Служу в ЗСУ і хочу в ІТ: де шукати навчання з живим фідбеком?
Тож, шановне товариство, розкажу свою історію, і чому я так назвав цю пасту.
Служу я у війську (у різних підрозділах, зараз вже довгий час у тиловому після болячок і боячок) з початку повномасштабки, як і багато десятків тисяч молоді, яка вирішила, що все буде круто, ми послужимо, повоємо, дамо тягла і повернемося.
Завжди цікавив фулстек, який багато хто з роботодавців любить, бо як-то кажуть: «у кожній дірці затичка» (фулстек розробники, я любя)). Досвіду в розробці практично не маю. Працював до війни в кастомер сапорті.
Наважився на безкоштовний курс від Мейтів (да, те, що він від Мейтів, повинно було насторожити, але я подав заявку, кинув CV), і зайшов на вступний міт-знайомство, який тривав аж десять хвилин, де мене відшили, адже це, як виявилося, курс повного дня лише для ЗВІЛЬНЕНИХ зі служби.
Тож, звертаюсь до вас. Шукаю можливість навчання і подальшого менторства від когось особисто(чи чогось — фірми, ГО, ВО, маленької команди розробників, пофіг), де я зможу навчитися не просто з горем пополам зробити перший пет-проект за допомогою відосів, а в перспективі (через роки, пофіг) почати працювати (перший час навіть за єду, насрать).
Не хочу я охороняти тилові корівники незрозуміло де. І після служби бомжувати теж не маю бажання. А от вчитись і розвиватись — справді, маю. Бо є з чим порівняти.
Просто курси, наприклад, від КорсЕри — теж цікавлять, але меншою мірою. Хочеться, щоб знаючі люди могли давати фідбек і можливо триндюлєй, якщо робитиму щось не те чи буду геть дуболомом в певних питаннях. Пояснили, що за чим має йти, крок за кроком, як для мальчіка-аутіста.
Ну от, з таким запитом і звертаюсь.
Дякую вам.

14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів