HROSHI: Від ідеї до Альфи за тиждень. Показую, що вийшло, і шукаю останніх 5-х тестерів

💡 Усі статті, обговорення, новини про продукти — в одному місці. Приєднуйтесь до Product спільноти!

Всім привіт! 👋 Це знову Ігор (той самий, що заробляє $3k, але живе від зарплати до зарплати).

Минулого тижня я створив тут топік про свій фінансовий біль, і ви накидали мені понад 100 коментарів. Хтось казав «юзай ексель», хтось — «ти зажерся», але багато хто написав: «Чувак, це жиза, роби!».

Дякую вам. Цей фідбек став паливом.

Що сталося за цей тиждень:

1. Ми переписали логіку з «хакерського» Python-скрипта на повноцінний React PWA.
  2. Випустили «Калькулятор Олів’є» (щоб перевірити, чи вистачить на свята), який приніс нам перших користувачів хай у Тредс.
  3. Зробили працюючу Альфа-версію.

Що вже працює в Альфі «під капотом»: Я не хочу показувати просто «картинки». Це код, який вже виконує свою роботу:

1. Інтеграція з Monobank: Реалізовано безпечне підключення через X-Token (персональний токен). Додаток має лише read-only доступ. Успішно тягнемо історію за останні 30 днів.
  2. Сканер підписок: алгоритм, який автоматично сканує описи транзакцій і виявляє ваші регулярні платежі (оренда, комуналка, Netflix, Vodafone та багато іншого) і пропонує додати їх у план на наступний місяць.
  3. Smart Categorization: Базова розумна категоризація витрат, щоб не правити все руками.
  4. Прогноз нестачі коштів: Головна фішка. Система будує тренд і каже дату, коли баланс може стати негативним.
  5. Борги: Базовий модуль обліку заборгованості, щоб бачити реальний Net Worth, а не ілюзію багатства.

Про безпеку (бо ви питали): Я почув ваші побоювання у минулому пості. В Альфі архітектура Local-First. Токен Монобанку зберігається у localStorage вашого браузера. Я його не бачу, сервер його не зберігає. Видаляєте апку (або клікаєте у апці по Скинути всі дані) і видаляється токен.

Навіщо я це пишу? Я вже набрав 5 тестерів з-поміж тих, хто відгукнувся першим. Мені потрібно ще рівно 5 людей, щоб закрити перший Alpha Squad.

Я шукаю не тих, хто скаже «всратий дизайн», а тих, хто спробує підключити реальний банк і скаже: «Ось тут впало», «Тут цифра бреше», «Тут незручно». Особливо цікаво подивитись, як це поводиться на Android та у людей зі складною структурою витрат (декілька карток, іпотеки, авто в кредиті, кредитні ліміти).

Як потрапити в ці 5 місць:

Зайдіть на hroshi.app та заповніть форму

або

Напишіть у коментарях тут «+» і я постукаю вам в особисті.

Обіцяю: ніякого спаму, тільки хардкорний тест продукту, який має врятувати наш січень.

P.S. Скріншот інтерфейсу додаю.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо хочете взнати, як збожеволіє ваш додаток і видалить сам себе усюди з воплями «ААА, дайте мені розвидіти це, я більш не хочу жить, таких боргів, як в нього, такої безнадьоги і касового розриву, у всій Галактиці нема!!!11ОДИНОДИН»...

Можу протестувати.

А в мене питання якщо я використовую приват, то я не зможу цим додатком користуватися?

Бориславе, в зможете користуватись у ручному режимі. По мірі додавання нових банків, будемо додавати синхронізацію із ними також.

🛑 UPDATE: Альфа-групу (10/10) сформовано!

Друзі, ви неймовірні. Ми зібрали тестову групу швидше, ніж я встиг допити каву. Дякую всім, хто відгукнувся!

Що далі? Всі, хто напише «+» або коментар після цього моменту — автоматично потрапляють у Пріоритетний список на Бету (реліз v1.0 за тиждень-півтора).

Пишіть, я все фіксую. Нікого не загубимо. 🫡

У мене А-Банк. Ще б воно показувало отаке: скільки ти переплачуш «зайвих» грошей? Буває так, що собівартість виробництва знижується через те, що якесь обладнання повністю замортизувалося. Але чи знижують ціну, за яку продають? Тому іноді виникає переплата, якої б ти не допустив, якби був проінформований. А хоча б і додатком. Бо з публічних джерел можна щось приблизно з’ясувати чи підтягнути через розумні агрегатори даних.
Ось попросив Грока прикинути можливі наслідки. Оскільки бідолага напічканий офіціальними економічними догмами то пручається, але:
x.com/...​xXnJqUwxzAyGm9rCYJRclXEIQ

Бачиш, ці «зайві» гроші — то корупційний пиріг. Якщо покупці купуватимуть де інде, у інших, у «етичних» капіталістів, то легко і просто зменшать корупцію у країні припинивши її несвідомо фінансувати. Ці гроші треба повертати покупцям. Обов’язковими знижками. Таке повернення буде етичним капіталізмом. А ще гарним економічним рішенням. Бо вгамовує інфляцію. Отак легко твій додаток може бути викупленим тією ж Кока Колою чи хто там ще...

Підписатись на коментарі