Протиправні дії збоку Монобанк (АТ Універсал Банк)

Вдалося з’ясувати деяку інформацію щодо блокуванню мобільного додатку та пластикових карт.

Нижчевикладеним фактам — є докази та експертна оцінка юридичного сектора. Зокрема щодо законності порядку блокування особових рахунків, мобільних додатків, та пластикових карт. Представництво Монобанку посилається до норм внутрішніх регуляції та політики банку — але в даному зухвалому випадку ці внутрішні «регуляції та політика банку» грубо порушує чинне законодавство за попередньою оцінкою фахівців. Ознаки протиправних дій у корисних цілях.

Схема наступна:

1. Блокують доступ до мобільному додатку та обмежують користування пластиковою карткою.

2. Прямих номерів з керівництвом та відповідальними особами немає (ніяких каналів зв’язку). Немає прийомних часів для громадян (клієнтів банку) з представниками правління банком, тобто зв’язатись з відповідальними особами НЕМОЖЛИВО.

3. Можна тільки зв’язатись з службою «турботи» — це сторонні працівники по аутсорсингу які взагалі не відповідають критеріям діяльності банківського сектору, некомпетентні в банківській діяльності. На всі питання відповідають заготовленими фразами, не замислюючись про суть питання! Якщо ви докладно намагаєтесь з’ясувати обставини ситуації з блокуванням — відповідають що «вся можлива інформація надана» та обривають зв’язок.

4. Далі — додаток заблоковано\карту заблоковано — триває розгляд так званою службою «турботи». Йде час — людина при цьому без коштів та грошових засобів для існування при цьому взимку та під час військового стану!!

5. Далі деяким клієнтам (після «вибачте..вибачте, не потрібно звертатись до суду, ми все владнаємо, можемо запропонувати вам у вигляді вибачення наш фірмовий мерч у вигляді футболки..» і таке інше) повертають доступ до власного рахунку.

А деякі люди і на поточний період чекають відновлення доступу до рахунків і власних коштів!

Під час цього звичайно накопичується грошова маса (по скромним підрахункам — це мільйони гривень), яку можна успішно використовувати для видачі позик та кредитів і подвоювати прибуток !!

Потрібні НЕГАЙНІ оперативні дії компетентних органів та інстанцій! Реакція ЗМІ! Негайне внутрішнє розслідування та міри оперативного характеру задля запобігання протиправним діям проти населення зі сторони холдингу «Fintech-IT Group» та установи Монобанк та АТ «Універсал Банк» ЄДРПОУ 21133352 (під ліцензією котрого працює група необанку Монобанк)!

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

там в службе турботы давно отвечает чатжпт, это экономнее, чем обучать огромный штат сотрудников, уже по фразам видно, что их переписывает бот с готовых ответов, как-никак оптимизация расходов, дешевле подписка на ИИ чем за глупые вопросы платить зарплату

Схоже, що Ваші слова дуже близькі до істини, але ж це не припустимо в банківській системі — кошти людини це спосіб існування, ліки, харчування проживання і так далі. Згодом ця структура буде відповідати перед Народом за свої злочини! Навіть не сумнівайтеся!

AzovBR
7 січня 2026, 17:55
Служба підтримки м’яко кажучи не відповідає критеріям банківської діяльності. Відповіді дуже часто не коректні, з граматичними помилками. Створюється враження, що наняли школярів на роботу.
Безпричинно заблокували кошти (або якісь збої) дві доби не можуть розібратись.

Звернення до Громадян:

Зрозумійте це не банк. Це просто «додаток» в якому можна тримати максимум 1000грн для поповнення мобільного, та оплати проїзду. дрібних розрахунків. Немає спеціалістів в цій структурі. Коли щось трапляється — спостерігається повний БЕЗЛАД!

«Вибачте вибачте. Ваші емоції погіршились. Нам так жаль.» і таке інше. ЦЕ ЩО ЗА ДИТЯЧІЙ САДОК!!! Ви маєте справу з коштами громадян, це дуже відповідально, може настати відповідальність не тільки дисциплінарна та адміністративна але й кримінальна, що в моєму випадку і спостерігається по кваліфікуючим ознакам!

Vala555
22 грудня 2025, 20:14
Доброго дня я пенсіонерка отримую пенсію 3800,
Звісно на ці кошти не проживешь
Цей і ліки треба
Потому якось перебивають то позичу то родичі допоможуть і так кожного місяця
на карту на протязі місяця скинули в сумі десь 15000 грн

И прийшло повідомлення оновити данні і представить документи про перекази
Мало того документи о доходах у кого я гроші позичала!!!
Ви що там спеціально це творите
Документи человека у кого я позичила!!! Це взагалі законно ???
Скоро будем давати отчет за що хлебушек купила?
Чи за що ти ліки купила?
Или как ти вообще вижила ???

Ці антикорупціонери пропускають міндічей, але за 100 грн на туалетний папір їм звіт. Хоча і історія виглядає дещо видуманою.

Текст з помилками, не виправляли, але це реальна історія, випадків дуже багато.

mileafredmm
19 січня 2026, 20:08
Скільки є досвіду роботи з Монобанком, стільки і досвіду з їх технічної підтримкою, і переважно цей досвід або просто негативний, або дуже негативний.
Гроші було знято через Apple Pay для безпечної оплати на сайті «Шафа» 3 січня. Замовлення скасували, гроші обіцяли повернути протягом 7 банківських днів. Після того як пройшло більше двох тижнів, а грошей так і не було зараховано (технічна підтримка шафи мовчить і звісно не в курсі де гроші, які були надіслані їм на рахунок — звинувачує в цьому НБУ або протерміновану картку, яка НЕ є протерміновою) а Монобанк, який радо рекламував послугу черджбек і розповідав байки про те, що завжди дбає про інтереси свої клієнтів, тепер відмовляється будь яким чином вплинути на транзакцію і пояснює це вигаданами обмеженнями, з ними ніяк не пов’язанами. Особливо смішно це чути після того, як в кол-центрі на десятий день після здійснення транзакції запевнили мене, що їм варто телефонувати після 15, і тоді в них зв’явиться можливість вирішити проблему і повернути гроші :)
Всі необхідні чеки, скріншоти переписок, скріншоти платежу були надіслані на вимогу банку, «фахівці» їх довго і ретельно розглядали, а потім прийшли до вражаючого висновку — гроші повернути неможливо, що робити не знають, можуть тільки дати пораду як спілкуватися з сайтом, до якого є претензії, або чекати грошей, можливо, колись у далекому майбутньому їх все ж таки віддадуть.
Дякую, монобанк, за вашу сумлінну працю і безумовно цінну пораду. Вкотре довели, що ви є банком, який не цінує свої користувачів і особв’язково кине їх в складній ситуації.

Жахливий сервіс.

Топікстартер забув випити таблетки?

Якщо ви знаходитесь на медикаментозному лікуванні — не варто свою проблему позиціонувати на інших. Спокійно запивайте свої пігулки, радити іншим робити те саме не потрібно. Але дякуємо за заботу.

Не раджу в цьому банку рахунки ФОП

26 грудня 2025, 12:19
Неадекватний і непредсказуемий сервіс, дуже ненадійний, тому ФОПам точно не раджу.

Історія. У мене рахунок ФОП в цьому банку. Остання перевірка була зроблена 5 місяців тому. Через цей рахунок я щомісячно оплачую налоги, збори, ЄСВ і прочі платежі, у мене до цього рахунку прив’язаний еквайринг в Монобанке з ПРРО. Покупці, коли роблять оплату на рахунок ФОП, вказують номер рахунку та інші деталі.

В один день утром Монобанк заблокував переказ від покупця грошей за товар. Перевод здійснювався на рахунок ФОП, в перекладі було вказано за що виконується оплата, номер рахунку та ін. д. І тут виник верх маразма — банк включив блокування і потребував від мене пояснення на якій підставі я отримую оплату на свій рахунок ФОП від клієнта. Я вирішила, що система банку просто глюкнула. Але працівники Монобанку підтвердили, що я маю пояснити на якій підставі я будучи ФОПом отримую оплату від клієнта на свій розрахунковий рахунок ФОП і запропонували підтвердження, що я дійсно ФОП. Про державні та податкові реєстри в Монобанке нічого не чули, тому у них виникло сомнення, чи дійсно я ФОП ???!!!

Я спочатку посміялась, але смех закінчився, коли у клієнта не було часу чекати, поки працівники Монобанку з низьким рівнем інтелекту роздуплятся і розблокують платіж на суму 4000 грн. Тому він відмінив замовлення, попросив повернути гроші, як тільки їх розблокують і вони поступлять на мій розрахунковий рахунок.

Ітого я втратила замовлення на суму 4000 грн. Банк відмовився мені компенсувати втрачені по вині банку грошові кошти. Тому я вирішила закрити рахунок в Монобанку, чого і всім раджу.

Модератори, забаньте тупого бота-флудера

Образливі відгуки, як правило, пишуть від низького рівня розвитку.

Василь Пєший
1 січня 2026, 12:19
21.12.2025 року я вносив на рахунок через термінал суму 100 000 грн.
Термінал кошти прийняв, видав квитанцію, але, на рахунок не зарахував.
У підтримці пояснили, що я перевищив ліміт зарахувань на картку за місяць і тому кошти будуть зараховані 01.01.2026 року.
Грошей до цього часу немає!
Банк дає невнятні відповіді.
Банк каже чекати...
Пишуть, що «Проблема вирішена», а коштів немає на рахунку!
Просто ГАНЬБА! Виглядає, як цілковите знущання!!!

а є якісь пруфи, що то реальні кейси, а не згенеровані аішкою відгуки?

Навіть розмови записані є, та відео з точок видачі монобанк на базі Універсал-відділень. На все свій час. Поки що ми не будемо надавати можливість жулікам підготуватись. Але розплата вже близько..

«Найгірший сервіс, як і банк
S
S 26 листопада, 2024 рік
Найгірший сервіс та найгірші менеджери, нахабне керівництво.
Якщо у вас виникла проблема знайте — вони вам ще їх додадуть але вам напишуть що все добре.
Краще користуватися іншим банком, ніж цією парашею.
Ставлення до людей гірше нікуди — блокувати рахунки ці чорти можуть навіть коли всі питання з ними вирішені вони все одно топлять до талого»

Нахабне керівництво — це нахабні супервайзери, сам мав можливість переконатися. Але саме з керівництвом простими й зрозумілими шляхами зв’язатись не можливо. Цей коментар — скоріше за все належить дропу, судячи з контексту, але увагу привертає інший факт — що йому вдалось на якісь період «порішати» з монобанк, але потім знову попросили позолотити ручку.. тобто внутрішня система згнила. Кваліфікуючи ознаки злочину з боку дій персоналу Монобанк вбачаються дуже явно. А яку інформацію надають працівники, що звільнилися з Монобанк.. там просто вестерн.

