Пошук людини у підрозділ ІТ у ЗСУ (React, NestJs)

💡 Усі статті, обговорення, новини про Front-end — в одному місці. Приєднуйтесь до Front-end спільноти!

Знайомі у ЗСУ шукають людину хто вже служить або готовий доєднатись до війська та долучитись на ІТ проект.

Шукають fullstack(React, NestJs) / backend(Nodejs) / frontend(React)з переведенням готові допомогти.
Також розглядають роботу з волонтерами від 4 год на тиждень.

Прохання контактувати на ел пошту
[email protected]

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

в якому місті служба, чи це віддалено? переведення є? яка тривалість проекту? що по зп?

Можна вгадати що Київ))) Взагалі, то цікаво аналізувати вакансії в резерв+.

За їжу працювати хто хоче, тому сюди.

В кого є які запитання, відписуйте на електронну пошту у пості, вкажіть ваші контактні данні і я переадресую до людей що шукають

Це як з продавцями в інстаграмі які ціну тільки в дірект кажуть) З таким підходом ви довго людину шукати будете, додайте всю важливу інформацію до теми

Там же вже все розписано, хіба ні? Хто хоче перевестися з нуля або хто хоче повеслувати на добровільних засадах (за символічну оплату), то велкам. Думаю що перші, що другі мають мотивацію достатню, щоб зааплаїтися і далі вже зʼясувати що до чого. Тобто це не ринкова ситуація, де хайрять на ринку найкращих і їм треба продати ідею

А що по умовам? Треба приходити на 8, запіщнення = догана?

відписуйте на електронну пошту у пості, вкажіть ваші контактні данні і я переадресую до людей що шукають

Вказуйте військові звання, які можливі для цієї посади.

відписуйте на електронну пошту у пості, вкажіть ваші контактні данні і я переадресую до людей що шукають

Підписатись на коментарі