Як мій пост про Infinity Technologies зник з LinkedIn і які висновки я з цього зробив

Привіт, у червні 2024 року стала публічною історія про те, що компанія Infinity Technologies з листопада 2023 року припинила виплати своїм працівникам. Історія стала публічною, бо замість того, щоб чітко відповісти, коли буде оплата, співробітників за такі запитання видаляли з робочих чатів. Ось пост про це.

Чому ж я пишу про це зараз? Бо історія має продовження.

Отже, Eugene Dmytriev (HR в Infinity Technologies) у грудні 2025 року опублікував пост про те, що кандидат видалив розмову й заблокував Євгена в Telegram:

Моє вперше:
15:20 — кандидат відгукується на джині.
15:50 — ми йому пишемо з пропозицією вийти на дзвінок.
16:00 — переходимо в телеграм.
16:15 — домовляємось на дзвінок на 16:30
16:25 — кандидат пише «більше не актуально», видаляє розмову і блокує в телеграмі, відзиває свої контакти на джині і зникає.

Я так і не зрозумів, що це було.

Я цей пост перепублікував із нагадуванням, чому так сталося:

Раз затримали зарплату — ось на DOU: lnkd.in/dNBFZTkq — і тепер дивуються, що кандидат зник.

Мій пост, який я після публікації зберіг в архів, зараз недоступний для мене, бо Eugene Dmytriev заблокував мене в LinkedIn.

Які з цього висновки для себе? Якщо компанії мають історію із затримками зарплат, видаленням з чатів та блокуванням співробітників, а потім публікують пости зі здивуванням, що їх оминають, то краще робити скріншоти таких постів, якщо є бажання нагадати, чому їх оминають.

Які з цього висновки для спільноти? На жаль, випадки, коли компанії затримують зарплати, але продовжують наймати, трапляються. І щоб оминати такі проблеми під час працевлаштування, варто додавати колишніх співробітників компанії в контакти й розпитувати їх. У LinkedIn для цього є фільтр «Past Company».

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

Хоч тебе й заблокували, але репост твій живе і робить свою справу :)

res.cloudinary.com/...​/aaj3yukmhjq5kxx3s2ec.png

Я хотів написати про цю історію на DOU ще коли вперше побачив пост, де рекрутер дивувався зникненню кандидата, але або забув, або полінувався. Проте саме це блокування стало певним поштовхом до дій.

Це вже вдруге, коли блокування спонукає до дій; про перше ще напишу окремо на DOU.

Дякую за підтримку!

Підписатись на коментарі