HROSHI: Від ідеї до Альфи за тиждень. Показую, що вийшло, і шукаю останніх 5-х тестерів
Всім привіт! 👋 Це знову Ігор (той самий, що заробляє $3k, але живе від зарплати до зарплати).
Минулого тижня я створив тут топік про свій фінансовий біль, і ви накидали мені понад 100 коментарів. Хтось казав «юзай ексель», хтось — «ти зажерся», але багато хто написав: «Чувак, це жиза, роби!».
Дякую вам. Цей фідбек став паливом.
Що сталося за цей тиждень:
- Ми переписали логіку з «хакерського» Python-скрипта на повноцінний React PWA.
- Випустили «Калькулятор Олів’є» (щоб перевірити, чи вистачить на свята), який приніс нам
перших користувачівхай у Тредс. - Зробили працюючу Альфа-версію.
Що вже працює в Альфі «під капотом»: Я не хочу показувати просто «картинки». Це код, який вже виконує свою роботу:
- Інтеграція з Monobank: Реалізовано безпечне підключення через
X-Token (персональний токен). Додаток має лишеread-onlyдоступ. Успішно тягнемо історію за останні 30 днів. - Сканер підписок: алгоритм, який автоматично сканує описи транзакцій і виявляє ваші регулярні платежі (оренда, комуналка, Netflix, Vodafone та багато іншого) і пропонує додати їх у план на наступний місяць.
- Smart Categorization: Базова розумна категоризація витрат, щоб не правити все руками.
- Прогноз нестачі коштів: Головна фішка. Система будує тренд і каже дату, коли баланс може стати негативним.
- Борги: Базовий модуль обліку заборгованості, щоб бачити реальний Net Worth, а не ілюзію багатства.
Про безпеку (бо ви питали): Я почув ваші побоювання у минулому пості. В Альфі архітектура Local-First. Токен Монобанку зберігається у localStorage вашого браузера. Я його не бачу, сервер його не зберігає. Видаляєте апку (або клікаєте у апці по Скинути всі дані) і видаляється токен.
Навіщо я це пишу? Я вже набрав 5 тестерів з-поміж тих, хто відгукнувся першим. Мені потрібно ще рівно 5 людей, щоб закрити перший Alpha Squad.
Я шукаю не тих, хто скаже «всратий дизайн», а тих, хто спробує підключити реальний банк і скаже: «Ось тут впало», «Тут цифра бреше», «Тут незручно». Особливо цікаво подивитись, як це поводиться на Android та у людей зі складною структурою витрат (декілька карток, іпотеки, авто в кредиті, кредитні ліміти).
Як потрапити в ці 5 місць:
Зайдіть на hroshi.app та заповніть форму
або
Напишіть у коментарях тут «+» і я постукаю вам в особисті.
Обіцяю: ніякого спаму, тільки хардкорний тест продукту, який має врятувати наш січень.
P.S. Скріншот інтерфейсу додаю.

7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів