Ваші фантазії та роздуми яким має бути український месенджер

саркастичні та реальні.

щоб Ви хотіли бачити

унікальні особливості, щось зробити інакше, дизайн ідентичність.

пишіть Ваші думки, подивимось що з цього вийде.

upd: що змусить Вас перейти або не перейти в інший, український месенджер?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Що означає «український»? Зроблений за державні кошти? С повним доступом СБУ? Тоді ніколи, бо це неправильна витрата грошей по суті, плюс влада може бути більшим ворогом.

Децентралізований, анонімний і шифрований, і ще щоб була вбудована функція переказу крипти. І бот апі, як у телеграма.

Я вже джва года жду такой месенджер.

Вже робимо (тільки вчора почали збирати команду). Якщо забажаєте долучитись — напишіть, будь ласка

Он должен ловить даже на парковке©

Про бухгалтерський «1С» вже було?

Ps ну юзай західний вотсап, сігнал.

Або пили укр чат, укр тікток, укр твіттер, укр фейсбук, укр гугл.
А потім на все це все отримає доступ наші доблесні сбу/щось ще, которі не факт, що не сольють це за три копійки самі знаєте куди.

Коротше, це юзеллес

тобто сбу не може отримати доступ до фб? Ви впевнені в цьому? трохи не зрозумів контекст питання. Краще за gdpr наче не винайшли, а він переважно у Європі, а не в злучених штатах америки, тобто навіть зараз там не все ок. Тому і порівнювати те що ви написали якось не дуже, відверто.

СБУ не може отримати доступ до ФБ без рішення суду.

за такою логікою бізнес та айті продукти в Україні взагалі немає сенсу робити, цікаво як зараз компанії справляються.

в Україні

в Україні можна, навіть треба.

Але робити треба «в» Україні, «на» західні ринки. Бо там є гроші і багато людей.
Коротше, це типу, якщо тобі хочеться — роби.

Особисто в мене тут надії нема, дуже мало людей та низька платоспроможність + небажання платити за сервіси. Imao

Ніякий. Нєхуй вигадувати велосипед.

ви прихильник комунізму, щоб одна марка велосипеду на всіх?

Нє, чекай, добре. Давай, пиляй.
Щоб секюріті — як у Signal/WhatsApp
Щоб зручність і екосистема ботів — як у Телеграм
Шоб сумісність із операційними системами — як у Viber, хоча і він не дотягує,

Мені треба, щоб месенджер НАТІВНО працював в Linux (deb, rpm, tgz), Windows, MacOS. Android, iOS.

Буду першим користувачем! Обіцяю! :-D

добре що визнаєте: телеграм і безпека це трохи різного гатунку поняття.
А спробуйте дати визначення поняттю «зручність» в даному контексті.

Зручність ТГ і ботів можна на останок залишити. Приоритет — модель секюрності Signal/WhatsApp і сумісність із моїм списком ОС

Ну, все, значить, не пиши месенджер. Пиши пости про бажання його стоврити.

окрім інфраструктурних та безпекових я не побачив від Вас функціональних вимог, я про це.

Нічого не змусить, цілком влаштовує Телеграм, як засіб комунікації з друзями та для отримання різноманітної інформації

та зрозуміло що влаштовує, офіцер збройних сил рф (він же засновник платформи) зацікавлений щоб месенджер був комфортний для українців.

ога, він особмисто читає кожен «твіт», щоб не пропустити ваші тайни ))

де я збрехав у своєму повідомленні?

дозвольте поцікавитися, може є ще топ апки якими часто користуєтеся ? якщо вони були б об’єднанні в так званий суперап?

А навіщо мені суперап? Не виникає проблем користуватись окремо різними додатками.

а навіщо у тг боти, навіщо оплати всередині тг, навіщо файл шерінг якщо є файло обмінники і апки для цього? Отже боти та апки всередині тг та решту інтеграцій ви не використовуєте, визначили

не виникає проблем користуватися ботами, оплатами, файл шерінгом в окремих апках?)

Якщо ти вважаєш, що для оплат, ботів і файл шерінгу обовʼязково мають бути окремі додатки, то у мене для тебе погані новини.

Ви зараз намагаєтеся якось знайти якесь обхідне пояснення вашим словам, мені це не цікаво. Я не хочу зараз дискутувати що має мати свою апку що ні, це юзлес. Якщо Вам буде легше перефразую питання, які функції інших онлайн і не лише платформ Ви використовуєте найчастіше.

що змусить Вас перейти або не перейти в інший, український месенджер?

бюджет проекту що найменше 50 мільйонів євро, як доказ сірйозного підходу до діла )

треба зразу 100, і щоб від російських олігархів.
Краще по темі висловіться

не розумію, що ви хочете донести, що не треба робити апки поки не назбираєш 50 лямів? чи що на обробку великої кількості даних треба треба кошти? 2 очевидне, 1 не відповідає дійсності.

Підписатись на коментарі