходится передавать чужие обзывашки, называет кого-то чьей-то сучкой
этот топик просто прекрасен — в нем есть все: ирония, контрасты, накал, сюжет, комедия и драма, детектив

не хватает только одного — фирменных анекдотов дениса

Якщо мене якийсь Ярослав Турецький запитає чий Крим і я не відповім по формі яку він очікує, мене теж закенселять? На кожний аргумент і відповідь, буде чий Крим, чий Крим?
Сучасний український дискурс просто вражає.

А ви окрім питання «Чий Крим?» нічого не помітили?
Ну, там роботу на фрілансру, перереєстрації на руснявих номерах, хостинг демок для рф на своїх серваках... Нє? Чи у вас «сучасний український дискурс» спіткнувся об одне питання, яке задано навіть не у розслідуванні і не автором, а вже потім спільнотою?

Ти писав, що відео видалені з YouTube каналу, були попередньо завантаженні. Можна лінк на ті відео, а не просто скірншот ?

Оке, давай парочку:
1. Мозговиносяшки на фоні переписи фрілансру — streamable.com/zuicnx
2. Одна з демок «Цифровизация» з фублями та мордашкой денчика — streamable.com/jvy2qa

Окей, дякую за лінки. Виглядає, що дійсно продовжив працювати з рос замовниками.

Та нема за що. Там нижче можете подивитись пінги сервака, де він цю цифровизацию та свій .юа сайт хостив на одному серваку ще на хетцнері :D
Та ще й багато цікавого і в самому топіку і нижче по апдейтам.
А взагалі — рекомендую почтитати срачі саме від власника дзенкоду у відгуках до його компанії (дивіться старі, а не ті що після розслідування) .

тільки починаючи читати я вже бачу відповідь руснявою...піду поригаю

Дуже дивно чути цю претензію! А хоч на питання: з ким ми воюємо зможете дати відповідь чи тут теж «нєвсьотакадназначна»?

Ви спочатку дайте мені відповідь, чий Крим?, бо щось Ви мені одразу не сподобався, може москалик який під українця косить. Поки з Вами нема про що говорити, поки не пройдете анкету питань.
1. Чий Крим?
2. Коли почалась війна?
3. Чи має бути Росія роззброєна і розділена?
4. Путін воєнний злочинець чи ні ?

Додаткові питання можуть бути задані пізніше. А вже потім можна буде дискутувати.

Чи правильно я Вас зрозумів,- Ви прийшли в топік, проігнорували саму його суть та розслідування, вам не сподобалось питання «Чий Крим» і ви вирішили використати тактику перегибу та намагатись підловити якогось коментатора у якійсь невіподповідності?) Ріл?
Я ж Вам одразу вказав на вашу помилку — на місця, які ви проігнорували, і замість усього цього ви вибрали окремі тези та запросили доп пруфи, а тепер пішли у коментарі срач розводити?
Не простіше було б просто сказати «багатабукав, не прочитав спочатку і не так зрозумів. Питання закрите»?

А чому б мені не просити доп пруфи ? просто вірити скріншотам і аноніму? І саме головне, відповідь про Крим була не по формі ? Дійсно, для чого щось аналізувати і намагатись зрозуміти, якщо можна вірити одразу ?

просто вірити скріншотам і аноніму?

Саме тому ти просто повірив аноніму, який пише по кацапськи, який має назву компанії дотичну до руснявих інших сервісів, який приймає оплату в срублях, і який не може навіть відповісти чий Крим, не те що довести що він непричетний до рашки... От саме таким і треба вірити одразу.

Дійсно, для чого щось аналізувати і намагатись зрозуміти, якщо можна вірити одразу ?

Це саме те що ти і зробив, повірив вищезгаданому малоросу, не те що не зробивши аналіз, а не прочитавши аналіз тих, хто його вже зробив.

Саме тому ти просто повірив аноніму

нащо щось додумувати?! Цього не розумію.

Ми починаємо входити в рекурсію, де я знову буду розповідати що є тема топіку, що окрім скрінів там пруфи наведені, і що я не питав чий Крим.
Але це вже було ж.
Не розводьте срач на пустому місці, будь-ласка. Пусті жонглювання софістикою це не сюди.

чий Крим

Якщо хтось не здатний відповісти на це питання — то тут висновок однозначний, перед нами русня/малорос/ждун/etc, щось із цього, але точно не адекватний українець. В таких питаннях немає інших варіантів, це один з майже абсолютних тестів, який одразу дає результат. Це не задача на логіку і не думка про якусь книгу, де можна інтерпретувати кожен як захоче. Окрім того, якщо ти не визнаєш кацапську агресію, то тут вже може зацікавитись СБУ.

Сучасний український дискурс просто вражає.

Якщо ти захищаєш колаборантів та малоросів, які продовжують співпрацювати з русньою, то може ти і сам такий? Вражає, що серед нас завжди знаходиться підтримка і захист для всілякого біосміття, і ще більше вражає, що ці люди з українським паспортом...

Український! Крим — це Україна, був і буде!
Росія — це агресор, терорист, окупант і вбивця.
Ти реально такий тупий чи це треба доводити?

Ти реально такий тупий чи це треба доводити?

Вав, ого, дуже сильно. Бачу тобі вже багато раз довели це.
Добре, молодець, сідай 12.

А ні чекай. Це ж не тобі питання було! Ти знову все переплутав. Сідай 2.

Від цієї мантри контроль над кримом не повернеться...
зараз вже діскурс змінився — здавати крим і донбас чи ще декілька областей.

Український.
Там ще були питання, можеш спробувати відповісти.

Мене ця історія морально вимотала, тож утримаюсь від подальших обговорень у цій темі та будь-яких дискусій щодо цієї компанії.
Коментарі до постів про цю компанію в LinkedIn також вимкнув.

Щоб уникнути спекуляцій: я не є автором цієї теми.

Штирлиц никогда еще не был так близок к провалу ©

Почитала знов апдейти. Наче просте питання, чий Крим ітд привів до бурхливого розвитку подій, копання особистого життя Ярослава ітд. Хз, ви можете ,як представники компанії тримати рівень питань опонента, але ні. Треба чужу білизну назагал виносити. Рівень бабць на лавках біля під’їзду.

На моїй пам’яті це вперше, коли представники компанії у відповідь на критику намагаються дискредитувати мене тим, що я розлучався через суд у 2017 році.

Відповіді з чіткою особистою позицією компанії dZENcode та її представників — Denis Krupnov, Natalia Goncharyk і Tanya Krupnova — досі відсутні на запитання «Чий Крим?».

Це гидко і дивно одночасно. Але, знову-таки, соромно все одне читати «колегу», і інших горе- опонентів з тієї компанії.

Гидко й очікувано, бо обидві HR мають досвід роботи лише з Денисом Крупновим згідно з їхніми LinkedIn-профілями: Tanya Krupnova та Natalia Goncharyk.

Думаєш коханки ?
Можно детектива винайняти..

Ну, наскільки мені відомо, то Тетяна (жінка Дениса) там чисто номінально була невеликий проміжок часу і фіг пойми як давно, скоріш за все прям дуже давно, тому з неї питати щось — доволі сумнівно. А ось Наталля — інше, вона працювала останні роки як рекрутер, хоч і теж має деяке типу сімейне відношення до Крупнових.

