Promenade по моєму досвіду — вихід є!

Привіт усім!

Ось з пів року тому вирішив увесь свід досвід вкласти в одну дуже цікаву на мій погляд річ — створення продукту котрий буде (намагатися принаймні) автоматизувати хаос у конторах, котрих будується багата кількість, та у котрих як з самого початку так і у процесі роботи з’являється потреба робити усе систематизовано та заздалегідь струнко. Я вже надивився на «доморощені» обчислювання у Excel, вже приймав навіть участь у розгрібанні натовпу неструктурованих Word документів, котрі валялися Бог зна як та хер зна де... Але потрібні були підсумки з висновками, котрі, як усі ми розуміємо з нашого власного досвіду (усіх майже нажаль) ніколи адекватними та гарантованими зробити було ну не щоби «НІЯК» а навпаки — «НЕМОЖЛИВО» ) Сумно було але зараз я не про це страхіття.

Мова зараз в мене пішла вже у зовсім іншому напрямку — грошей немає на SAP R3, або на CRM, котрий коштує не набагато менше? Та Бог з ними! У них є своя власна ніша та лізти будуть туди тільки монстри та хто зараз як то кажуть грошей не рахує взагалі)) А от шо робити починаючим але рахуючим гроші наразі з приводу ведення власного бізнесу — тут було якось не зовсім зрозуміло...

Отож рік думав, пару-тройку місяців гадав, проходив бескінченні інтерв’ю для «ДЯДІ» з інтерв’юером «ТЬОТІ МОТІ» котра ломаною англійською намагалася перевірити мій стан англійської після того коли я прожив у штатах понад 8 років... Питання стало ну просто настирливим а усі інтерв’ю — просто безглуздими))

Отже, зараз навіть не соромно показати результат — це мій Promenade за 25+ років досвіду!

Нижче посилання на сайт та github кому цікаво та хто у темі (до речі, тут вже не тільки про технічні аспекти — тут вже мова про бізнес теж):

Site: basilex.github.io/promenade

Github: github.com/basilex/promenade

Отже з повагою до всіх — долучайтеся кому цікаво

З повагою до всіх відверто та

Нехай нам буде перемога нашим мозком та усім тим що ми можемо докласти до суцільного перевершення над мордором та навали що трапилася...

СЛАВА УКРАЇНІ ТА НАШИМ ХЛОПЦЯМ-ЗАХИСНИКАМ СЛАВА!

ТА СМЕРТЬ ТИМ КЛЯТИМ МОСКАЛЯМ!!

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо є абсолютна впевненість в продукті чому би не звернутись до стартап інкубаторів аба інвест. Фондів?

Дякую за інфу — навіть про і не думав раніше... Прийму до уваги!

Взагалі з таким на Реддіт — але ж де гарантія, що не форкануть?

Питання по суті! Дякую!! Але спочатку я повинен до кінця розробити усі лейерс горизонтально та поки що без перспективних todo щодо розвитку системи. Впевнений шо на прикінці імплементації усіх лейерів горизонтально я вимушений буду закрити ісходніки та перевести усе до комерційного рівня. Але поки мною не реалізован увесь горизонтальний слой що must have та має бути у всілякому разі — це — freeware. Далі після закриття можу тільки пропонувати співпрацю на взаємовигідних як то кажуть. А зараз — буде так бо це моє власне рішення як фаундера.

де гарантія, що не форкануть

да никому это просто не нужно. например, вот есть для людей, и в опен-сорс: midday.ai

не потрібно коли якоюсь незрозумілою мовою якась інфа додається до співрозмовників — гугл перекладачем зрозумів але блокую тому що такі рЮські співрозмовники винесли у мене у Бучі у 22му майже усе... тобто корисного у такому разі тут апріорі не буде — прощавайте!

> Built with Domain-Driven Design, Event-Driven Architecture, and Clean Patterns
Юзерам пофіг. Їм треба скріншоти ЮІ, а його нема.

Ви подивитись будь ласка у секцію документації де мова йде про інвестиції та тендерну тему — там я пропоную долучитися до реального проекту також командам що мають досвід щодо ios/android mobile dev та дуже складних речей як то web — я розумію що це дуже довго та складно але є шанс стати співвласником того що я зафаундив та китайці вже кричать типу давай сумісно... Тут стопе — хочу своїх хлопців та дівчат у команду бо китайську не знаю)) Якось так наразі...

Та вже дивився туди — але зі статті виглядає ніби пропонуєте заміну 1С, а натомість шукаєте інвесторів до проекту без ЮІ.

1C це точно не про це — я відбудував двигун та середовище зовсім інакше і ніяким 1С тут не буде смердіти ніколи. Тормоза тільки з приводу CRM...Тут важке питання тому що не хочу кидатися такими гучними назвами але вибачте — в мене багато чого вже є звідтіля та оптимізовано згідно з 2025+ та мого власного досвіду... Система нова, поки що сира, але я ще не помер та зроблю набагато цікавіше та зручніше за 1C з їхнім рюським язиком усередені — вах як смішно вже на фоні... Цього точно не буде хоч вбийте так точно — але функціонал буде згідно до 2025+ вимог щодо бізнесу — маю великий досвід! До речі, питання було дуже гучне — дякую! Сподіваюсь що відповів тому що відверто!! )

Ага! Забув про головне у Вашому запитанні — «ЯЗИК» усередині... Думаю LUA буде. Якщо сумніви почнуть жерити та переткнуть межі зрозумілого — готовий дискутувати з приводу без питань) [email protected] — я відкритий до дискусій з приводу та велкам!

Кажуть, Луа хороший — але я лише Пітон пробував.

Щодо UI — нехай краще специ це зроблять згідно до мого пропоузл у доках — мене власне від css та js/ts просто кидає у повну жопу — не моє це, не моє...)))

Підписатись на коментарі