Застосунок: «Слово дня українською»

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Привіт усім! 👋

Хочу поділитися своїм першим застосунком під назвою «Слово дня українською», який я нещодавно опублікував у Google Play.

📱 Про що застосунок?

Щодня застосунок показує одне цікаве або рідкісне українське слово. До кожного слова додається:

• зрозумілий опис значення,
  • приклад використання в реченні,
  • щоденне сповіщення, яке нагадує зайти та дізнатися нове слово.

🌟 Можливості застосунку:

• одне нове слово кожного дня;
  • push-повідомлення з пропозицією переглянути слово дня;
  • можливість додавати слова в обране;
  • темна тема для комфортного користування;
  • простий та мінімалістичний інтерфейс без реклами.

🇺🇦 Чому це особливо?

Наскільки мені відомо, аналогів саме з українськими словами в Google Play наразі немає. Застосунок створений для тих, хто хоче краще знати українську мову, відкривати для себе рідкісні та красиві слова й поступово збагачувати словниковий запас.

🔗 Застосунок уже доступний у Google Play:

play.google.com/...​o.wordofthedayinukrainian

🙏 Трохи від себе

Я новачок у розробці, це мій перший подібний проєкт, тому прошу не судити строго 🙂 Буду дуже вдячний за будь-які відгуки, поради чи ідеї для покращення.

Дякую за увагу та підтримку! 💙💛

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вітаю, я також думав над цією концепцією застосунку, але обрав трохи іншу. Я зробив застосунок де ти можеш додати слово (поставити нормально наголос, написати синоніми, приклади, визначення та інше), та вивчати їх через регулярні повторення + галерея цікавих слів. Застосунок називається Vzhytok. Доступно на iOS та Android.

res.cloudinary.com/...​/f2o8yzrya2mjm7cshn0r.jpg

Особливо важливо коли користуєтесь АІ перевіряти що він генерить

Слово дня протягом тривалого періоду це «всрато».

приложение не смотрел, но одобряю
как насчет добавить туда викторину? показываем слово — «а ты знаешь что это такое» — или варианты выбора, или просто потом показываем описание и «а ты правильно догадался?»
Единственная просьба — тщательно контроллируйте список слов и описаний, чтобы туда не попал «мусор» или «галлюцинации»

Супер! Чудовий додаток.

Підписатись на коментарі