В цілому, менеджери, і інші посадовці мають тримати лінію СЕО публічно. Або не підтримувати, то тоді можуть звільнити. Але манера спілкування СЕО ітд- це ж сором.

Звинувачення в сторону компанії не дуже коректні бо з рф вони не співпрацюють (це була б кримінальна справа). А як вони всередині говорять їх справа, тим більше вони мабудь і в штат не наймають, а на «зарплатний фоп». Якщо там клієнти з Казахстану наприклад ?

Но і відповідь СЕО компанії теж не дуже коректна з образами та по-дитячому вибудованими формами спілкування.

Коротше, жабагадюкінг.

Тут все очень просто, сео в силу возраста решил что может вести себя дерзко, позабыв что его личная репутация и репутация его бизнеса спаяны в одну. А Ярик его в кучу говна публично мокнул. Так-то классический срач на доу, то ради чего мы все сюда и ходим

СЕО ведет себя как школьник, увы. Жаль сотрудников его компании.

У мене відсутня можливість це довести, та на основі розслідування в цій темі й відсутності чіткої особистої позиції від Дениса Крупнова на запитання «Чий Крим?», я все ж роблю висновки, що Денис Крупнов та dZENcode мають зв’язки з московією-росією-рф.

Тобто, доказів в тебе немає, в СБУ немає.
Людина не хоче говорити по-українські та виступати з політичними заявами, тому її треба буллити ?

стосовно зв’язків: в нас немає заборони спілкуватись з росіянами, є лише торгівельне ембарго.Навіть немає заборони на в’їзд в рф через територію третіх держав. Такий закон що поробиш.

Я можу допустити що в нього клієнти з пост-ссср країн, і з ними немає торгівельного ембарго і можу допустити що там росіяни. Але на це знов таки заборони немає.

А окрім букви закону інших буков немає. Улюлюкання натовпу це лише персональна думка окремих людей.

Відмова відповідати на твої питання також цілковито законна. Навіть на допиті він може це не говорити.

Я бачу тут якусь персональну огиду, не більше.
Соррі Ярослав, нічого особистого.

Виконувати замовлення на фрілансру — не робота на рф? Список відгуків відкритий і демок теж.
Реєстрація дзенкоду в рф теж не колаборанство? Сервачки купувати на болотах теж не співпраця? З дзенкод ру збирались замовлення на ТГшечку Дениса, а нижче на один комент там ще «дивні співпадіння» по руснявому номеру що був у Дениса на кінець 2021, та на той же номер у березні 2022 зарегана на болотах одноіменна компанія.

Я у своєму розслідуванні окремо виділив «Меня не тригерит русский язык» , и в топике наведено совсем не о языке или позиции по Крыму, это уже потом шановна спільнота спитала, що теж додало деякого «маркеру».

Реєстрація дзенкоду в рф теж не колаборанство

На яке ім’я ?

Сервачки купувати на болотах теж не співпраця?

Законопроект котрий за це введе кримінальну відповідальність ще не проголосований — № 12406 . Виходить держава приймає це як норму.

Російська мова і мене не триггерить, бо я російськомовний.

Задам вам незручне питання.
Чи визнаєте ви Крим та Донбасс російськими якщо це буде умовою припинення вогню в Україні та початком мирних домовленнстей ?

В статье за колаборанство уж очень широкий спектр частей.
Открыто на имя партнера, с которым они работали и до этого. Там ниже есть все ссылки и скрины.
Но, не стоит же использовать приём, что Вы сейчас скажете, что при регистрации на него «взятки — гладки» юридически, и что это отменит остальные тезисы ) Денис сам не стесняясь выкладывал на ютубчик демки с рублями и свой миты со своим профилем на фрилансру. О чём так же указано в ветке.

Вы задаёте двойственный вопрос — согласен ли я отдать их, если это будет условием окончания войны, или буду ли я их признавать за болотом, если все страны вокруг договорятся и отдадут эти территории оркам?
В первом случае — я не имею такого права и власти, а во втором,- если Украина и ООН согласятся передать эти территории оркам — я буду считать эти территории захваченными, даже если у них будет «легальный» юридический статус.

Ну, его дело,я не так в его делах осведомлен как Вы =)

я почему про Крым спросил, в 2015 была актуальная повестка чей Крым,
сейчас уже повестка немного другая...

Ну вот видите, Вы не прочли всё, а сразу начали утверждать обратное) Что меня и возмутило, так как я страдал готовя этот топик — мне пришлось просмотреть все видео дениса xD

Касаемо Крыма — обычно я задаю такой вопрос только росиянам, но в данном случае, в этом топике, ребята уже превращают это в мем )))) Кто ж знал, что дениска таr упрется в нежелании назвать Крым Украинским, а рососию агрессором.

Окей, а если человек «признал реалии на земле», что дальше ? )

Владислав, Вы вообще обсуждение не читали?) Там уже какой то парень говорил на эту тему по типу «..если у тебя украли кошелек, то чей он...» .
Да и дениска не столь хорош в семантической это самое, как Вы )
Да и каковы «реалии на земле»? Крым Украинский, на данный момент аннексирован рососией . Или есть какие то иные реалии на земле?
Алсо, не совсем понимаю , пчму о Крыме Вы общаетесь со мной, если в расследовании или апдейтах я этот вопрос ни разу не задавал )

Да мне то что, я просто накинув на вентилятор во время обеда и дальше пошел

Ля ты....)
Штош, эт тоже полезно.
Приятного аппетита и з прийдешніми )

делать переводы зарплаты как авансы, чтобы потом не подписать акты и через суд аванс вернуть — тоже не преступление (да, дзенкод так делал, например)
не подписать акты и не выплатить зарплату при увольнении/не выплатить отпуска — таким тоже сбу и суды не занимаются. это ж теперь не значит, что это норма

автор поделился информацией. что с ней делать дальше — каждый может сам для себя решить

автор ни к чему не призывал — тот же бан на доу Денис получил за оскорбления после нескольких удаленных постов

Я бачу тут якусь персональну огиду, не більше.

ну да, поэтому это тема на форуме, а не дело в суде

«Полный комплекс услуг по поддержке и развитию проектов на CRM Bitrix24 ( dZENcode — Золотой сертифицированный партнёр); »

Зазвичай від так званої рф намагаються максимально дистанціюватися та розірвати всі попередні зв’язки. Натомість тут відкрито демонструють: ми не соромимося працювати з CRM Bitrix24 і ще й пишаємося цим.

Питання?

Справа в тому що можно дистанціюватись, але ринок нікуди не подівся, Укр компанії використовують бітрікс і 1С, немає в них часу и грошей на щось переходити інше.