от нашо відповідати на питання (не давати чіткої відповіді) та ОБОВ’ЯЗКОВО під кожним дописом доліплювати згенерований ШІ гнівний відгук що дропера блочнули, а він ще й скиглить?
хіба я вас про це питав?

Це не дизайни малювати за допомогою ШІ, не плутайте! Гроші — це засіб існування людини, будь які обмеження (блокування) повинні бути обумовлені надзвичайними та винятковими обставинами. Мати законні підстави. А не заблокували доступ — людина без грошей, і абсолютно не кваліфікований персонал розбирається 2 місяці. А точніше — використовуючи той факт, що немає а ні відділень а ні зв’язку з керівниками персонал займається махінаціями в корисних цілях. Відкрили рахунок, дали пластикову карту — людина поклала свої кошти — заблокували рахунок\карту — доведи що кошти твої — а далі чекай. Це сама розповсюджена ситуація в монобанк на ряду з массой інших проблем та безліч ситуацій.

Hhwwrrbb
29 грудня 2025, 0:11
Банк заблокував 30 000 грн і відмовляється закривати рахунок за моєю заявою (ст. 1075 ЦК). Пояснення про походження коштів надані, документів про офіційний дохід немає, бо я не працюю. Банк ігнорує закон і утримує мої кошти".

нах ти мені пишеш ці фейкові відгуки? чи тобі за кожен репост конкуренти по 10 грн платять?

DOU, як заблокувати цього бота?

Якісь шматок історії наче трейлер до фільму де нічого не ясно. В коментарях вже тато без ІПН як і вся сім’я і т.д. і т.п.

Якщо є питання до банку, пишите в банк листа звігко ЗУ про звернення. Отримуєте відповідь від Універсала.
Якщо Вам здається що там булщіт — пишите листа НБУ (це в його відповідальності бо він є регулятором, а не фейсбукі/інтернет/ДОУ).

Отримуєте відповідь від НБУ. Якщо там теж щось не нраіцца — суд.

Без всього цього ніхто Вашу справу не прийме і суді. Бо не було жодної спроби владнати/вірішіти ситуацію. Жалоба на ДОУ — не є цією спробою.

Не раз так робив, завжди допомогло. До суду не доходило. НБУ робив запити в банк в т.ч..і все різко мінялося. Іноді НБУ роз’яснював краще ніж сам Банк — це теж корисно.

Дуже доречний та корисний коментар дякуємо. Але він злегка однобічний. Ви кажете про випадок, коли у вас трапилась неприємність з монобанк з невеликою сумою грошей але ще є холодний гаманець з основними грошовими активами, з якого ви дістали кошти і живете далі, подаєте скарги до НБУ. Але не у всіх людей така ж сама історія, також не всі люди мають освіту та певні навички, щоб реалізувати все що ви зазначили. Але це не дає право таким структурам як монобанк використовувати це у своїх корисних цілях!
А далі читайте, та робіть висновки, люди не можуть помилятися!
Н.К 3 вересня, 2024 год
Після деяких скарг «Монобанк» таки додав на вебсайт інформацію, що вони не є банком, це продукт співпраці фінтех компанії та «Універсал Банку».

Вони позиционують себе як онлайн-банк, діджитал-банк, необанк. Але вони не мають своєї банківської ліцензії. Тому це не банк.
Насправді це цифровий продукт, і це може стати перешкодою у захисті Ваших прав та інтересів, якщо щось піде не так. Адже «Монобанк» зможе посилатися на те, що це не банківська установа, і вони діють за якимось правилами іншого банку, які Вам ніколи не були озвучені чи повідомлені, не були написані на сайті. На сайті в них відсутня достатня інформація про правління, фінансові результати , тощо, — вся та інформація, яка повинна бути надана клієнтам згідно вимог НБУ. Але й не дивно, бо отут і виявляється, що це ж не банк, тому вони нічого нікому не винні , і не несуть ні за що відповідальності.
Їхні менеджери/ оператори часто не знають банальних речей, порушують законодавчі процедури. Але якщо будете вимагати офіційних відповідей, офіційно все буде від «Універсалу».

«Монобанку» як банку не існує. Було би добре, якби НБУ та ЗУ стояли на захисті прав споживачів банківських послуг, і вимагали ліцензій від діджитал/нео банків. І карали за те, що цифровий продукт позиціонується як банк: застосунок свідомо розроблений в окремих кольорах, з брендом «Монобанку». Клієнти не розбирається, що це не банк, що дивитися треба на сайт «Універсалу» , перш за все, який належить Тігіпко.
А Тігіпко, доречі, очолював штаб Януковича, був віцепрем’єром в уряді Азарова.
Був заступником у «партії регіонів».

Тому будьте уважні та виважено приймайте рішення , коли вирішуєте користуватися послугами «Універсал банку» — продукту «Монобанк». Бо «банк» у назві — маркетинговий хід, піар.

