Аналог Dragon Dictation для української мови: StopType. Шукаю бета-тестерів
Привіт, спільното! ✋
Ми знаємо, що на macOS голосовий ввід працює непогано. На Windows — це біль, страждання і «настройте мікрофон». Я вирішив це виправити і написав просту, легку утиліту, яка дозволяє диктувати текст у будь-якому вікні (Word, Telegram, Chrome, VS Code і будь-які інші).
Що під капотом і фічі:
- Універсальність: Працює всюди, де є курсор, розуміє 20+ мов.
- Точність: Використовую сучасні моделі (кращі за Whisper), тому розуміє суржик, акцент і швидку мову.
- Автопереклад: Можна говорити українською, а друкуватиме одразу англійською/німецькою/польською (і ще 20+ мов) (рятує в листуванні з іноземними замовниками).
- Виправлення розкладки: Більше не треба перемикати
Alt+Shiftперед диктуванням. - Не їсть ресурси: працює онлайн, не навантажує ПК, легко заведеться на старенькому ноуті
Мені потрібен «краш-тест». Будь-ласка, спробуйте, потестіть і скажіть, де воно глючить, чого не вистачає і чи взагалі це комусь треба, крім мене і мами :)
Де скачати: 👉 https://stoptype.com (версія для Windows).
Хоча програма підписана сертифікатом розробника, SmartScreen все ще може видавати попередження, бо програма нова і не накопичила достатньо репутації
Там повноцінний безкоштовний тріал (без реєстрації та смс).
Буду вдячний за будь-які коментарі, навіть якщо це буде «черговий велосипед».
P.S. Додав скріншот інтерфейсу, щоб ви зацінили дизайн (темна тема).

2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівбільше інфи про розробника буде?
Я і є розробник, звичайний фрілансер, працюю як ФОП з 2006. Всі дані вказані на сайті у контактах. Якщо ще щось цікавить питайте!