Як знайти першу роботу в IT
Хто може поділитись своїм досвідом, підсказати, які кроки робити і що вивчати ?
Мені 31 рік, працював далекобійником, поки їздив у рейси в машині вивчав HTML, CSS, JavaScript по-трохи самостійно із чатом GPT у вільний час. Переїхав жити в Іспанію щоб працювати тут міняю водійське посвідчення (процес на пів року). Поки мав вільний час, зробив один додаток у FlutterFlow, інший у React Native, створив 3 веб-сайти на замовлення від знайомих, які мають свій бізнес (робив у VS Code) щоб сайти були гарні і не залежали від різних платформ із преміум підписками.
Почав робити ще один додаток для собак (прийшла в голову ідея). Звісно я роблю додатки разом із GPT, Copilot я так собі вчусь придумую додаток і роблю його, і вчусь на практиці, але розумію, що мені потрібна робота де я зможу навчитись професійно, як потрібно. Але ж де її знайти ?
Я подаю резюме, багато вже подав, а відповіді — «0». Навіть там де безкоштовно працювати, щоб навчитись. Проходив тестові завдання і відповіді «0». Я не розумію, що потрібно, і з чого починати? Хоч би сказали, що вчити самостійно? Може хтось знає якусь сферу де можна без досвіду почати працювати онлайн за якусь навіть мінімальну заробітню плату?
Підскажіть, як хто починав? Із якої сфери ? Я вже дивився варіанти Data Annotation але там також все без результатно( Буду вдячний за будь-який відгук чи досвід чи допомогу.

24 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів