Чи треба мотивувати людину? 🙃
Поділюсь короткою історією, яка декілька разів повторювалась за останній декілька місяців. У мене був студент, який на старті мав нормальну таку базу, але постійно зупинявся на пів кроку до результату. Не тому, що він не міг. А тому, що не вірив, що робить «достатньо добре». В нього були знання, але системності — ні, впевненості — теж. На наших сесіях ми багато говорили не про інструменти, а про контекст: навіщо це робити, куди це веде, що буде результатам, якщо не зупинятись після першої помилки. Я не тягнув його за руку, але регулярно підсвічував прогрес і повертав фокус на ціль. Іноді повторював одне й те саме декілька разів, поки в очах не бачив розуміння)
Через кілька місяців він закрив саме той достатній рівень знань, який був потрібен для офера. Все було без магії. Просто хтось поруч вчасно сказав: «ти рухаєшся правильно, продовжуй».
Ну й висновок доволі простий. Мотивація — це не про «надихати». Це про банальну підтримку в моменти, коли людина сама в собі сумнівається. Знання можна взяти з курсу, книги, IA та багато ще способів. А от віру в те, що ти здатен дійти до кінця, часто дає інша людина.
У вас у команді людей треба мотивувати чи просто не заважати?
Може то марнотратство, якщо хоче — сам буде працювати, бо всі дорослі люди.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів«покращуватися необов’язково, виживання — справа добровільна...»
......
ще десь був старий мем... шось типу.. не хочете рости — залишайтеся у дупі )
Дивлячись, напевно, яку мету ви для себе ставите, і ким ви є для людини. По життю все- таки бачу, що краще просто бути поруч.Якщо людина потребує уваги , допомоги — так, тоді треба.
А от самостійно пушити, нагадувати ітд- скоріш, це більш буде дратувати людину.
Моя думка — людей мотивувати не треба у класичному розумінні цього слова. Тобто людина сама має дорости до точки, де у неї з’являється бажання щось змінити у своєму житті — опанувати новий фах, змінити місце роботи, переїхати в інше місто, отримати підвищення, досягти якоїсь особистої мети. А далі вже вона може або самостійно йти шляхом до цієї мети, або звертатися по допомогу, але не в дусі «змотивуй мене, бо я якось не дуже сильно хочу і внутрішня мотивація слабенька», а «мені потрібна підтримка більш досвідченої людини, яка вже пройшла цей шлях, щоб я не наступав на граблі, на які вже наступали до мене».
Тобто, відверто, коли людина недостатньо сильно чогось хоче, що їй аж треба звертатися до інших людей за додатковою мотивацією — це повний bullshit на мій погляд і означає лише те, що людина поки ще недостатньо сильно хоче того, про що думає, що хоче. Я був у таких ситуаціях. Коли «хотів» схуднути і скинути зайву вагу, але «не мав мотивації» і майже нічого не робив для досягнення цієї мети, лише мріяв. Або коли «хотів» власне авто, але роками обирав варіанти, аналізував, але так і не робив остаточний вибір. Коли у мене з’явилося справжнє бажання і мотивація схуднути — я скинув 20 кг протягом 1 року, а коли у мене з’явилося справжнє бажання і мотивація купити власне авто — я зробив це протягом кількох тижнів.
Тож якщо у людини немає справжнього, палаючого, внутрішнього бажання щось зробити — то й мотивувати її сенсу немає. А якщо таке бажання є — то й власної внутрішньої мотивації зазвичай вистачає, тож додаткова зовнішня мотивація втрачає сенс.
Мотивація схожа на інвестицію — треба інвестувати в тих, хто інвестує у вас. Якщо це ваш друг, родич чи колега, то, звісно, мотивувати варто. Якщо ж ви хочете просто зробити світ кращим, то можете менторити та мотивувати своїх учнів безоплатно або за символічний донат на ЗСУ.
А якщо ваша ціль — заробити, то на початку варто мотивувати, коли ще мало студентів і ви будуєте собі репутацію, щоб вас рекомендували. А потім, коли бажаючих вистачає, ви вже співпрацюєте з тими, хто вмотивований. Є, наприклад, відома FakeAcademy, яка тих, у кого більше шансів на працевлаштування, донавчає та за свої послуги бере $4000+.
У мене відсутня ціль заробляти саме на навчанні, і я інколи беру студентів, які зацікавлені в Go: видаю задачі чи статті. Але в більшості випадків вони кидають через те, що їм лінь щось робити, а мені лінь витрачати свій час на нагадування їм.