Это уже иной вопрос.
Но мы то наблюдаем создание и продажу шаблонов на росрынке. Выполнение заказов касаемо 1эсс и тд на фрилансру. Сертификацию через москву.
Хотя, как и писалось ранее, после публикации этого топика, «росийсий партнёр к которому денис не имеет отношения», начал выпиливаться с некоторых партнерок на 1С xD

Так, продовжуємо:
Ось тут jobs.dou.ua/...​s/dzencode/reviews/#23015 Дениска розповідає, що типу ще в 2018 ліквідував свою компанію дзенкод на болоті, а нинішня то не його і взагалі він не має до неї ніякого відношення і з рф ніяк не працює.
Тоді питаннячко:
Ось скрін з сайту дзенкод ком за грудень 2021 ibb.co/390SB850 (перевірка — web.archive.org/...​6/https://dzencode.com/en )
Звертаємо увагу на номер у масквє .
А ось ibb.co/ns7LnkG9 (перевірка — companium.ru/id/1227700251437-dzenkod ) виписка з руснявого реєстру по дзенкоду, який відкритий у 2022 =) Як же так співпало?)
Можна було б сказати, що той номер висів з 2017 року і просто ліньки було прибрати...але ж в 2019 там був інший руснявий номер =) ibb.co/bgRHP3bk

Алсо, що ж та співпало, що після публікації цього розслідування на ДОУ, Дениска то відосики видаляє на ютубі, то серваки тасує, то ТГшки міняє, а теперь і на болотному 1есс бітрікс партнер зник www.1c-bitrix.ru/partners/5859139.php ( скрін ibb.co/23my8SZd ) , хоча ж недавно то був ibb.co/jvvDw97T (web.archive.org/...​x.ru/partners/5859139.php ) .
І який знайомий номер у цього партнера =)

Виявляється, Natalia Goncharyk існує. Її LinkedIn-профіль верифікований через «Verified by Persona using government ID», працює в dZENcode. Дізнався про це, бо вона переглядала мій профіль.

Natalia Goncharyk, чий Крим? Яка ваша особиста позиція?

Ем, так, вона реально існує і дуже близька до Крупнових.
Але наразі важко відповісти, хто саме тут сидить з її профілю.

Подорванов Ярослав Володимирович , твой «патриотизм» закончился ровно там, где начался твой побег в Турцию.

ПРЕДАТЕЛЯМ СЛОВА НЕ ДАВАЛИ.

Ты просто ненавидишь украинский бизнес как явление. Твои комментарии это доказывают.

👇 Расследование, которое провёл Крупнов Денис разоблачает твою «активистскую» деятельность и подтверждает необходимость присвоения тебе звания иноагента-предателя Украины:
🔗 Ссылка на расследование по данному персонажу
📂 Web Archive dZENcode (на случай, если захочешь подчистить)

привет, Наташа
ты не представляешь как я рад тебя тут видеть!
я уже боялся, что с баном мемного Дениса эта тема умрет, но тут появилась ты и дала ей новое дыхание!

ты не могла бы передать Денису, что в Украине статуса иноагента нет — это скорее у ваших клиентов
а, и будь добра, передай от него анекдот плз

еще подскажи, пожалуйста, могу ли я и дальше ожидать такие же замечательные ответы на отзывы в профиле компании? планку кринжа Денис задал конечно высокую, но у тебя тоже есть потенциал!

кстати, ты точно не бот Дениса?
вот это забавный поворот, конечно. называл юзеров ботами а потом взял и сам пошел с чужого аккаунта сидеть

Tanya Krupnova, так само хочу дізнатися вашу особисту позицію щодо двох запитань: «Чий Крим?» та «Яка країна розпочала війну і коли?».

Ви пишете з DOU-профілю dou.ua/users/natalia-dzencode/, який веде на LinkedIn-профіль www.linkedin.com/in/dzencode-hr/. LinkedIn-профіль підписаний як Tanya Krupnova та верифікований позначкою «dZENcode: Verified using work email».

А вот и крёстная подошла)
Это ж как круто, быть подозреваемыми в коллаборанстве и орать на тех, кто у вас спрашивает «чей Крым», что они предатели xD Ну детский сад какой то.
Наталья, во-первых, не увидел у Дениса «Расследования».
2. Такое чувство, что Денис из-под этого акка пишет xD
3. Можно комментарий как это по ощущениям работать и искать работников для страны-убийц своего отца? Раз уж вы решили переходить на личности участников сообщества.

И, по этому случаю, Анонс на завтра — днём разберем еще одно вранье Дениски, в котором он наезжал еще на одного участника из обсуждения)

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Так ти про патріотизм до росії кажеш, я правильно зрозумів?

Наталя, ви зараз підтримуєте тренд поведінки вашого СЕО та вигадуєте поняття. Перетин кордону України(навіть не важливо легальний чи ні) не передбачає статті держна зрада.
Дуже жаль шо в Україні така культура публічного спілкування.

Ніщо не видавало Штірліца і тут підтягнулася Наташа.
Люба, поняття іноагента існує лише на болотах.

Профіль Дениса Крупнова заблокували на DOU. Раніше, ймовірно внаслідок цього розслідування, також були заблоковані профілі компанії dZENcode на djinni та work.ua.

Денис Крупнов мав пару тижнів, щоб висловити свою позицію стосовно базових запитань — чий Крим і яка країна розпочала війну. Натомість Денис цитував позиції ООН та інших країн, уникаючи прямої відповіді. Ці запитання ставилися в контексті того, що компанія dZENcode наймає українців в Україні на російськомовні проєкти. Також рекрутери компанії dZENcode дискримінують кандидатів, які в переписці спілкуються українською мовою — у моєму відгуку це було окремо підсвічено.

Того, що вже є про dZENcode в цій темі та у відгуках про dZENcode, достатньо, щоб обходити цю компанію та її власника — Дениса Крупнова.

Враховуючи, що у Дениса наразі відсутня можливість відповісти, додам ще трохи інформації, яку Денис знайшов про мене, — можливо, інформація про мене, навпаки, спонукатиме когось почати співпрацю з dZENcode та Денисом Крупновим.

Отже, моє справжнє ім’я — Ярослав Подорванов (у профілі на DOU є посилання на мій LinkedIn — і навпаки). У 2017 році я розлучився через суд після 7 років шлюбу. З 23 січня 2022 року живу в Туреччині. Перші пару років використовував український ФОП і сплачував податки в Україні, згодом зареєстрував компанію в Туреччині й наразі сплачую податки в Туреччині. З Туреччини критикую українські компанії, хоча так само критикував компанії й тоді, коли жив в Україні.

Оскільки не можу писати у відгуках, то продовжу тут:
У денчика запитали про Крим, він знову вирішив відмочатись та накинувся на хлопчину з особистими пред’явами та відповідаючи на свої якісь питання, які у нього ніхто не питав: jobs.dou.ua/...​s/dzencode/reviews/#23193

1. Чтот не припоминаю чтоб тебя обвиняли в колаборанстве на основе языка. В самом расследовании об этом явно указано еще в самом начале.
2. Ніхто і не спорить, що дзенкод компашка зарегана в Україні, та має корні з Харкова.
3. Денчик, ти там посилання на ютубчик свій залишив — що по видаленим відосикам?) Мож відповісти?) Чи ти тік на лівого хлопчину мож нападати там, де я не можу навіть писати?) Якісь нині сцикливі майстри спорту пішли.
4. Що по розміщенню руснявого (не по мові, а по повній аналогічності дзенкодру) на твоїх серваках і продаж через Казахські агрегатори?)

І головне — я попереджував, що ми тут не розміщяємо бруду та його не використовуємо. Але ж ти вирішив кидатись брудом на спільноту — увесь бруд, що буде на наступному тижні у твоєму житті та житті твоїх співробітників, це виключно твоя провина.

Дякую за підтримку.

Денис Крупнов у своїх відповідях уже пробив дно: перейшов на особистості, образи честі та гідності — як у мій бік, так і в бік моєї сім’ї.

Я вже написав у редакцію DOU стосовно цього, бо подібне має засуджуватися на DOU.

Розслідувати співробітників dZENcode буде зайвим, тож облиш, будь ласка, збережи свій час. Ти багато вже зробив, дякую!

Не полінувався (от тільки накуа воно мені сам не знаю) глянути на ping-admin, який активно використовує і поширює автор топіка — ціни там в рублях...

Можливо. Tbh, для демонстрації спільноті просто обрав перший результат з гугла який би давав можливість опублікувати звіт по посиланню, а не прост скріном.

Не знаю яка зараз ситуація станом на 2025 рік, але приблизно в 2022-2023 рр. в нас були й рекрутери які пропонували роботу з ко Zaпами. Це ще Америка з Еуропою можуть собі дозволити співпрацю з терористами, але не Україна. Зась! Цур його! Ми багато чого переймали із західного бізнес-устрою, проте, на мій погляд, деякі правила не накладаються на український менталітет. Оскільки значення «партнер» буде мати зовсім інше тлумачення та квінтесенцію в різних континентах. Тішусь що здоровий глузд перемагає шлунок. Ми велика сімʼя / спільнота, пишаюся.

Більш того, наскільки нам відомо, у деяких співробітників цієї конторки близьких родичів орки вбили. Що, дивлячись на контекст ситуації, зовсім виносить мозок.

привет, Денис
можешь, пожалуйста, с помощью жирного шрифта объяснить, где я не прав
официальный доход компании за 2024: 15 386 200
на доу написано, что в компании от 80 до 200 сотрудников

если представить, что весь доход пошел на зарплаты 80 сотрудникам, то получается, что в среднем за месяц гребли под трекером можно было получить ... $ 379 или же 2 бакса в час без отпусков и больничных

это если повезет и ты не пойдешь возвращать эти деньги через суд (да, ты уже так делал — вот-так анекдот)

если я правильно понял, то суд у тебя был за 13к гривен зарплаты за 2 месяца. это же даже меньше минималки в 8к :(

Фірма може бути посередником. Тоді гроші заплачені розробнику йдуть повз касу.
Інший варіант — конверт.
Також фірма може бути мінусовою, але короткий час.

спасибо, конечно, но я бы хотел ответ от Дениса без додумываний и клеветы

И с жирным текстом пожалуйста, чтобы мы поняли! И полотно на 3 км пожалуйста, Денис!
Анекдот в конце вообще сказка будет

Ярослав Характерник, наберись смелости вести дискуссию не прячась за ботами.

Данный пост популярен и поэтому отвечу, буду ловить волну хайпа 😎
Пинг домена в IP — это технический факт, но это не доказательство владения продуктом, продаж, юрисдикции, контрактов или «работы на РФ».

Давай проверять технический домен *.dzencode.net и сразу попингуем всё что взбредет в голову:

— «пингуется» же, думаю логика понятна 😂

Жаль что это всё на что ты способен 🙂

Если ЧЁ, Ping-Admin — русский сервис, который в описаниях фигурирует как инструмент мониторинга и даже проверяет ресурсы по базе Роскомнадзора: ping-admin

И если применять ту же поляризованную логику, которую применяют платформы «всё русское = зло», то будем иметь что имеем. 😢
res.cloudinary.com/...​/ksgk9tpmiy1nguoy4nrv.png

Ярик, нужно больше ботов, эти — «хлам», не справляются. 😂

А урли на ready.kz то злі боти залишили?)
Як і демонстрацію твого фрілансру профілю на твій ютубчик то хтось інший завантажив)
Просто так співпало все) як і демонстрація демок з фублями )
До речі, якщо перестанеш хостити у тому ж Казахстані свій .com сайт, то з України норм доступ буде)

Денис Крупнов, аргументів, наведених у темі, а також ваших дій із видалення відео з вашого YouTube-каналу, мені достатньо, щоб вважати, що ви маєте відношення до бізнесу dZENcode в московії-росії.

Ви ж намагаєтеся перекинути увагу з себе на те, що я наче якимось чином контролюю анонімні профілі, які пишуть у цій темі. Мені від цього відсутня будь-яка шкода — намагайтеся далі. А от для вас шкода вже є, бо профілі dZENcode вже повидаляли й позаблоковували на різних майданчиках.

Денис, головне питання до вас — чи купуєте ви послуги у Ping-Admin ? Де розташована юридична чи фізична особа що надає послуги ?

Стосовно work.ua — це тягне на судову справу в господарському суді, можете звернутись за порушення прав користувача.

Денис, ваша справа як поводитись, але як на мене ваш стиль спілування виглядає максимально по-дитячі і не робить компанії надійного іміджу.
Це так працює Дитячий стиль спілкування -> інфантильний стиль мислення -> можлива відсутність порядності по зобов’язанням. Це моє суб’єктивне сприйняття.

Понеділок день тяжкий, але не для нас. Щотижневий апдейт:
Добре що Дениска таки признав, що то його хетцнеровський сервак, де хостився дзенкод юа до минулого тижня (5.9.106.249) ping-admin.com/...​u2yek613dnhuab691ah6.html

А тепер давайте поглянемо які ще там демки хостились/хостяться, нехай вже й з закритим доступом, але ж головне мати урли ) йдемо на capyba.ru/marketplace та ready.kz/catalog/ , де по запиту dzencode бачимо аналогічні та й відносно свіжі готові рішення на продаж (вордпрес 1есс лендінги і тд). На капібарі можно перейти і глянути, що демки розміщає дзенкод ру (Денис каже що до нього відношення ж не має, а ми ж йому потужно віримо), а потім йдемо і дивимось на урли тих же самих готових рішень на маркетплейсі Казахстану і... опа, а вони вже лежать на серваку Дениски ) На тому ж хетцнері, де й дзенкод юа. ))))))) феноменальна жадібність))))

Лінки на маркетплейси, скріни, звіти з пінгу урлів:
studyok.marketplace.dzencode.ru 188.68.201.73
ping-admin.com/...​i52yta3gjdep5y1a4t6q.html

studyok.dzencode.net 5.9.106.249
ping-admin.com/...​8m3039k5×10rqp5ht8qk.html

capyba.ru/...​etplace/dzencode.studyok
ready.kz/...​code-lending-studyok.html
ibb.co/VpzwyxY5
ibb.co/tMm2gJLJ
--------------------------------------------------------------------------
honey.dzencode.net 5.9.106.249
ping-admin.com/...​z1mm1q0wp510ft49z9h9.html

honey.marketplace.dzencode.ru 188.68.201.73
ping-admin.com/...​3az34dez2g41hmlf5l69.html

capyba.ru/...​rketplace/dzencode.honey
ready.kz/...​encode-lending-honey.html

ibb.co/wFHSVrb6
ibb.co/ksG17MhC
custo.marketplace.dzencode.ru 188.68.201.73
ping-admin.com/...​98hg879av106i1muossf.html

custo.dzencode.net 5.9.106.249
ping-admin.com/...​dyi9ou0261j841s123b3.html

capyba.ru/...​rketplace/dzencode.custo
ready.kz/...​encode-lending-custo.html

ibb.co/MDHVBbf3
ibb.co/DPYQkXC6
nft.dzencode.net/manual 5.9.106.249
ping-admin.com/...​410750o9e2tdj9356hap.html

nft.marketplace.dzencode.ru/manual 188.68.201.73
ping-admin.com/...​8867y0203f7l710h93h3.html

ready.kz/...​dzencode-lending-nft.html
capyba.ru/...​marketplace/dzencode.nft

ibb.co/mVq260jH
ibb.co/HL90TbhG
-------------------------------------------------------------------------------
Як же так виходить, що російськомовні готові рішення які продає дзенкодру, продає і наш Денис Крупін ?) Він же казав, що не має відношення....

І цей Крупнов ще намагається щось апелювати до модераторів? Як я зневажаю всіх, хто працює на росію і сцить назвати війну війною, а росію — агресором! Та Харків бомблять кожен день, люди гинуть, а ці узькогаворящі ще щось там про ООН пікають.
Боже, який сором! Як ми до цього всього докотилися?

Почитал комменты, поржал.
Ребят, вы ж спорите с нейронкой :)
JFYI: Как распознать ИИшные тексты: habr.com/en/articles/967428
Имхо, даже без этой статьи невооруженным взглядом видно, что, у тов. Крупнова все текста написаны через LLM!

P.S. Я шиза бот Характерника xD

Не, то, что он юзает нейронку для ответов то давно и понятно. Он даже для ответов на отзывы уж пару лет как использует её. Что не отменяет веселья и его фирменного стиля )

Мне, честно, нравится, что этот пост и ветка остаются публичными — прошу модераторов не удалять.

И в целом: все комментарии здесь полезны, даже самые эмоциональные — именно потому, что они фиксируют позиции сторон и позволяют отделить факты от интерпретаций.

Я подготовлю отдельный структурированный разбор (в лучших традициях) — ориентировочно в течение 1–2 месяцев, когда будет возможность уделить этому время.

Модераторы, не удаляйте ни пост, ни комментарии — это уже публичный материал, который будет полезен для объективного разбора.

Теперь спойлер, чтобы было интересно подождать.

Автор постоянно ссылается на некую «Цифровизацию» — давайте просто посмотрим, о чём вообще речь.
Проект «Цифровизация», на который здесь указывают, — это информационный сайт про блокчейн / обмен / майнинг, что прямо указано на странице 1C-Bitrix
(www.1c-bitrix.ru/products/cms/projects/17040396/).
Собственно описание на сайте Битрикс:
res.cloudinary.com/...​/gd5vjg0scqr6odlpxd1a.png
Как видно — никакого отношения к моим сервисам, инфраструктуре или текущей коммерческой деятельности компании это не имеет.

При этом у меня действительно есть продукт — проект по картам лояльности для UA рынка, который мы готовим уже более года и планируем выпустить уже в середине 2026 года.
Он находился в разработке на одноимённом техническом поддомене (учитывая долгое сотрудничество было много общего, и мы не переименовали, хотя проект называется иначе) — именно поэтому технический домен .net, поэтому с ним был рядом .ua.

Но .ua домену там не место, т.к. он PROD, поэтому его перенесли, спасибо за то что подсветил 🙂

Итого: это другой проект, другая логика, другой рынок и другой контекст.

В «самом сильном» месте поста — мимо, что уж говорить про другие.

Я специально выждал паузу, чтобы раскрыть как действует ферма ботов, я разобрался поэтому на сейчас всё, расходимся. 😂
Продолжение будет — просто чуть позже.

Ага, та, угу, ага...ти тут головний і альфач)
Денчик, ну це ж рівень дитячого садку «я тут головний і взагалі я так і хотів і ви просто нічого не розумієте». Спільнота доу не настільки йододефіцитна щоб це хавати.

Оке, давай, буду чекати) Я буду фіксувати кожен твій крок =)

Алсо, тоді верни на ютубчік відосики з демками цифровізації :D
Ну і відосик з акком фрілансру )
Та і чого ти вирішив тгшки різні поставити на сайти після моєї публікації?)

Ну жиденько, Денчик, це навіть не «хороша міна при поганій грі». Це обсер.

Ярослав Характерник — «На вору и шапка горит» (Автор всего что делают его боты)

Синхронность с ноунеймом, который орудует только тут:
res.cloudinary.com/...​/hzh5v211t877skib1jri.png
res.cloudinary.com/...​/l3lamijseoh6ytrdebsh.png (2 декабря, а уже 6ого написал, сразу за отзывов Ярослава — jobs.dou.ua/...​s/dzencode/reviews/79023)
Совпадение?! — Не думаю 😂

Твоя цель — эмоциональное давление через чувствительные темы. Ты не представляешь «общество» и не говоришь от его имени. Ты думаешь что ты кому-то нужен, но нет, ты обыкновенный ботовод.

Активисты без подтверждённой личности (боты):

Почему-то DOU на твоей стороне и удалил все мои ответы из данной стать без разбора, ай да Мария ([email protected]): res.cloudinary.com/...​/qkurwrrm636imfekeohl.png

Удалённые комментарии ссылаясь на dou.ua/...​il&utm_campaign=13122025
1) res.cloudinary.com/...​/ygsthcynco8wu5b4fsff.png
2) res.cloudinary.com/...​/kxxibdtxduydfapgghsr.png

А теперь смотрим всё что в этом топике нарушает правила, но нет ТОЛЬКО МОИ КОММЕНТАРИИ ЕГО НАРУШАЮТ — отлично работаете DOU

Ну, скорей всего DOU видит метаданные в виде йапишников, устройств, часовых поясов и тд, и видит, что это все не один человек.

Почему не удалит? Потому что в статье нет ни одного утверждения на основе мнения, и на всё приведены ссылки. Каждый может перейти и посмотреть перепроверить что на твоем серваке лежит/ла руснявая цифровизация и твой же сайт. Каждый может перейти на твой профиль фрилансру. Каждому, кто у меня попросит, я перешлю удалённые тобой видосики с ютуба. Всё ж просто. Это и наывается OSINT. Я не публиковал косвенные или из закрытых источников, это уже для других ресурсов. Я не добавлял в статье про твою жену и Наталью и скрины переписок с кандидатами или сотрудниками, так как это бы нарушало правила платформы и дало бы тебе место для манёвра «это всё фотошоп и нарушение правил».

OSINT решает в этих наших американских DARPA-Интернетах.

Нужно оставить раша-параше дикой из «высоких технологий» ТОЛЬКО ОГОНЬ И КОЛЕСО!

И всё. Огонь — и колесо.

Как в «Цивилизации» Сида Мейера (играли в неё в школе мы на уроках информатики ещё в середине-конце страшных бандитских 90-х).

И ВСЁ!

как-то грустно это: боты обижают, администрация обижает
может все-таки анекдот расскажешь?

Денис Крупнов, ви пишете маячню, яка легко спростовується. Гляньте тему «UPSTARS, чий Крим?», у якій є лише мої коментарі. Про цю тему «UPSTARS, чий Крим?» я регулярно нагадував у LinkedIn-постах.

Мне не впервой доказывать, что я «не верблюд», после клеветы поляризованных — такова цена моего мировоззрения. Эта цена меня устраивает. 🙂

И да, очевидно: пишу я это не тебе — ты всё равно не читаешь. Речь о механике: у тебя есть сетка анонимных аккаунтов, которая работает с одной целью — генерировать тонны негативного инфо-шума и паразитировать на эмоциях аудитории.

Ярик, тебе кажется, что ты «умный», потому что ты живёшь в чёрно-белой картинке мира и задаёшь бинарные вопросы. Ключевое слово — «кажется». 😂

Про вред, которым ты сейчас фактически гордишься. Ты бьёшь не по мне — ты бьёшь по людям эмоцией, и стоит признать: делаешь это достаточно эффективно. Проблема лишь в том, что когда появляются факты, ущерб уже нанесён. Подход грязный, но полностью вписывается в твою модель поведения.

Всё, что ты написал, — это манипуляция и клевета. Позже разложу по полочкам, когда будет время разобрать твою историю: там многое притянуто за уши и сделано без понимания контекста.

Все вопросы, связанные с блокировками или проверками, у меня решаются в рабочем и правовом порядке. Поэтому всё, как обычно, восстановят, когда платформы разберутся по фактам.

Что действительно вызывает интерес — это не разговоры про «проверки», а сама механика происходящего: новые анонимные аккаунты, громкие обвинения без решений суда и без доказательной базы, эмоциональная поляризация и попытки давления через отзывы и сторонние платформы. Это показательный кейс — но точно не «борьба за справедливость».

То, что ты делаешь, — не про «защиту кандидатов», а про манипуляцию информационным полем.
Перестань делать то, что делаешь, встань на путь мира и зарой «топор войны», пока не стало слишком поздно 😎

Денис, мне не впервой доказывать, что я не бот — такова цена моего прикольного никнейма

тебе кажется, что ты умный, потому что ты типа единственный, кто умеет использовать жирный шрифт. на самом деле всем лень ручками писать теги

все, что ты написал — это не более чем пук в лужу. просто напомню, что этими же трясущимися пальчиками ты удалял видосы с ютуба

перестань называть меня ботом, пока не стало слишком поздно. Лучше расскажи анекдот

То я дуже продуктивний бот виходить, бо в малороса згоріла срака і я накатав майже 900 коментів починаючи з 2021.
Тут звісно є і інші малороси, але щось вони не поспішають тобі на допомогу тут, а як же «сваіх нє брасаім»? Чи думаєш що в суді хтось насмілиться стати на захист малоросів? Там ще й на пляшку посадити можуть, тому даремно так випендрюєшся, думаю там зможуть знайти ще більше доказів для цього. Або ще в досудовому розслідуванні хтось лице об асфальт причеше, щоб швидше дійшло.

почитал каменты тут, сходил по ссылкам, почитал каменты там
это прекрасно. я смотрю на это уже 6 часов
великолепно, феерия, восторг!
Я даже как-то не ожидал.

Обращаю внимание модерации и участников дискуссии.

В данной публикации присутствуют признаки клеветы и нарушений правил сообщества DOU, а именно:

1. Публичные обвинения без доказательной базы

В посте делаются утверждения о «сотрудничестве с РФ» и иных противоправных действиях без решений суда, официальных документов или подтверждений от компетентных органов. Это вводит читателей в заблуждение.
  2. Манипулятивная подача и подмена фактов интерпретациями

Используются скриншоты, домыслы и субъективные выводы, которые подаются как факты, при этом игнорируется юридический и временной контекст.
  3. Нарушение правил DOU по форме подачи

В тексте присутствуют оскорбительные формулировки и эмоционально окрашенная лексика, что противоречит п.1 «Ведите себя прилично» и п.4 «Не надо троллинга».
  4. Вопрос по пункту 2 «Реальные имена»

Автор публикации использует псевдоним и анонимный аккаунт, при этом выдвигает серьёзные публичные обвинения в адрес конкретной компании и людей.

Прошу рассматривать данный пост не как «расследование», а как публичное обвинение без надлежащих оснований, что противоречит правилам площадки и принципам цивилизованной дискуссии.

Готов предоставить модерации структурированные пояснения и документы в правовом поле, если это требуется.

dou.ua/...​ail&utm_campaign=13122025
res.cloudinary.com/...​/uqn5mutkaerseouukbt6.png

1. Де ти бачив ствердження? Ні в якому разі. Ми лише добрі самаритянє які зберегли усю доказову базу вказуючу на співробітництво з рососією )
2. Звіти ping-admin з твоїм серваком з захощенним руснявим сервісом це скрін?) Твій профіль на фрілансру — це скрін?) Ні, ну якщо модерація спитає — готові надати на публкацію всі видалені тобою відосики xD
3. Де ти у статті побачив образи?)
4. Автор не суд — він не може виносити вирок, автор лише надає інформацію і задає питання )

Ну все, Денчику, ну піздно. То тегешечки редачиш, то відосики видаляєш, то тепер намагаєшься вчепитись за букву правил ) а все дарма )

Я, як учасник дискусії, на основі ваших відповідей на запитання «Чий Крим?» та «Яка країна розпочала війну та коли?», вважаю, що ви намагаєтесь отримувати дохід від клієнтів, пов’язаних із московією-росією.

та харош уже эти телеги строчить в духе «ты думал ты умный, а ты не умный».
какие-то шрифты жирные, выводы... камон, ты цифровизацию хостил рядом со своим сайтом-визиткой

у тебя же есть одна вещь которая получается хорошо — ты прикольные анекдоты рассказываешь. хватит уже мучать буквы и расскажи анекдот. я ради этого вообще эту тему читаю

эй, алё, мож ты украинский не понимаешь? Мож ты хоть раз мне ответишь?)
Как я писал ранее — ответ по Крыму мне твой понятен, обычный «внепалитики».
Ответь на два простых вопроса:
1. Как так оказалось, что твой Украинский сайт дзенкода оказался на одном серваке с руснявой «Цифровизацией» ? Это не скрины, отчеты пингования сохранены нейтральным открытым вебресурсом.
2. Че там по поводу твоего фрилансру аккаунта, который доступен в рунете и ты сам на его фоне писал видосики на ютуб и плюсом на тот же ютуб выкладывал демки цифровизации?

И да, ты тут пишешь про «бьешь не по мне — бьешь по людям эмоцией». Может участники дискуссии и эмоциональны, но вот твои заигрывания с зарабатыванием рублей бьют не только по тебе, а и по всем соучастникам, коими являются работники твой конторки включая и крестную твоей дочери, которая типа эйчар любящий буллить людей за украинский язык.

Ты говоришь о манипуляциях и поляризации, но сам используешь именно их:
🖕 бездоказательные обвинения
🖕 приписывание мотивов
🖕 апелляцию к эмоциям вместо фактов

Все остальные страны по линии ООН

чисто ради интереса — а сам то ты считаешь Крым окупированым? можеш прямо сказать?)

Денис Крупнов, ви пишете такі полотна тексту у відповідь, але регулярно перекручуєте імена та використовуєте принизливі звертання; самі ж постійно порушуєте правила, до яких зараз апелюєте.

Дайте знати, і я додам посилання на тексти, де ви порушуєте правила.

Да он же обычный ИИ-слоп нам накидывает.

Називати будь-яку незручну публікацію «клеветою» без спростування конкретних фактів — це маніпуляція.
У пості немає юридичних звинувачень, є питання й оцінки на основі відкритих даних.
Якщо маєте контраргументи — подавайте їх по суті, а не апелюйте до модерації замість дискусії.
Узагальнені звинувачення в «клеветі» без розбору змісту не сприяють обговоренню.

Загуглив, чисто поржать:
В ходе специальной военной операции при исполнении воинского долга погиб наш земляк Денис Крупнов.

Денис Александрович родился 12 декабря 1994 года в Горно-Алтайске.

Окончил школу № 8, затем учился на физкультурном отделении Горно-Алтайского педагогического колледжа.

Проходил срочную службу в рядах российской армии, после чего решил посвятить свою жизнь военному делу и служить по контракту. Обучался в Новосибирском высшем военном командном ордена Жукова училище.

Денчик, а пам’ятаєш ось цей проект на рососії «цифровизация»?) Ну типу до якого ви не маєте відношеня? www.1c-bitrix.ru/...​ts/cms/projects/17040396
Ти ще його показував у відосиках на ютубі, які недавно видалив. Там ти, до речі, урли засвітив)

Так ось:
ping-admin.com/...​751v3553vc61v229b104.html
ping-admin.com/...​u2yek613dnhuab691ah6.html

А як так виходить, що руснявий проект цивровизация від золотого парнтнера рубітріксу, та Українська версія твого сайту дзенкод лежать на одному й тому ж серваку хетцнера?)

Продовжуємо спостерігати як «не маючий зв’язків з рососією» дениска продовжує спроби затирати сліди =)
На усіх трьох сайтах він вирішив змінити ТГшечку на три різні (через ботів). Але йому настільки було пофіг, що всі три боти зарегані по одному шаблону типу pidsosy_rusny , pidsosy_rusni_ua , pidsosy_rusny_ru

З точки зори розробника — доволі зручно та правильно, з точки зору замітання слідів — дениска, піздно, відозаписи зроблені, твої відосики викачані, все збережено. Ти ж «альфач», знайди краплини сміливості відповідати за свої вчинки.

Ось наразі тепер такі боти на сайтах:
ibb.co/BKs3F0FV
ibb.co/k6W9892m
ibb.co/7JwJjbDc

Дякую, що викриваєте колаборантів серед начебто українських компаній.

Відповідати або писати відгуки не можу, тому додам тут про ще одну брехню, коли вчора Денису задали питання про бітрікс у відгуках і він почав брехати : ibb.co/tMB5m7SK
Йдемо на сайт бітрікса рососії та дивимося дзенкод: ibb.co/WN4jtKX7 www.1c-bitrix.ru/partners/5859139.php
Дивимося проекти, наприклад «Цифровизация» : ibb.co/GQvr8p1d www.1c-bitrix.ru/...​ts/cms/projects/17040396
А потім згадуємо недавні відосики Дениса (Ми попереджували, ми все викачали, вже піздно видаляти): ibb.co/TBJtwPxt ibb.co/Z6vbzM3t

І та, Дениска, а чо ж ти почав все видаляти?)

дуже цікавий феномен: спостерігати як цей альфач буквально за один вечір переходить з режиму «GigaChad» в режим «втекти, підібгавши хвіст»

Кек, окрема повага тобі за те, що засейвив матеріали)

Хочу сообщить, что 6 ноября 2018 года компания «Дзенкод» в России была ликвидирована, и я больше не имею к ней никакого отношения. Все активы и учётные записи, связанные с деятельностью в РФ, были переданы моему бывшему партнёру. Информацию о ликвидации можно проверить по ссылке:
rusprofile.ru/id/11502647.

Денисе, а ibb.co/YBFBG8nF з недавнього вашого відосика? Ви ж самі показали свій профіль на фріланс ру =) Можете вже не торопитись — всі відео ми викачали.
Вже не кажучи про посилання під вашими відео на сайтик з заблоченим доступом з Украіни та з портфоліо з триколорами, та тгшечкою одною для всіх.
Ну і плюсом фікстури в фублях та з номерами +7.

Дэнчик, ну, пожалуйста, ну расскажи анекдот!
все равно уже под умного косить не получится после того как ты цифровизацию у себя решил похостить. так к чему это все — лучше бы просто анекдот рассказал

Денис Крупнов, ось ви згадували про війну в Україні, без уточнення, хто є агресором. Яка країна розпочала війну та коли?

Ось, я задавав це питання раніше — як бачите, багато хто очікує від вас відповідь на такі запитання.

І ще, у мене відсутня потреба вчиняти будь-які юридичні дії щодо вас. Уже достатньо того, що вашу компанію dZENcode заблокували на Djinni. А далі хай вами займаються українські правоохоронні органи — це їхня робота, перевіряти таких, як ви.

Денисе, я ваші полотна тексту пропускаю, тож пишіть коротко й лаконічно.

Он тебя не спрашивал, кто владеет Крымом. Он спросил, чей Крым.
Это как если бы вор украл у человека кошелек и доказывал, что он им уже владеет. Но кошелек-то не его, не так ли? И тут неважно, что будут говорить друзья вора — вор остается вором.

Какая излишняя историческая справка, которая не является личным ответом, а «..вот что говорят нам ООН и еще кто-то...». Дай персональный ответ. Людям вот интересно.
Мне то уже и так понятно — какая еще позиция может быть у человека из Харькова, который продолжает работать на болото? Разве у Натальи отца не убили орки? Разве Харьков не принял на себя более 2000+ ракет? Но, раз тебе норм, то мне и так всё очевидно.

Ага, знову говориш чужими словами.
На питання відповідати, товста кишка тонка?
Такий прям альфач, що не те що відповісти за свої вчинки або слова не може, а вже й навіть боїться свої слова говорити. «А ось ООН сказали...а ось історики говорять...а ось Абхазія вважає...»

Денис Крупнов, я вам лаконічно поставив запитання: «Чий Крим?», і люди, які підтримують саме Україну у війні, яку розв’язала московія-росія, дадуть коротку відповідь: «Крим — це Україна».

Ви ж, як московський диктатор, якого в Україні навіть діти називають «Хуйло», починаєте виправдовувати московсько-російську агресію історією.

Денис Крупнов, ось ви згадували про війну в Україні, без уточнення, хто є агресором. Яка країна розпочала війну та коли?

І тим не менш, в описі ’dzencode it company’ вказано що контора є золотим партнером bitrix24. Цей пунк забули ’ліквідувати’?

drive.google.com/...​LOmNZga/view?usp=drivesdk

там дениска Вам відповів у відгуках (намагається «падати на дурачка»), я не можу писати відгуки, тому трохи вище у топіку залишив фактаж щодо його брехні стосовно бітріксу.

Цікаво, харківському айті кластеру норм мати такого члена на своїй сторінці?

Підтверджую, знайшов у цьому списку it-kharkiv.com/members логотип dZENcode, а ще знайшов логотип UPSTARS, до якої також є запитання.

Вони напевно думають що не відгребуть п***юлей від обох сторін одночасно за таку позицію. Киньте на них хтось скаргу в роскомнадзор)))

ну, я маю надію, що СБУ не упустять такий шанс закрити план по колаборантам та ще й айтішну контору трусонути =)

Я був на 100% з вами ровно до цього доносика.

Доносика? Вибачте, але це не «темка трусонути айтішечку на грошики просто так», тут питання про колаборанство. А цими статтями ККУ займається лише СБУ.
Якщо у вас є кращі пропозиції — буду радий почути.

Доноси — це коли одні сусіди таємно скаржаться на інших за розмови на кухні про політику, після чого до цих сусідів приїжджають каральні органи. А у випадку dZENcode вся потрібна інформація є публічно доступною.

Повідомлення про порушення закону і колаборацію із ворогом ти називаєш «доносом»?
Хто ти, сідєлєц?

ой, як же їх багато, бажаючих працювати на па-рашку, бело-рашку. сидять у Україні (чи у профілях так пишуть, холєра їх знає). вибішують. ну йдіть до своїх земель обетованих, повзіть. не гадьте лише нашу землю. про мову: розмовляю трьома. і руською також. але як рекрутери звонять, лише українською. і якійсь віповіла також українською (їхала у інше місто до матері у лікарню. не особливо думала про роботу. не дотого було. критичний стан). а вона мені: «принципиально по-украински? вы нам не подходите!!! у нас все по-русски. нам такие, как вы не нужны». я відповіла: «а ви мені? я розмовляю руською спокійнісінько, але неповага до державної — то ред флег на вікі вічні»

яро плюсую. Якщо компанія намагається цькувати людину за мову — це прям серйозний ред флег.
Приблизно з цього ми й почали рити інфу на цю «компанію»

Також, забув додати, HEAD of dZENcode веде ютубчік, наприклад ось відосик де він на фоні фріланс точка ру щось сцить у вуха своїм бандерлогам:
www.youtube.com/watch?v=jYukye_XLN0
Скрін: ibb.co/YBFBG8nF

А там ще відосики з картою де Крим це болото, фублями і тд.

+ алсо, забув додати, але не важко знайти цей іх профіль на фріланс точка ру і подивитись відгуки за останні роки.

я вже встиг поугарати з його альфачовських відповідей на негативні відгуки, а тут ти походу вирішив мене добити) дякую, ти мейд май івнінг)

Ти ось встиг, а багато хто вже не встигне — Дениска по крисі почав чистити ютубчик =)

Тут ще рофл — він так намагається відмазатися від руснявого бітріксу і тд, але при цьому розміщав дев-сервак руснявого проекту який вказаний в партнерському каталозі рубітріксу, і .ua версію сайту дзенкоду на ОДНОМУ СЕРВАКУ xD
в останньому коменті зверху залишив посилання =)

Video unavailable
This video has been removed by the uploader

Та, Дениска почав розповідати, що він не працює з рЕфЕ, а потім побіг чистити ютубчик.
Скрін як виглядав ютубчик пару днів тому: ibb.co/Z6vbzM3t
Скрін з конкретного видаленого відосику: ibb.co/wZ4n3KGN

Ми все викачали =)

Я почитала. Мені б було соромно працювати в компанії.

Гарний аналіз, дякую!

Звісно, будуть ті, хто вважатиме, що це я створив цю тему з анонімного профілю.

З написаним у темі погоджуюся, бо також очікую відповідь на свій відгук, щоб далі поставити перевірочне запитання: «Чий Крим?».

Ви далеко не перший, хто звернув увагу на цю конторку. Я бачив ваш комент, але поки не дішли руки прувнути та ще покопати.
Це розслідування — привіт від Харків’ян, які по декілька днів сидять без води та світла, поки десь якісь Харків’яни пиляють софти для орків.

Денис Крупнов, хай вами займаються українські правоохоронні органи — це їхня робота, перевіряти таких, як ви.

Уже достатньо того, що вашу компанію dZENcode заблокували на Djinni, й українські кандидати зможуть уникнути проблем, бо нагуглять відгуки та цю тему.

А ще я залишив відгук про вашу компанію, тож зможуть розпитати колишніх співробітників dZENcode в LinkedIn.

Денис Крупнов, я веду свою публічну активність від справжнього імені. Мій DOU-профіль має перевірене посилання на верифікований LinkedIn-профіль, підтверджений документами.

Моя публічна активність спрямована на те, щоб українці (і в Україні, і за кордоном) знаходили кращу, високооплачувану роботу, аби це хоча б трохи покращувало економіку України.

Публічна активність від справжнього імені значно ефективніша, ніж від анонімного, бо до справжнього імені більше довіри.

Виділіть конкретну мою цитату, яку ви вважаєте брехнею та маніпуляцією. Я часто, коли пишу, що хтось маніпулює або бреше, виділяю це за допомогою свого інструменту link-to-text.github.io

Ты пишешь от себя вежливо — ок. Но параллельно видно, что в обсуждении есть скоординированная активность анонимных аккаунтов: можно посмотреть тайминги публикаций/комментариев и повторяющиеся профили/паттерны. Вот скрин:
res.cloudinary.com/...​/fzinyqajvlofcxkijpvv.png

Давай так: ты даёшь конкретные проверяемые утверждения (что/когда/какое юрлицо/какой договор/какой платёж) — я отвечаю фактами.
Всё остальное в формате «мне показалось + ассоциации + эмоции» — это не доказательства, а манипуляция.

А мені не впадлу ще раз:
1. Твій сервак з руснявим сервісом
2. Твій фрілансру

Відповідай фактами )

І та, тут половина одне одного полайкали в знак згоди твердженням, так лайки і працюють якщо шо. А не так, як у вас самолайки копмліментарних відгуків з Гончарук

Денис Крупнов, ви замість того, щоб відповісти лаконічно та чітко на запитання «Чий Крим?» та «Яка країна розпочала війну та коли?», висловлюючи власну думку, вигадуєте, що проти вас відбувається скоординована активність анонімних профілів.

Денис Крупнов, ви самостійно налаштували проти себе спільноту — і у відгуках про компанію dZENcode, і в коментарях у цій темі, тож отримуєте відповідну реакцію.

Автор теми дуже детально проаналізував dZENcode й продовжує це робити, тож я можу просто ліниво відкрити тему й підтримати автора.

Твоя цель — эмоциональное давление через чувствительные темы. Ты не представляешь “общество” и не говоришь от его имени. Ты думаешь что ты кому-то нужен, но нет, ты обыкновенный ботовод.

dou.ua/users/kek-nekek
dou.ua/...​users/sovsemkakvosne-asd
dou.ua/users/andrii-bee
dou.ua/users/void-void-1
dou.ua/users/don-karnage
dou.ua/...​users/dmytro-fedorchenko
dou.ua/users/m-i-v

А самое ценное что ты постоянно жалуешься на мои комментарии и тебя покрывает DOU:
1) res.cloudinary.com/...​/yebow3pxoglbrorde4sr.png
2) res.cloudinary.com/...​/kaaoeziq7aa73f1f2piz.png
3) res.cloudinary.com/...​/sj8iew1chkeaankm4qve.png
4) res.cloudinary.com/...​/nrbqiigni8gpaioga2bl.png

тебе не бентежить що наведені тобой аккаунти з зовсім різного таймлайну? Так, мій акк свіжий, чого не можна сказати про більшість інших.

Але ж то таке, головне кричати про «аппеляцію до емоцій» від інших учасників дискуссії, та ігнорувати мій фактаж)
Тому що питання ж ті самі, на які ти не хочеш відповідати:
1. Руснявий сервіс на твоєму серваку дзенкоду
2. Твій фрілансру профіль

Все інше витікає з того ж,- відгуки русаків на твої роботи, шаблони для рубітріксу і партнерка з ним, втягування в колабораційну діяльність наївних джуників. Але ж ти ігнориш мене і усі питання, а тепер ще й «DOU покриває» , ох бідний нещасний Дениска, усі проти нього куди не плюнь, лише русаки пишуть гарні відгуки xD

Який мир з кацапами або кацапофілами..... :)

Підписатись на коментарі