Який напрямок Ви б порадили обрати початківцю в ШІ?
Всім привіт! 👋🏻
На даний час маю виробництво галантерейне, виробляємо переважно на експорт, до цього широкий комерційний та політичний/PR досвід. Але більше року маніакально думаю про сферу ШІ і як я можу мінімально бути дотичним до цієї сфери (окрім щоденного морального гвалтування мовних моделей).
Суть питання (не кидайте камінням за «поверхневість» та примітивність запитання):
Підкажіть будь ласка, на що зараз актуально звернути увагу новачку? До якого напрямку для навчання і особистого розвитку в цій сфері? Головний критерій — не 145 років навчання до перших результатів які можна запаковувати в послуги/продукт. Хотілось би отримати результат вже за
Поки думаю стосовно двох не складних, на мою думку, для входу напрямків:
1) Генерації AI-контенту для брендів (в т.ч. і для власного) — але здається, що цим займається вже кожен другий школяр, велика конкуренція, відповідно демпінг і перспектива на найближчі
2) Вертикальні агенти, чи в цілому ШІ-рішення для деяких категорій продавців-виробників в єком (знову ж, в т.ч. і для свого проекту) + побудова автоматизацій під клієнтські запити.
P.S. Розумію, що тут звично обговорювати предметні теми, але не судіть суворо і допоможіть власною думкою, якщо таку маєте. 😇 Щиро вдячний! 🙏🏻

8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів