Хтось волонтерить у дитячих будинках?

Всім привіт

Знову звертаюся про допомогу до шановної спільноти, якщо це можливо

Короче, задача в мене така.
Ми з певною компаною мутимо якусь довбануто неформальну IT тусу, причому зі зборами на благодійність.
Із чаріті партнерс вже котики, є наші котики (нелетальна допомога ЗСУ), котики та собачки, ото дітей не вистачає для повного фаршу.

Дітям колись допомогали через «Новий Акрополь» та ще їздили з ними у дитячі будинки.
Конкретно бачили що вони роблять, то було нормас.
Та ще можно було побачити «філософію не просто потриндіті, а у дії» — вабще афігенчик

Я пошукав — якійсь фонди, шмонди , слогани місії, і проча корпоративна фігня. Реально хто чим займається — мені непонятно.

Цікавить фідбек від якогось айтишника який сам особисто з кимось цим займається, тобто якісь теплі емоційні дані із серіі «тут фігня, а тут пацани та дівчата реально діло роблять». Бажано Київ чи область, бо рідне місто.

Реліз в нас 24 січня , самому розібратись досить складно.

Заздалегідь дякую!

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В мене знайома раніше активно допомагала, взяла навіть опікунство над однією дитиною.
Від неї чув, що багато( а може й всі ) дитячих будинків виїхали закордон. Якісь повернулись, якісь ще там.
Ті, що на заході України, скоріше за все, повернулись, ті, що на сході, очевидно, кудись перемістили чи всередині країни чи закордон.

Напевне, найкраще погуглити найближчі до вас і просто зателефонувати їм, приїхати на місце і подивитись, що реально треба.

Підписатись на коментарі