Чи впливає ситуація з електрикою та опаленням на вашу продуктивність?

Світла і тепла все менше, і краще не стане — принаймні, поки є морози. А вони з нами ще побудуть.

Чи впливає це на вашу продуктивність? Що робите, аби впливало мінімально? Чи підтримує вас компанія? Чи стурбовані іноземні замовники/колеги (чи взагалі не в курсі)?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

При підвищених та низьких температурах в країнах ЄС — скорочений робочий день. В нас же — одні божевільні роботодавці з лозунгами «в нас війна, тому ніяких свят, пашіть понаднормово, світло — генеруйте самі, ви ж підприємці! Але умов створювати не будемо, працювати будете, як скажемо ! ».
Одним словом, ненажерлива худоба, а не роботодавці!

враховуючи рівень поваги держави до бізнесу та рівень податків, їм нічого не залишається як не вичавлювати з вас усі соки

Рівень податків це про 10% на ДІЯ сіті?😂

а ще військовий збір, а ще ПДВ 20% на усі товари і ще не забув витрати на адміністрування цих податків, які теж одні з найвищих у світі

Зовсім ні !)) Обожнюю ’люті морози’, бо в мене — гаряче серце ;)

А в вільний від вивчення пітону час (та 358-го фреймворку) я просто слухаю www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI та шлю хрюшок «за сині гори» ))

Не відмовився б від бюджетного павербанку. Це б покращило результати. Але й памперси для хворої матері потрібні :(
P.S.
Як допишу «Водяну Змію» то продам її напевне, щоб вирішити деякі питання що потребують грошей. Треба б зробити це якомога швидше — тому моя продуктивність важлива для мене.
З іншого боку — не дуже хочеться комусь віддавати цей алгоритм бо краще за мене хто про його існування та розвиток та використання потурбується?

Як правило, ефективно програмувти я можу приблизно 4 години. Необхідність максимально їх використати поки є світло і позитивно вплинула на продуктивність.

а у НЦ генератори і пічки є, дрова, все на халяву

Морози не так впливають как абсолютна невпевненість у завтрашньому дні та втрата надій на майбутнє Навіть не на світле, а майбутнє як явище

Підписатись на коментарі