«Який інвертор брати?» — Звертаюсь до світлих технарських умів по пораду

Поділіться, будь ласка, досвідом хто купляв комплектом інвертор з батареями на 4,5,6 квт, які саме моделі розглядали, де купували, та чи в сьогоднішніх реаліях, коли світла дають мало, чи він має ефективність та на скільки вам його вистачає по часу? Можливо наткнулись на підводні камені і хочете поділитись досвідом ?

P.S. Пару слів що би я шукала . Мене цікавить модель комплектом 5-6квт до 60к грн, з можливістью паралелізації, як інветора так і батарей, сумісності з генератором та сонячними панелями (маю надію колись на них заробити кошти і підключити), також швидкою зарядкою та адаптацією до слабкої напруги.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Victron Energy MultiPlus-II + 2x Pylontech US5000 + Cerbo GX

Одним інвертором можна і не обійтись. Купував зимою 6-кіловатний Deye, але вилізла інша проблема — акумулятор не міг повністю зарядитись в період, коли давали світло. Хоча по часу зарядки все виглядало ок. Почав досліджувати проблему — виявилось, що через сильні перепади напруги інвертор посійно перемикався на батарею. Зрозуміло, що і самому акумулятору від постійного перемикання ставало не дуже добре, і це скорочує його термін служби.

Електрик порадив встановити стабілізатор напруги, з запасом на 10 квт. Ціни на нормальні варіанти (інверторні чи точні симіторні) не дуже веселі — stabmaster.com.ua/...​ilizatory-napruhy/10-kvt, можуть сягнути навіть до вартості самого інвертора.

В результаті мій сетап інвертор 6 квт + батарея 6 квт + стабілізатор вийшов по вартості далеко за 100К грн... На сонячні панелі вже навіть не розраховую)
Але під час блекаутів міг тримати хоч цілий день. Навіть пралку чи посудомийку можна було не вимикати, якщо світла немає кілька годин)

як я тут десь писав, краще відразу перейти на DC і заряджати батарею окремо, тобто поставити зарядку яка приймає 100-250в і видає стабільні 54v (у вас же там low voltage battery) ?
мій улюблений бж це www.beyondlogic.org/...​power-supply-53-5vdc-3kw

по CAN можна регулювати DC output, брати з батареї SOC, але треба трохи руками попрацювати

Так, цілком прийнятний варіант.
Але в мене ціль була трохи інша — підключити помешкання до резервного живлення і забути про це)
Щоб автоматика працювала сама по собі, і не треба було вручну щось перемикати.

Тут у нас інженерний форум, тому не бачу проблем автоматизувати, але зрозуміло що який сенс розбиратися коли є надлишкові гроші

По бюджету, від дорожчих до бюджетних, Deye (складний в налаштуванні), Must / Volt Polska. Комплектом дорожче десь +300$ наярівають за просто так, краще самому шукати найдешевши варіанти (вони часто зі Львова та заходу як гума для авто свого часу). Зараз ціни крутять 50-150% від закупівлі. Я б брав Must мабудь на 24 вольт. Але є ще дешевши варіанти volt polska power sinus 1500 та більше, якщо не потрібне сонце.
Яка ефективність? Ну коротко люблю коли є світло у хаті, прям дуже, це дуже зручно. Два аккума Lifepo по 100 А або один на 200 А закриє питання на півдня — добу в залежності від інтенсивності.

Зараз зарядні станції це золото, середнього сегменту просто немає у продажу. Ціни можуть і +200% робити. Найближча поставка у лютому/на весні.
Але якщо мониторити, шукати то інвертор з аккумом можна знайти від кілька днів до тижнів з накруткою 5-10% що добре.

На доставку з німеччини/китаю сильно не розраховуйте. Буде весною. Якщо потрібно на наступну зиму то гуд. Склади всі зайняти замовленнями, тільки опрацювання займе тиждень два.

Я б радив триматися 48в, це певний стандарт

Зараз в сонячних станціях поступово з’являється тренд на вищі напруги

Там й так вищі напруги. Подивіться специфікацію інверторів, вони на вхід зазвичай отримують 300-800V DC. А от в системах збереження високовольтні збірки трапляються в промислових рішеннях в основному. У високовольтних систем є плюси, звісно ж. Але є й мінуси. Дійсно ефективніше мати менше перетворень, тоньші дроти, але безпека рішення та балансування батарей стають на заваді масового використання в домашніх умовах.

так, але там є певні умови, системи зазвичай від 20кВт по сонцю, стрінги яки up to 1200v дають, там є сенс мати HV батарею 480v, але якщо ми говоримо про домашню систему рівня квартири, тобто сторадж, майже без сонця, то пхати 0.4кВа AC у HV батарею не вигідно, buck завжди ефективніше boost. І далі, ми можемо поступово юзати DC-only прилади, наприклад, беремо бойлер з двома тенами, один AC мимо системи, а другий DC 48v, це ще безпечна напруга, а дроти розумної товщини. Під 48 є світ приладів для RV та човнів, мікрохвильовки, кондиціонери, гибрідні лампи , сервери(!), тому для невеличких систем для квартири, човна, RV, невеличкої дачі тощо 48v буде перспективніше і мати простір для розвитку.

6кВт инвертор, батарея 7.5. и панели 8.5. Дом на батарее протягивает 1.5-2 дня. Нассос отопления, гидрофор, холодильник\стирка.
Изначально выбрал заводской вариант из-за модульности, ремонтнопригодности и разширяемости. Колхоз с вариантами от теслы или собраный китайских банок сразу откинул.
почему:
1) Отсутствие гарантии
2) Проcтота обновления и модернизации
3) Пожаробезопастность

1.5 года полёт нормальный.
Всё построено на фирме V-TAC. Но бюджет только батареи и инвертора обошелся 3к$(думаю сейчас так же) + защит и коробочек на 300$

Дивіться тільки «заводські» варіанти! Ні в якому разі не беріть ноунейми або самопали. Ноунейм проблемно буде ремонтувать/розширить/продать. Самопали мають сенс тільки якщо ви їх зберете самі.
З вашим бюджетом до ажіотажу можна було взяти Deye 6ку + Deye акум. Зараз на промі напевно не знайдете, але в ФБ є група по Deye, там можна спробувать знайти.
Беріть останні моделі як інвертора так і батарей, Pro-B вже не випускають і через рік два якщо захочете розширити сетап, таку батарею скоріш за все не знайдете.

Сетап батьків: дві Must LP16-24100 25,6V 100AH LiFePO4 по 2.4kWh, 6000 cycles + SRNE HF2430S60-100 — 3kW. (17500грн+17500грн+14800грн ± на 2024). Акумулятор купувати тільки заводський — щоб комірки були зварені між собою на заводі. Жодних саморобних.

Акумулятор купувати тільки заводський — щоб комірки були зварені між собою на заводі. Жодних саморобних.

Аргументи будуть?
В мене просто 2 саморобних по 14.3КВтГод на таких комірках

Велика площа контакту, по 2 гвинта на термінал. Взагалі нема питаннь.

Must LP16-24100 25,6V 100AH LiFePO4

Маст — точно не той бренд який буде ставити топові комірки в свої аккуми=)
Про заводські Pylontech взагалі нема про що говорити — там тупо пакети.
Коротше, станом на зараз топ — самозбір на призматичних комірках з BMS типо JKBMS/Seplos — які можна прикрутити майже до будь якого інвертора по CAN/RS485.

Фабричні збірки LiFePO4 надійніші, бо мають рівномірний тиск на банки — це зменшує деградацію і стабілізує внутрішній опір. Зварні або заводські шинні з’єднання дають дуже малий і однаковий контактний опір, тому краще тримають великі струми без локального нагріву. У скрутках на гайках опір часто «гуляє» через різний момент затяжки або окислення контактів — під навантаженням це викликає нагрів і може призводити до розбалансування: банки з більшим опором швидше просідають по напрузі та більше гріються. Плюс болтові з’єднання з часом послаблюються від температурних циклів і вібрацій, тому DIY працює, але потребує періодичного контролю, тоді як заводська збірка більше про стабільність і довгий ресурс. Подивіться як зібрана батарея Must www.youtube.com/watch?v=_rjmK1MSEMA

То ви ще просто не бачили як ті поварені шини відвалюються :)
Доречі зварні шини гірше ніж болтове з’еднання при частих температурних перепадах, коли акум стоїть в умовному неопалюваному сараї.

1) Вам нічого не заважає взяти корпус в якому передбачена можливість стиснути їх
res.cloudinary.com/...​/ifpht0xukyfoid9nlapf.png
2) Вони в вас деградують швидше від часу ніж від «нестискання», у andy off grid garage ця тема ± розкрита. Хоча якщо ви туди сюди 1С ганяєте — є сенс задуматися.
3) Не знаю який там у вас опір гуляє, на подвійних терміналах у вас ідеальна площина, підпружинена шайба не дає розкручуватись. Я тестував з fnirsi HRM-10, всі зєднання мають однаковий опір.
4) Хз про яке окислення мова коли з однієї сторони термінал з алю сплава а з іншої нікельована перемичка, при цьому щільно притиснута.
5) Гнучкі перемички краще справляються з вібраціями ніж заводська зварка на жорстких=) Хоча я хз де ви там вібрувати зібралися.
6) По відосу з Must є питання. Судячи по високим терміналам це б/в комірки зі зрізаними шпильками, також є питання до деяких інженерних рішеннь:
res.cloudinary.com/...​/goepqsxi3nj6irm8o4up.png

Якщо зібрати акум дуже акуратно — болтові з’єднання можуть працювати нормально, тут без питань. Але різниця в тому, що завод дає повторювану якість контакту, а в DIY усе сильно залежить від затяжки і збірки.

Навіть невелика різниця в опорі на великих струмах дає локальний нагрів — через це банки під навантаженням просідають по-різному і швидше з’являється розбаланс. Зварка цінна тим, що контакт стабільний і не «старіє» від термоциклів.

а яка проблема тягнути з контролем нм ? 4nm для M6 виставив на тріскачці і крути, тут скоріше лячно зірвати різьбу

Скажу так, я обидві 16s збірки тягнув від руки (64 гвинта кожна), на цих терміналах її майже неможливо зірвати) Головне рукою тріскачку тримати прям за головку а не за ручку. Ось з M4 вже кажуть проблеми)

З часом мідні шини та алюмінієві клеми утворюють гальванічну пару. Без спеціальних паст та герметизації (яка є в заводських батареях) контакт погіршується, що веде до нагріву. Найменший перекіс гайки або нерівність шини зменшує площу контакту. У готових батареях шини часто приварені всією площиною, що виключає цю проблему. У готовій брендовій батареї виробник використовує протестовані елементи з однієї партії, що мають однаковий внутрішній опір та ємність. При самостійній покупці «Grade A» існує ризик отримати відновлені або вживані елементи з різними характеристиками. + Заводські батареї мають професійно спроектовані корпуси, правильну ізоляцію, надійні шини та клеми. Самостійна збірка часто виглядає як «кустарне» рішення, де помилка в перерізі дроту або поганий контакт може призвести до перегріву та пожежі.

Це ChatGPT написав?
Яка гальванічна пара якщо мідна перемичка нікельована:)

звідки цей страх саморобних та довіра до заводських ? типу на заводі прям якісь інші люди, — такі самі, розробили по рекомендаціям і у прод. відкриваєш, а там термоклей, гівно, палки, стяжки, ну все як дома

Довіра тільки до зварювання, а не до скрутки, бо скрутка — це фігня. Читайте які проблеми з DIY www.stroimdom.com.ua/...​-zbirka-lifepo4-batareyi

З часом мідні шини та алюмінієві клеми утворюють гальванічну пару.

Так їх взагалі не можна напряму зʼєднувати, тільки через проміжну сталь. Нащо було згадувати такі варіанти? І де це алюмінієві клемми?

на цих терміналах її майже неможливо зірвати

Деякі «мамкини інженери» просто брали довгі болти м6 і при закручуванні відривали ці термінали від комірки. Для вмілих рук немає нічого неможливого :)

В мене таке було коли хотів замість «заводських» гвинтів(які не виходять за межі терміналу) заюзати шпильки:)
Ідея в цілому норм, навіть під термінал підклав текстоліт(там де вихід отвору), наніс фіксатор різьби. Але фіксатор виявився на пару років просроченим а гайка з полімерним фіксатором дуже тугою і прокрутила ті шпильки що тріщини пішли в зварці. Я ще і помітив це коли все зібрав)
Але я знайшов єдину людину в Україні яка займається збіркою батарей і в якої є роботизована станція для лазерної зварки. youtube.com/...​SkZuU?si=3dbyPfA9vII2s5b6
200 грн за термінал і 6 комірок відремонтовані.Я ще в знак подяки 1к грн накинув:) Але це прям дуже пощастило.
P.S. якість шва прям набагато краще ніж заводська, я б йому взагалі всі комірки віддав щоб переварив:)

наніс фіксатор різьби

Гровер вийшов з чату? Чи нафіга ще там фіксатор?

Фіксатор щоб закріпити шпильки в терміналі

Якщо потрібно зробити це тут і зараз, то вкластися в бюджет 60 тис. дуже складно.
Якщо є можливість почекати 30 днів і зробити все власними руками, то це можливо.
Акумулятори: EVE 280 Ah, 8 шт. (≈ 7 кВт·год) з сайту nkon, з доставкою приблизно 500 євро.
Інвертор: з AliExpress, на кшталт Anenji 4.2 kW, 24 V, приблизно $400. (Мати на увазі, що ці інвертори не безшумні та потребують доступу повітря для охолодження.)
BMS: JIKONG 8S 300A (керування акумулятором), приблизно $100 з AliExpress.
Корпус для акумуляторів: можна замовити в Україні, приблизно $125.
Додатково: ще приблизно $150 на різне:
кабелі 35 мм² для зʼєднання акумуляторної збірки з інвертором;
Склотекстолітові ізолятори для комірок LiFePo4 для прокладання між комірок
виклик електрика, який зможе правильно підключити готову збірку з інвертором до лінії та грамотно розвести проводку для підключення потрібних споживачів у квартирі чи будинку.

На Алі купляєте інвертор Anenji 48В 5-6кВт тільки шукати ті що можуть з Польші відправити, за тиждень-два буде у вас. Ціна в районі 300баксів ~ 12000грн.
На олх шукаєте батарейку 51.2В 5кВт щось заводське типа deye ~35000грн.
Монтаж це вже по місцю шукати. Грошей ще й обмити це все залишиться :)

Та люди користуються наче нормальні. Краще тільки дея за х3 прайс.

Не дуже популярні в нас. Мабуть через ціну

Мене цікавить модель комплектом 5-6квт до 60к грн

Це практично вартісь одного тільки інвертора hotline.ua/...​ye-sun-5k-sg03lp1-eu-wifi.
Акк — hotline.ua/...​-dlya-ibp/deye-se-f5-pro
Це там треба ще накинути тисяч 30.

дея

та адаптацією до слабкої напруги.

такого дея не вміє потрібний стабілізатор напруги потрібної потужності як я розумію продаються українського виробництва широкий асортимент потужностей

у однофазних deye які low voltage 48v батарейка поріг по AC 150v мінімальний, у Victron можна накрутити до 147, але головне щоб система була під low voltage, усі сетапи з HV більш критичні до AC

для досвідчених громадян є лайффак, якщо у нас 3ф, то беремо мостовий перетворювач (rectifier) достатньо потужний, є до 1600v, і робимо з тих поганих 3ф якесь теж не дуже стабільне DC, але таке DC можна подати на вхід MPPT гібридного інвертора який приймає HV solar, там старт починається з 170в, яких зазвичай є навіть якщо 3ф поганенькі, інвертор перемикаємо у off grid mode, таким чином AC нам взагалі не треба, все йде через DC bus buffer яким є батарейка. А отак конфігурується Віктрон, можна підібрати навіть під поганий АС вхід параметри
res.cloudinary.com/...​/proxqfm0ezd1qboxoecx.png

якесь теж не дуже стабільне DC, але таке DC можна подати на вхід MPPT гібридного інвертора

так вирівняти мережу до dc та кинути dc на вхід mppt то є працює я провіряв на скільки я бачу документацію на дея 48 вольт там стартова напруга mppt 125 вольт а мінімальна 150 вольт

... імхо коли 150 вольт на вході у мережі то всьо дно суши весла і треба стабілізатор )) а такі приколи з вирівнюванням току мережі та подачі його як сонячної то не для середніх маглів від слова взагалі імхо

типу з тим же ж чином ти можеш їм порадити поставити повишаючий трансформатов вхідний теж буде работать 146% ))

ЗЫ: ок я не певний точно чи призначений і вже стабілізатор працювати з вхідної напруги 150 вольт від мережі ((

ЗЫ: а до речі так точно вхідний mppt приймає до 500 вольт ото 3 фази 380/400 вольт на нього якраз добре полізуть тож саме 3-фазний випрямник то є реально годна ідея ти прав 146%

у Victron можна накрутити до 147

Нізя)
Lower limit 180В, після якого він по ідеї взагалі виключиться релешку і буде працювати як UPS.
Також у вбудованого зарядного ліміт від 187В, скажу так, що ближче до 190 він вже майже не заряджає

у вас 48в версія ? гібридний інвертор чи окремо blue smart charger — батарея — інвертор ?

Треба простіший гібрид :) он китайці від 90В взагалі тягнуть
www.youtube.com/shorts/MlxjoJ9aEU8

Врядли получится найти за такую сумму. Я свою зарядную станцию собрал до 30к. Емкость 4 кВт/часа. В доме — два холодильника, котел, три роутера, освещение и ноутбуки. Хватает на 12 часов и остается 40-45% заряда. Элементы LiFePO4 314. Плюс я могу заряжать ее от генератора или от сети когда там 170 В.

Если есть рядом человек, который сможет такую станцию собрать, то лучше заплатить ему за работу и закупить компоненты.

Хватает на 12 часов и остается 40-45% заряда

Тут трохи не зрозумів, через 12 год лишається 40-45%, чи вона через 12 год «глохне» ?

Ні, все працює. 12 годин використання — зі 100% залишається 40-45%. Навантаження десь 150-700 Вт/год за ці 12 годин.

Емкость 4 кВт/часа.
Элементы LiFePO4 314.

это выходит 4 элемента и 12 вольт штоле?

чисто порада, у вас девайс мобільний, а дротики балансеру тоненькі, проклейте їх скотчем армованим зверху прям до батареї

www.nkon.nl/...​-12kwh-thuisbatterij.html
www.nkon.nl/...​pmp482505012-48v-70a.html
Ну, з доставкою ± цей бюджет.
+ Ще кабелі баксів 20
Ну і підключення, знаю що зараз бариги по 10к тільки за роботу беруть — тому нічого тут не підкажу, в себе робив сам — вийшло тисячі 2.5 по матеріалам.

вийшло тисячі 2.5 по матеріалам.

наче чимало це певно схема з автоматом вводу резерву?

Та ні, там додатковий щиток, метри 4 кабеля 4мм2, I-0-II перекидний рубильник для байпасу на випадок ремонту + автомат на вхід інвертора. Ну може там до 2к) але там один перекидний рубильник біля 900 грн. Автомат вводу резерву з повноцінніми інверторами не юзають в 99% випадків, він просто ввімкнутий)

А що з гарантією, на випадок чого, якщо купувати у них?

Ну тільки відправляти в Нідерланди, якщо мова про інвертор=)
В цілому, у умовної Deye я б також не сильно розраховував на гарантію в Україні, про китай-китай типу PowMr взагалі мова не йде. Але зламати віктрон — треба щоб зірки співпали.
З батареєю я думаю можна буде самому продіагностувати і домовитися на заміну саме того що зламалося, але в цілому з того що може зламатися це БМС і якийсь вимикач.

UPD: Тільки помітив що не GX версію інвертора кинув,
5кВА: www.nkon.nl/...​00-48v-110a-70-50-gx.html
3кВА: www.nkon.nl/...​000-48v-35a-35-32-gx.html
Коротше, out of budget виходить трошки з 5к.
З 5000VA GX + батарея 5КВтГод: 1,355.80 євро = 70230 грн по курсу моно
З 3000VA GX + батарея 5КВтГод: 1077.15 євро = 55800 грн
Там вже самі дивіться по навантаженню і добовому споживанню.
Ну і звертаю увагу що версія на 3кВА має струм зарядки в 2 рази нижче.

Цікавить саме кВт потужності, чи кВтг запасу енергії?

Занадто складне питання.

До 60к грн купити такий комплект зараз не вдасться, тим паче з інсталяцією. Та й просто купити хоч якийсь хоч за якісь гроші — задача зараз не тривіальна. Відверто, без сексизму та зарозумілості, та зважаючи на ваші формулювання — вам цим займатись не варто, пошукайте знайомих, хто шарить. Обирайте з тих моделей, під які є гарантія та сервіс по місцю. Якщо встановлювати будете у квартирі — ще більше обмежень, бо майже всі інвертори доволі гучні. Вам треба не інвертор під генератор обирати, а навпаки. На скільки вистачить і чи встигатиме зарядитись — багато від чого залежить, але загалом — забезпечити відносний комфорт цілком реально.

Первый вопрос — а зачем вам такая мощность?

бойлер + кондер(и) на обігрів + мультімедіа якесь + чайник/мультиварка/аерогриль (якщо нема газу) — то такий усереднений юзкейс як раз вписується в описану патужність, особливо якщо нема бажання займатися мікроменеджментом електрохарчування, що в якій послідовності використовувати і бігати перетикати розетки або автомати

Бойлер держит температуру более двух суток.
Холодильник тоже.
Для готовки покупается газовая плитка с баллоном. Если руки из жопы — заказывается готовая еда из ближайшей кулинарии.
Стирать каждый день день не нужно.
Вывод: единственная цель такого мероприятия — зажмурить глаза и воображать, что нет никакой войны.

ну в мене зараз гена із нечесними 3 квт, то за вийнятком мелочьовкі типу насосів теплої підлоги та мультимедіа, може в соло лише 1.5-2 потужних прилади за раз, типу або чайник або свч, якщо щось ще — то на йому автомат вибиває і треба тягнути дупу на мороз і передьоргувати його

У пана есть деньги, чтобы бензином отапливать воздух? Ну ОК, у каждого свои причуды.

справедливости ради вот да схема отопления дома с электричеством от генератора это что-то особенное но я видел очень или достаточно популярное сперва поставить отопление от инверт насоса ну потому что и не поставить к нему рабочий бекап а потом всё это «топить» через генератор при том что панелей как раз не хватает что ещё более занимательное «ты подожди начальник а как же ж ты всё это задумывал изначально как должно было быть?»

Пора брать генераторы с водяным охлаждением и колхозить от него отвод тепла в дом :)
Хотя, наверное, всё равно выгоднее дровами топить.

котел на дизелі простіше у реалізації, але «all electric» громадяни зазвичай не роблять водяний контур, а гріють безпосередньо конвекторами, тепловими насосами повітря-повітря чи/або теплою підлогою. от у типовому педосскому будинку з повітряним опаленням додати нагрівач хоч від вугілля нема проблем, електрика потрібна тільки на вентилятори, а у типовому нашому проекті «котедж з панорамним вікном» це вже геморой

єдиний вихід зараз для таких будинків, це гібридна установка, де генератор (по запиту) та панелі працюють на буферну батарею яка вже дає живлення на тепловій насос (в ідеалі 48VDC, такі є)

Бойлер і кондей викреслюємо якщо у вас батарей менше 10-15кВт*год. Воно то можна тільки який сенс зїсти малу батарейку за пару годин.

Бойлер, кондиціонер, чайники/грилі... Вам не акумулятор потрібен з такими бажанками, а ядерний реактор.

Інвертор з батареєю 5-6кВтг за 60к? Якщо якісні, то це — фантастика.

Замовте електрика на кабанчику і опишіть йому вашу задачу. Він підбере те, що треба, і встановить.
Або зверніться в компанію, яка встановлює готові рішення. Це точно буде дешевше, ніж потім купляти нову техніку. ;-)

Дві Must LP16-24100 25,6V 100AH LiFePO4 + SRNE HF2430S60-100

Приходьте в четвер послухати онлайн — там порадять точно: dou.ua/calendar/56196

оо буде дуже доречним, додам в календар, обов*язково послухаю. Дякую, Марія)

Підписатись на коментарі