Майте на увазі, що «Моно» часто змінює умови надання послуг, при тому Вас не повідомлятиме про це.

Майте на увазі, що якщо «Універсал банк» матиме проблеми, і відберуть ліцензію, то «Монобанк» те ж перестане існувати. Таке уже траплялося на прикладі банку «Конкорд» та діджитал-продукту «Необанк».

Якщо , наприклад, доведуть, що Тігіпко є співвласником російських активів, то постраждає і «Універсал», і його продукт «Моно».

Будьте обізнані та обирайте, спираючись на загрози різних ризикіа.

Такс... Давайте трохи деталей.
1. Ви НЕ заключаєте договір з Монобанком. У Вас договір з Універсалом. Все вірно, бо Монобанк НЕ Є банком.
2. В мене Приват заблокував рахунки ФОП за пару тижнів до (чи то звітності, чи то сплати податків, вже не пам’ятаю). Та і рахунки фізичної особи також. Написали про арешт, а потім змінили на «заморожено», а потім на «заблоковані видатні операції». Чисто на лоха, який від слів «Арешт»... ну короче. Так, я не супер бізнесмен, від ФОПа залежу тільки я. Гроші там були, всі наступні транзакції я призупинив з контрагентами и вони «підвислі» (тобто робота є, сплати нема). Це тривало декілька місяців. Монобанк зробив рахунки ФОП і я перекинув туди свій ФОП. А гроші в Приваті залишалися ще деякий час, поки НБУ не примусило Приват зробити згідно ЗУ. Всі гроші перерахували в МоноФОП, рахунок закрили без ЖОДНОГО докумета, який в мене вимагав Приват (ну крім паспорту, щоб зрозуміти що в відділеня прийшов саме я, звісно)

Ваш план дій, як я його бачу.
Звернутися до Моно в тех підтримку. Якщо там нуль — не витрачайте час на офіційні звернення в Моно. Пишіть в Універсал. Вам потрібно отримати юридичний документ від їх юр.відділу де написани причини. Подивіться ЗУ (без юристів), у 2026 є чатгпт, який може підказати (але не треба питати, чому вони козли), а краще казати що є дві точк зору, ось текст 1, текс 2, та ЗУ. Нехай каже хто має рацію (не треба розраховувати що чатгпт точно знає поточну редакцію ЗУ).

Якщо щось не зрозуміло — направляєте лист в НБУ (теж електроний, хоча там наче зробили ТГ бота). НБУ, перепрошую, як для дебіла, пояснить стільки раз, скільки потрібно (це дуже мені допомогає, бо іноді ці словоблудія юридичні не зрозумілі пересічному громадянину). Вони розуміють що треба розжувати все, як для лабрадора, тому там, зазвичай, люди треновані. За що їм окрема дяка. Додаєте відповіді банка, свій запит тощо.

В копію можна НЕ ставити Універсал банк. НБУ сам напише в Універсалбанк та отримає всю інформацію в т.ч. ці файли «запитів/відповідей». Але щоб вся картинка була одразу, я додаю файли одразу. Ніхто не скаржився з боку НБУ.

Іноді, вже на цьому етапі Банк може, якщо ситуація не однозначна або на Вашу користь, вийти на контакт, та запропонувати альтернативи.

Головне: і в договорі це теж є, і НБУ буде питати «Чи намагалися Ви, знайти рішення з Банком шляхом перемовин?». Без цього можуть розвернути.

Не важливо ким був/є Тігіпко, це не працює в листах. Чим сухіше напишите — тим краще. Без «оці негідники, партія регіонів тощо».

У вас є договір, там вписан Універсалбанк на всіх сторінках, в кінці реквізити теж його. Тому тут взагалі питання нема, це не «маленьким шрифтом вписаний відсоток, або пені».

НБУ, ну в мене нема іншої інформації, мені допоміг. Ще раз... НБУ (держава), змусила державний банк (Приват), виконати вимогу, не дивлячись що Банк, вказував що все законно та наводив закони, які вони не порушують, за підписом юристів та печаток Банку. НБУ взяв, як у суді, та постановив, виконати вимоги Б та С негайно. Вимога А відхилена. Крапка.
Мені з Привату дзвонили майже одночасно як прийшов лист від НБУ і з Дніпра, і з Києва. Тому я вважаю що мої права НБУ захистив на 200%.

це не банк.
Насправді це цифровий продукт

ты че забыл в какой стране живешь и зачем тогда несешь деньги не в банк а в продукт?
Этот как на полке магазе рядом со сгущенкой стоит похожая упаковка, только на ней написано «продукт молоковмісний»

В мене був кейс із блокуванням мого рахунку.

В 2023 влаштувався на нову роботу. В перший неповний місяць роботи відправили кошти на рахунок фіз. особи. Рахунок заблокували. Зв’язався з підтримкою в телеграм. Надав договір про співпрацю, інвойс від роботодавця і все було розблоковано за добу здається.

Не подобається — не користуєшся. Не бачу жодної проблеми.

«Не подобається не користуєшся» — так не працює в даному випадку! Кошти — це життєвий ресурс людини, спосіб її існування. Дуже багато людей постраждало!
ВКРАЛИ ГРОШІ З КАРТКИ
Алексей
Алексей 13 квітня, 2025 год
Перший раз в житті стикнувся з шахрайськими діями на своїй карткі. Нею виявилась картка не якогось існуючого банку, а віртуальна картка Моно, яка навіть фізично не існує. Прямо на моїх очах знялися кошти в якомусь іноземному магазині, і це робив не я, і дані картки відомі тільки мені. Банк морозиться, не визнає провину своєї служби безпеки. Зробив відповідний висновок про захист даних в цьому недобанку.

Alex, давай якісь факти, раз ти вже вирішив це лити в публічний простір. Що сталось? Коли сталось? Як сталось? Скріни переписок, заяв і т.д.
Бо я таких постів можу про кожен банк по 10 штук на день писати.

І, доречі, їх «служба турботи» — це не аутсорс )

Сергій, надай докази, що «служба турботи» не аутсорс. Почни з себе! Вся структура Монобанк — це по суті Аутсорс якщо розглядати професійним оком! Тому навіть на офіційних ресурсах вказано — необанк! В нас дуже багато матеріалів, за декілька днів зібралося на тома кримінальних справ. Зараз пріоритетом є — все сформувати та подати в компетентні органи. Коли буде постфактум — буде цікавіше, погодься.

@dou, це якийсь бот який перепощує негативні відгуки.
Забаньте його

Якщо потенціал твого мозку не дає можливість одразу осягти масштаб ситуації, не спіши давати волю язику! Повагу до тебе визиває тільки той факт, що в тебе маленька дитина. Сконцентруй свою увагу на ній. І дай Бог тобі не попадати в ситуації, які описують люди.

Монобанк це топ серед банків, особливо супорт.

Мені раз треба було виписку, і щоб було англійською. Так зробили без проблем.

Дитина телефоном бавилась і кучу разів ввела неправильний пін до апки, апку залокало.
В 5 ранку по вайберу все вирішили.

Кароч, на айтішному форумі постити щось негативне про топ онлайн банк це смішно)

Ви робите висновки на підставі дитячих історій. Краще пильніше займайтесь своєю дитиною, а не давайте їй телефон у вигляді іграшки.
5 сентября 2025 г. в 04:55
Звертаю увагу на незаконне списання коштів з моєї картки банку Universal Bank (Monobank) без мого розпорядження та без наявності будь-якого судового рішення чи виконавчого документа.Наголошую, що:Списання коштів здійснювалося самостійно банком, під виглядом «договірного списання», хоча я не надавала окремої згоди на такі операції.Дії банку є підміною судової процедури, оскільки банк одноосібно визначив розмір «боргу» та примусово стягнув кошти, ніби на підставі рішення суду, якого не існувало.Такі дії порушують ст. 1071 Цивільного кодексу України, яка передбачає, що списання можливе лише за розпорядженням клієнта або на підставі рішення суду. Будьте обережні: ваші гроші можуть списати незаконно, без жодних документів чи судового рішення.

Ще й у них менеджери по роботі з клієнтами справжні мудаки, це я особисто переконався ще в 2023 році, так провернули що в результаті я ще й вийшов винний, хоча всі дії відбувались в середині їхньої банківської системи. Я ще й ходив до поліції лише для того щоб дізнатись номер рахунку. Ну якщо вони шахраїв захищають в якості своїх клієнтів, то це вже їхні проблеми.

8 июля 2025 г. в 19:45
Вже не вперше стикаюсь з дискримінацією з боку Монобанку. І я, і мої батьки, також всі мої знайомі страждають від дискримінації цим банком, бо не мають ІПН. Стоїть офіційна відмітка від податкової служби України в паспорті, написана офіційна відмова. З усіма банками все в порядку, тільки в Монобанку проблема дописати програмно можливість замість ІПН реєструвати людину за серією і номером паспорту.Сьогодні з татом стикнулись з проблемою знову. Відкрив тато ФОП. Всім банкам підтягло одразу інформацію і почали пропонувати послуги, але так, як є приватний рахунок в Монобанку і вважали цей банк найбільш просунутим, не дивлячись на вмовляння бухгалтера фірми відкрити рахунок в іншому банку (не називаю в якому, щоб не було реклами), вмовили її відкрити в Моно. Але сьогодні при спробі відкрити рахунок ФОП нам банк написав, що без ІПН ми цього не зробимо. Служба підтримки абсолютно безкорисна, стандартні фрази, щоб клієнт відчепився — «проблема вирішується», «коли питання вирішиться — повідомимо» і т.п. Але проблема існує вже багато років! Навіть пройти авторизацію, щоб підписати петиції — неможливо з МОНО. З іншими банками можна, з моно ні.І вишенька на торті — татові банк заблокував картку приватну. Аргумент — третя особа має доступ. Це при тому, що ми з татом стояли поруч, він пройшов авторизацію з фото в застосунку Моно, і коли я написала, що допомагаю зараз татові, вони заблокували все.По факту служба підтримки не тільки абсолютно не допомогла з вирішенням проблеми, а ще й створила додаткові проблеми з блокуванням рахунків.Дуже розчарована в цьому банку. Відкриємо рахунок ФОП у інших, які не дискримінують громадян України, які законно користуються серією і номером паспорту замість ІПН.

І я, і мої батьки, також всі мої знайомі страждають від дискримінації цим банком, бо не мають ІПН

Секта сатаністів з московського патріархату?

Зроби собі той податковий номер і не мороч людям голови

Треба було починати вашу розповідь з того, що ви з якоїсь сміттєво-релігійної біомаси, через що ви не отримуєте ІПН як це роблять справжні люди. Оскільки ви не підтримуєте світські устої держави Україна, то і вести якусь комерційну діяльність вам теж не потрібно. Те, що якісь банки вам відкривали рахунки, то це системна помилка (як і ваші секти).
Користуюсь Моно багато років, під час війни мені, як військовослужбовцю, без усіляких питань відмінили нарахування відсотків по кредиту, одразу після того як надіслав форму 5. У той же день! Інші питання також вирішувались без проблем!

Роман, не потрібно ображати людей, наша Країна є много-національною — та відповідно є приналежність людей до різних конфесій та деноминаций, це не є поводом порушувати права цих людей. Суть питання в іншому. Хто як не ви маєте бути благородним та захищати свій народ? Так він різний, але це НАШ народ наші люди!
Заблокировали карту
Юрій
Юрій 13 липня, 2024 рік
Доброго дня. Поповнював карту Моно для різних покупок зі своїх заощаджень. 8 травня платіж не пройшов, карта була заблокована. Повідомлення заздалегідь ніхто не надіслав. Зв’язався з банком, сказали чекайте 60 днів триває розслідування. Кілька разів зв’язувався з підтримкою, щоб дізнатися про статус-відповідь йде розслідування. На 60 день знову зв’язався з підтримкою банку, результат ніхто нічого не робив. Термін встановлений на проведення озвучений НБУ пройшов, закон стосовно клієнта порушений у банку всім пофіг. Далі. При блокуванні картки клієнт банку не може користуватися власними коштами для потреб , але донатить на ЗСУ може. Цей пункт так само не працював, не зміг хлопцям допомогти фінансово. Моно як хоче так і робить, йому законні пофіг і клієнти не важливі. До речі бачив рекламу в Ютубі: Карта Монобанк за 99 сек. Можете користуватися своїми накопиченнями, робити розрахунки і т.д. Не вздумайте на їхню карту, свої кровно накопичені закинути, заблокують картку, потім доводитимете звідки гроші тощо. Я взагалі не розумію людей які тримають у ньому свої гроші, Моно по великому рахунку мильна бульбашка, немає ні відділень, ні банкоматів нічого немає Співробітники Монобанку це коолцентр їх немає фізично, вони тільки віртуально створені. Кому потім пред’являти, куди йти незрозуміло. Для себе висновок зробив, більше з Моно не по путі!

26 августа 2025 г. в 13:13
Монобанк нарушает свой собственный договор. Блокирует счет без законных оснований. Проверка одной транзакции длится уже 75 дней. Разумеется никакой проверки никто не проводит. Им все равно на обращение в поддержку, НБУ. Ведь Нацбанку они просто могут солгать, что не блокируют остальные средства кроме транзакции по которой поводят финмониторинг. А Нацбанк им верит на слово.

Проверка одной транзакции длится уже 75 дней.

Дропу заблокували рахунок і він прийшов плакати на форум.
Ха-ха-ха

Якщо це навіть дроп, чому результати перевірки не надійшли і монобанк не надав офіційну відповідь людині згідно чинного законодавства! Ще раз наголошуємо, якщо ви тут, щоб виразити свою думку, подискутувати — приводьте конструктивні аргументи. Поки що ви займаєтесь банальним, можливо замовним, загажуванням. І дивись, щоб ти не заплакав, коли тебе торкнеться теж саме.

Автор допису не знаю про існування поліції і суду?

Відповідні заяви до компетентних органів наразі формуються.
Давайте згуртуємось та об’єднаємось. ВСІ, ХТО ЯКИМОСЬ ЧИНОМ ПОСТРАЖДАВ від протиправних дій монобанк! Буде створено група в Телеграм, разом ми сила! Матеріалів вже досить, щоб засудити, зрозуміло що на жаль в нашій Державі у кого гроші, тот і намагається «рулити» (будуть намагатись затягувати суди), Але не в даному випадку. В нас є дуже великий козир. Це буде несподіванкою. Ми також «можемо творити магію» коли ображають НАШ НАРОД. Пану Тігіпко, Дубілетам та Гороховському приготуватися! Народний гнів — сама страшна кара! Запам’ятайте це!

А в чому протиправні дії? Виглядає як висер якийсь. Навіть контексту немає.
Можливо ви дропов працювали, можливо з крипти часто виводили, податки не платили, або некоректну інформацію надавали або щось інше.

Контекст є, потрібно очі відкрити.
1 июля 2025 г. в 16:46
Сьогодні, 1 липня 2025 року був приємно «здивований» сюрпризом від Монобанку. Хотів оплатити комуналку на суму 1400 грн., але видало повідомлення про те, що недостатньо коштів. При цьому мій кредитний ліміт- 50 тис. грн. Витрачено кредитних коштів — 4500 грн., які необхідно погасити в строк до 31 липня (тобто, кредит непрострочений).Я є клієнтом Монобанку вже п’ятий рік . Жодного разу не прострочив погашення по картці та жодного разу не платив відсотки за користування кредитними коштами, оскільки погашав заборгованість до кінця пільгового періоду. Так чому так ? А справа ось у чому. Я є військовим і з метою стабільної роботи банку військовим буде кредитний ліміт — нуль , оплата частинами — нуль (так повідомив оператор колл-центру).При зверненні до колл-центру банку оператор порадила використовувати її як дебетову. З якого біса ? Які такі переваги Ви дасте? Відсотки на залишок власних коштів — нуль. Безкоштовна плата за комуналку є також і у інших банках. Тому, прощавай моно, ти обнулив нашу дружбу ! А менеджменту Монобанку порадив би застосовувати індивідуальний і гнучкий підхід до клієнтів, адже втрата платоспроможного і постійного клієнта лише за ознакою, що він військовий, ніяк не сприятиме стабільній роботі банку.

Замовна стаття від конкурентів.Монобанк-найкращий банк України.Сапорт вирішує всі питання дуже швидко.А ось державний Приват без всяких попереджень,не вияснивши в мене причин виниклої ситуації,вирішив припинити зі мною співпрацю,хоч я був їх клієнтом років 15.

Це ти замовний!
В статті указано, є докази та експертна оцінка дій!
Вот живий приклад, читай!
user-avatar-514
Андрій
Обслуговування
monobank
Жахливе ставлення до своїх клієнтів!
І так доброї доби.
Хочу висловити свою думку щодо відділу моніторингу МоноБанку.
І так почав користуватися з недавніх часів цим банком. Але мабуть я помилився і згодом хочу розірвати повністю з ним стосунки і ніколи більше про нього і не чути. І всім раджу обминати його.
Справа в тому, що «прекрасний» МоноБанк вирішив заблокувати мій рахунок, нібито давайте ви доведете походження коштів. Після надання деяких документів вони почали їх перевірити. Бог із ними, перевіряйте на здоров’я. АЛЕ НЕ МІСЯЦЬ!!!
У результаті минуло майже два місяці! Протягом усього часу писав їм майже щодня. У відповідь я отримував і отримую до цього дня ПРОСТО ОЧЕКАЙТЕ! На всі повідомлення вони відповідають так. Вже минуло понад два місяці. Ну це вже в жодні ворота не лізе. Вони пускають усі наші кошти у свій оборот, а нам, чесним громадянам, які так само чекають на свої гроші, ллють у вуха свої однотипні відповіді «чекайте». Ще й поради дають, мовляв: «Ми вам рекомендуємо ЧЕКАТИ». А що ви мені порекомендуєте? І при дзвінку їм вони прямим текстом шлють куди подалі. Як так можна ставитися до своїх клієнтів?
Люди, це мої гроші зрештою. Та скільки ж можна чекати, минуло вже понад 60 днів. За такий проміжок часу вже можна було б щось вирішити!! Йдеш їм на зустріч, намагаєшся допомогти у прискоренні процесу. У відповідь вони навіть не читають твоє повідомлення і просто шлють! Так само і при дзвінку — чекайте, чекайте, чекайте. СКІЛЬКИ МЕНІ ЧЕКАТИ? 3 МІСЯЦЯ, ПОЛ РОКУ, РІК? Я втомився чекати, мені потрібні гроші, як і всім іншим. Ви там теж сидите не просто так, а заробляєте свою зарплату. Тож давайте вас її позбавлять, і ми всі подивимося на вашу реакцію!
Жоден, який себе поважає і своїх клієнтів Банк, не буде так халатно і хамськи ставиться до своїх клієнтів!!
Тим більше ви все бачите, що зараз твориться у світі, а вони займаються цим лайном. Це мої гроші. Так віддайте мені ЇХ! Я ж не прошу чужого, я просто прошу одягнути мої гроші, МОЇ!!

Тому нікому не рекомендую з цим злодійським банком зв’язуватися, який у людей останнє відбирає у своїх корисливих цілях.

В статті указано, є докази та експертна оцінка дій!
Вот живий приклад, читай!

Не побачив ніяких згадувань, а ні про докази а ні про експертні оцінки (та звісно що за «експерт» і як проводив ту оцінку). Може, додасте?

Краща експертна оцінка — слова звичайних людей! А решта формальностей та правова оцінка протиправних дій буде поширена в публічному доступі після рішень суду! Та перевірок компетентними органами!
4 ноября 2025 г. в 16:37
До сьогодні вважала що Монобанк найкращий. Сьогодні виникла ситуація близько 11години і продовжується досі. Склалося враження що використовують ситуації військових які не завжди на зв’язку і не завжди з телефоном, для вчинення шахрайських дій

Так ми тут побачимо хоч єдине свідчення, окрім струганини незна що і копіпасту плаксивих відгуків з незрозумілих ресурсів?

Сорян, але зі статті не вдалося з’ясувати будь-яку інформацію про те, після чого це сталося? Там он коменти про дропів є. Автор опусу цим займався?

UPD: а, бляха, я розмовляю зі стіною. DOU акаунт з одним топіком. Never mind.

коменти про дропів як би теж з «свіжих» акаунтів..

А, то це «група підтримки». Так глибоко я не івестигейтив 😃

Кращій варіант відповіді, це відгуки людей:
Гість 25.05.2024
Без предупреждения блокируют карту
После пополнения средств на счёт ФОП, сразу же заблокировали все карты.. и выкинули меня из приложения без обьяснения причин. И это после 3х лет пользования (( Складывается впечатление, что клиенты Монобанку не нужны. Деньги возвращали полторы недели — курс прыгнул, потеряла кучу гривен.. Короче жесть!

Минусы:блокируют без предупреждения ни за что!

ні, проблема абсолютно реальна. Реально блокують людям картки після декількох переказів. Дропи це абсолютно інший масштаб і на на тривалому проміжку часу.

Блокуванням займається не лише моно, а й інші банки. Спочатку блокують, а потім думають. Розблоковують, але без жодних компенсацій збитків за місяці без доступу до коштів.

Хоча люди самі прийняли ризик тримати гроші в українських банках. Зазвичай в українських банках тримають гроші лише на оперативні витрати, все решта закордоном

Щось я давно не ставив це питання: за кордоном — це як? Шо там зараз модно і як це можливо для нерезидента «закордона»?

Кожен раз дивуюсь, як цей треш взагалі проходить модерацію (а вона ж є на доу точно).

Вислали вам 5 мотоциклів з кулеметами і собаку з міліционером. Зустрічайте і скоординуйте їх, коли штурмувати Монобанк! Но пасаран!

Поки ще не потрібно, но дякуємо за підтримку! Ефект «Коломойського» дуже скоро добереться до протиправних дій Монобанк!! Саме страшне — це народний гнів!! Запам’ятайте це!!

Зопєйсав.

Як же в дропа підгоріло аххахаах
Банк дійсно через не типову діяльність може заблокувати і простого користувача, але його майже одразу розблокують після спілкування з ним. А на місяці банк блокує тільки дропів, яких в нас в країні безмежна кількість, тому що людям не вистачає мізків зрозуміти що та тисяча гривень що їм заплатить ботовод не варта того, що її внесуть в реєстр дропів і надалі жоден банк не захоче мати з нею справу. Будуть пропонувати тільки преміум пакети дорогі з індвідуальними мінімальними лімітами на всі операції ти або погоджуєшся або можеш йти користуватись готівкою

06 май 2024 в 05:03
Кредиты
monobank
Дно!
Моно — повне дно! Був кредитний ліміт 15000 грн, його майже повністю використали. Потім поповнили картку на 9000 грн, щоб користуватись ними в рамках кредитного ліміту. Банк повністю заблокував використання даних коштів не повідомивши про нову суму ліміту, хоча мав би це зробити в рамках договору. Дуже не рекомендую банк, якщо хочете зберегти свої кошти.

а все что-то так рвутся завести себе счет в Revolut...

Revolut — Газпром
Монобанк — приватбанк до того як держава націоналізувала.
Я б сказав, шо одне що друге, таке собі.

Вже пізно.

это благодаря этому вашему монобанку biz.nv.ua/...​-zayava-nbu-50493649.html револют пнули со страны

Він не мій.

Альянс Банк аналогічно робить, повне блокування до 60 днів без розбору.

Монобанк це з самого початку «рофлоструктура», по суті мфо на максималці.

Добро пожаловать Европу.
Это не Монобанк, это борьба с коррупцией и отмыванием денег в исполнении Нацбанка под чутким руководством наших европейских партнеров.

Не там шукають відмиті мільйони, спитайте, наприклад, Михайло Ткача (Українська Правда) де потрібно пошукати, він підкаже.. А вивертати кишені громадян — дії, які кваліфікуються зовсім по іншому. Нічого спільного до «Європейського курсу» не мають!

Дослідіть, як саме банки заробляють гроші, зокрема — у скільки разів вони можуть видавати кредитів більше, ніж фактично мають коштів і власного (статутного) капіталу.

А також дослідіть, що таке диверсифікація ризиків, щоб мати гроші в декількох банках, готівкою та у валюті.

В банку нема свого капіталу і ніколи не було

Найвідоміший іцидент forbes.ua/...​khaylivskiy-14122021-2956
То чого не пишуть вони змогли продати неіснуючий кредитний портфель тричі! (два рази продавала сама держава у лиці фонду гарантування вкладів) При Зе владі також.

А що тут протиправного? Думаю що банк може заблокувати карту, це прописано в договорі, не поодинокий випадок, з точки зору захисту від шахрайства має сенс.

Додаток взагалі ні про що, це додатковий сервіс.

В цілому якщо є проблеми то треба приходити особисто (або довірена особа, довіреність через дію) у відділення з паспортом та порішати. З точки зору безпеки це зрозуміти можна.

у монобанку е відділення?
я просто не в курсі, начебто це класичний інтернет-банк який мае максимум юридичну адресу для кореспонденції

загуглив — немае відділень. е точки видачі і все

>монобанк
>прийти особисто у відділення і порішати)))

Головне не забути приписку «це для безпеки і захисту», бо ЄБали не отримаєш😞

Андрій, яка довіреність через дію, ви мабуть з майбутнього пишите... Про відділення моно вже написали, їх не існує. Саме цікаве, що всі ці нюанси не засмутили тих, хто лайкав ваше повідомлення.

Андрій, яка довіреність через дію, ви мабуть з майбутнього пишите...

Ну я робив на адвоката, як саме не пам’ятаю, так, ніби-то була задіяна дія

Підписатись на коментарі