Чи є тут трейдери? :)
Всім вітання.
Є питання до людей, котрі торгують на фондовій біржі (особливо ті, хто торгує фьючерси).
Колись я намагався знайти роботу на позицію QA і в якості пет-проектів почав розробляти індикатори для платформи Metatrader 5. І ось десь рік тому я розробив індикатор, котрий в моменті «перехватывает» великі ордери інституціональних гравців. Зазвичай вони акумулюють свої позиції в якомусь діапазоні. Ширина цього діапазону напряму залежить від сили виходу потім (поки писав це речення, придумав ще один індикатор :)) ).
Так от я бачу момент, де входять великі гравці ще до того, як ви це побачите на графіку. Але є деякі фактори — по перше, індикатор працює тільки у фьючерсного брокера (не CFD), далі, великі гравці можуть виходити на ринок у рандомний момент часу. Для «відлову» потрібно, щоб індикатор постійно був підключений до мережі, бо тільки в моменті (в онлайні) можна відловити це. Я розробив індикатор під платформу МТ5, але я впевнений, що алгоритм можна портувати і на якийсь Ninjatrader.
Я маю акаунт у Interactive Brokers, придбав Level_1 але потім дізнався, що їх платформа не дозволяє кастомні індикатори :) До чого я... Я не хочу продавати цей індикатор, бо боюсь, щоб цією неефективністю не почали користуватись багато трейдерів.
Питання до спільноти: що взагалі з цією розробкою можна зробити. Да, завдяки цьому індикатору я неодноразово проходив
Питання — що робити з моєю розробкою? Кажу чесно: я спокійно проходжу
99 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів