🛠️The Forge: Будуємо українську «Кузню» для розробників

Привіт, громадо!
Це мій перший пост на DOU, і я хочу поділитися ініціативою, яку виношував певний час. Я створив Discord-сервер The Forge.

Для чого цей сервер? Я хотів створити місце, де IT-фахівці можуть не просто обговорювати робочі таски, а знайти «своїх». Це простір для тих, кому не вистачає живого спілкування, професійної підтримки або просто компанії на вечір.

Що ми тут робимо:
-🤝Знайомимось та спілкуємось: Ми будуємо спільноту, де можна знайти нових друзів, команду для пет-проекту або просто людину, з якою цікаво обговорити останні новини.
-🔨Працюємо разом (Цех): Це голосові канали для коворкінгу. Якщо тобі нудно кодити наодинці — заходь, вмикай стрім або просто сиди поруч, це дуже додає мотивації.
-🆘 Ділимось досвідом: Тут можна без сорому попросити поради по коду, провести спільний Code Review або допомогти тому, хто тільки починає.
-☕Відпочиваємо: У нас є «Курилка» та канали для флуду, де можна відійти від монітора і просто «потриндіти» про життя, ігри чи залізо.

🛡️Наші напрямки:
У нас вже готові чати для C#/.NET, Python, Web, Linux та окрема зона для тих, хто горить Security (Ethical Hacking).

🙌 Важливий момент:
Сервер створюється прямо зараз. На ньому поки що порожньо, але я бачу в цьому плюс: ми будемо прислуховуватися до кожного учасника і активно впроваджувати ваші ідеї. Ви можете стати тими першими людьми, які зададуть вайб усьому серверу.

Якщо ти шукаєш місце, де можна і попрацювати, і розслабитись у колі однодумців — ми тебе чекаємо!

Приєднуйся до «The Forge» — давай будувати це ком’юніті разом:🔗discord.gg/zqWwqfQ9cM

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Все супер, але чому «Кузня»?
IT — це про сири по 500, зайчизм, сіньйорів-помідорів тощо, тому з точки зору промоушена краще назвати якось по-багатому, наприклад «Джакузі» або «Джакузня» ;-)

Назва «Кузня» — це про створення чогось нового з нуля. Спочатку ідея була амбітною створювати комерційні проекти, інструменти та фреймворки саме від українського ком’юніті. Але я зрозумів, що на старті краще почати з простого місце, де можна знайти однодумців, порадитись та лампово провести час. А ідея з «Джакузі» весела, тому, скоріш за все, додам таку назву для розділу відпочинку ;)

Вже приєднався до сервера. Чекаю на всіх!

Підписатись на коментарі