Поповнення брокера не через Revolut
Усім привіт, думаю вже багато хто бачив новину: dou.ua/...ut-stops-work-in-ukraine
Мені поки такий лист не приходив, але розумаю що рано чи піздно прийде, тому треба думати як поповнювати брокера (в мене IB).
Як я робив раніше (в мене ФОП): купляв евро у монобанку — кидав на револют (комісія 2.5 %) — по SEPA відправляв евро брокеру (комісія 0%)
Wise нажаль немає і я так розумію зараз його ніяк не здобути.
Які ще є варіанти? що відкрити? чим ви користуєтесь і які комісії?
Чув про Payoneer и Zen але хз, мб в когось є досвід з ними?
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЄвро з моно на Genome. Комісія моно 1%, з боку Genome 0%. Далі все так само, комісія за SEPA стала 1 євро.
Правда вони наче з 15 грудня встановили комісію на поповнення 3%, так що тепер не нуль
Теж користувався Genome з IBKR, але після приходу Revolut закрив рахунок. Думав повертатись. В них було якісь 5 євро на місяць при активному рахунку. Але там, як я пам’ятаю, було дещо дивно. Genome працює тільки з евро. На IBKR закидуєш євро і конвертуєш в USD, потім купуєш що треба. Виправте, якщо щось зайве чи не так.
Все так, але IBKR конвертує з EUR на USD автоматично за потреби. Можливо, це тому що у мене валюта рахунку USD.
Виведення коштів на Zen криптою — а далі весь вільний світ через SEPA / SWIFT перекази.
Типу зп в USDT потім на Zen і далі
?