Мобайл-пуші: бісяча річ чи все-таки корисний інструмент?

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Сповіщення від мобільних застосунків можуть бути дуже корисними, якщо їх правильно налаштувати. Але якщо закидати користувача повідомленнями, він просто вимкне звук на ваш застосунок і може пропустити щось дійсно важливе.

Пам’ятаю мене дістали колись сповіщення від Львівських круасанів та Sinsay, через що перший додаток я зам’ютив, а другий взагалі видалив.

А у вас є бісячі застосунки, де сповіщення дратують або відволікають? Які принципи в розробці ви використовуєте, щоб ваші пуші були корисними, а не нав’язливими?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Мене найбільше бісять сповіщення від Duolingo 😅
Вони ще й часто пасивно-агресивні, от щойно знову прийшло...пішла проходити урок, поки день не закінчився 😂

А по моєму вони дуже прикольні)

А у вас є бісячі застосунки, де сповіщення дратують або відволікають?

Лінкед ін. Зніс нафік з телефона

У мене ще часто приходять листи на електрону пошту. Як на мене, краще на пошту

Є такий цикл в технологіях: винайти інструмент для централізованого збору сповіщень, додати туди сповіщення від усього, втомитися їх розгрібати і пролистувати домішану в них рекламу, перейти до нового інструменту. Це пройшли e-mail, rss, фіди соцмереж, пуші страждають тим же.

застосунок фішки просто вибісив. якому клоуну прийшла в голову ідея додати свою всрату мелодію на пуш?

О, знайомо. Теж зам’ютив його

Корисний якщо їх можна налаштувати.
Але коли кілька разів у місяць поїдеш на таксі, і отримаєш 2-3 посилки, а тобі кожен день по 2-3 пуші від Нова Пошта, Уклон, Київстар, Vodafone, Loko і т.д.

Я розумію, що маркетинг, реклама і конверсії. Але цього всього явно забагато.
А повністю вимкнути не можеш, бо там приходять і важливі сповіщення.

А у вас є бісячі застосунки, де сповіщення дратують або відволікають

По дефолту вимкнені сповіщення всюди, окрім повідомлень від сімʼї і декількох друзів та банківських додатків. Рекомендую

А банківські додатки рекламою не за***ують?

Періодично, але сповіщення від них не бажано вимикати

Бісить неможливість відмовитись від маркетингових пушів. Це коли таксі користуюсь раз на місяць, а реклама приходить тричі на день.

Нова пошта цим дуже сильно грішить. Варто забрати одну посилку, і потім відразу мільйон якихось акцій і тд лізе 🥲

Нова Пошта, OnTaxi, Приват 24, Сільпо, Loko, Vodafon (той ще й в смс це робить). :)

Якщо про технологію — дуже крута штука. Зручна в імплементації, зручна у користуванні.
Імплементація — коли банківська аплікуха задача якої пушити тільки важливі сповіщення про банківські транзакції, або Нова Пошта задача якої пушити тільки інфу про посилки спамлять мені рекламу розетки то це взагалі злочин.
Розумію не на часі, але добре було б щоб законодавство якось з цим боролось.

Бісить неймовірно.
Взагалі не розумію, навіщо ставити будь-яке лайно собі на телефон.
Щоби що?
Я ставлю тільки те, чим потенційно можу користуватись регулярно.
Це банки, Нова пошта, таксі.
І то на м’юті.
Ставити апку від піцерії чи ще чогось подібного, щоб воно потім зайопувало своїми акціями?
Ні.
Я краще просто подзвоню і замовлю піцу, коли я сам цього захочу.
І так до наступного разу — через місяць, пів року, рік.

Підписатись на коментарі