Ще пам’ятаєте як виглядає ваш фон робочого стола? Ділимося скріншотами 📸

На цей допис мене надихнув коментар Сергія:

Отож, пропоную освіжити пам’ять і згадати, як виглядають ваші робочі столи 😁️️️️️️

Особисто в мене це виглядає ось так (фото 1 — робочий ноут, фото 2 — персональний). Як можна здогадатися, то я фанат мінімалізму :)

Гортайте вбік, щоб подивитися всі зображення

Діліться своїми скріншотами в коментарях

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Просто чорний вже дуже давно.

Останній фенсі фон у мене був — чорна діра Гаргантюа з «Інтерстеллара», поставив під враженням від кіна. Давно то було, ще в 2017.

Обожнюю «Інтерстеллар». Це буквально єдиний фільм, який я передивляюся вже бозна-скільки разів і він ніколи не набридає

десктоп рос геймера, скап вже давно помер

Дєвствєнно чист!

А ярлички де? А в TrueLaunchBar-е!..

Пошті у рифму. =)

Дєвствєнно чист!

кнопка Старт та АБ-Дискета все псує, з естетичної точки зору офкос)

Доречі, я пам’ятаю не тільки дискети 3,5’’, як «бувший дуже активний користувач» — а й 5,25’’ (360, 720kb, 1,2mb), і навідь перфоленти-перфокарти у деяких закладах застав. ;)

Олдфаг, хулє! )))

В мене теж на робочому ноуті дерево було, бонсай. Не можу віднести до мінімалізму, але очам приємно було:)

у мене біля компа також деревце бонсай, правда всього лише пластикове, — не знаю точно навіщо, мабуть як «релакс» елемент)

Скоріш так, хоча від справжнього,наче, там багато чого корисного.
Хоча я надаю перевагу живим квітам, рослинам ітд. Більш тепла від них:).
Але біля компа останній час моя кішка, бо так їй тепліше. Ноут нагрівався і вона намагалася лягти на нього.

Це — Скотиняка. Жінка його підібрала маленького на елітному смітнику центральної частини міста Дніпро восени 2022 року.
Екран показую лише ігровий, бо на робочому — купа софту під НДА та військового.

А цей красень, Скотиняка, він більш ваш, чи вашої жінки?)

а брови, брови які, затьмарюють навіть очі!)

Мені здається, що це ( така поза в нього і такі брові) перед кусь. Бо моя так або гратися хоче, або зробить кусь п’ятки).

така поза в нього

саме головне щоб про Брежнєва ніхто не згадав)

Та Алекс відпочиває, думаю. Юру і пана Vic теж не бачу. Може, когось зайвого тут написала, або навпаки.

роль felines у стародавньому Єгипті й сама по собі достатньо плідна, а якщо ще в ракурсі часів соц.реалізму ...)

Я думаю, що він вже сам не радий, що почав цю тему:), хоча з урахуванням кількості інформації і бажаючих все це опанувати, ще і не сторіччя, а довго ще будуть всі цікавитися.
Мене ще трохи дивує, що місцеві не вважають себе наслідками, як у Монголії, наприклад.

саме так, я зловив його в кадр у момент, коли він таємно крався щоб кинутись на руку донці, яка його чимось там приманювала

він скоріш сам по собі, бо він не менш як крон-принц себе поводить ))) хоча мене поважає, й коли я волаю «Ніззззяяя!!!» після чергового його дурбецальства, то він хутко зникає

Це в них у всіх. Моя взагалі вважає, що я в неї персональна рабиня, і постійно в мене відчуття, що я у неї живу, а не навпаки:)

Здається це його родичка. Сабріна. Знайшли у 2020, десь поруч.

Боже, яка красуня. А очі, смарагдового кольору, чи гірчичного?
Це моя, Ляля.

Яка королево :)

Очі.. жовто-зелені (не знаю чи то смарагдовий, чи ні) — один в один як у Скотиняки Evan’а

Ну якщо ми тут вже котами обмінюємось, то тоді і свою покажу :)
ЇЇ нашли на мусорці десь на осокорках і забрали в притулок, там її назвали Ларіса 😂
Вона була доросла, тож бажаючих забрати майже не було, але вона просто чекала нас, тепер це Булка

Красуня:)
Ось ще мої:

Малий знайшов на вулиці її зранку, взяли додому. І 5,5 років були найкращими друзями, поки малий не відправився на хмаринки.

Найкраща риса у власників котів — при будь-якій можливості вони показують усім свого кота.

А як інакше?

Ось такі тренди мені подобаються) Раз уж всі діляться своїми красенями та красунями, то от і мої)

Дісталися нам після того, як у дядка в квартирі пожежа сталася. Казав, що на 2-3 тижні нам лишить, а потім забере. І ось вже майже три роки, як вони в нас :)

Дякую:). Десь читала, що кішка ( кіт), коли прищурює очі і дивиться на тебе, так показує, що кохає тебе. Взагалі, котячі — це така окрема галактика, але завжди цікаво спостерігати за ними і бути частиною їхнього життя.

У чорний квадрат який майже на весь екран — можна щось корисне помістити, якщо підходити з утилітарної точки зору. А з арт точки зору — поглядів на «ідеальність» майже порожнечі вже буде значно більше)

Якщо подумати, то саме таким і має бути робочий стіл. Це віртуальне середовище, можна уявити, що це космос, і в реальності порожнечу ми бачимо як чорний колір. На фоні порожнечі плавають вікна.
Тут самі плюси: не потрібно змінювати шпалери, стають невидимими рамки і виріз камери, не видно тіней від вікон, нічого не відволікає, максимальна увага на головному.

нічого не відволікає

для повноти дзена треба прибрати знизу і зверху тулбари/док, без того то так.. напівміра.. нецілком аутентичний ерзац порожнечі)

Навіть є застосунок для цього. Називається Shut down 😀

Можна також очі заплющити — то швидше, і походу зворотня дія застосунком очі також швидша)

Як можна здогадатися, то я фанат мінімалізму :)

демонстрація шпалер майже нічого не говорить про мінімалізм, то більше про власні уподобання виражені у кольорових фотках та малюнках

Коли зберемо Клінічний Матеріал, може бути, напишу статтю про «первинні психічні діагнози по шпалєрам робочого стола» (так, так — «первинний психічний діагноз по нікам-аватарам» теж існує). ;)

«Какіє нєрвниє ліца — бить бєдє...»

мене зара знову жаба задавила, я на минулій роботі на корп айклауд аккаунт купив irvue за 4 бакси, там як раз динамічні хайрес заставки для робочого столу

Фотка зі статті Jonathan Slack (slack.co.uk) з оглядом Leica 21 Super APO Summicron SL. Скромно і зі смаком 😁

Оце так кухонька! 🔥💥🔥💥🔥

І фотограф цікавий! ДУЖЕ стара школа!

<aesthetic-art-critic-mode>
Outlines thin to thick black-n-white variation area of veiled expressiveness
</aesthetic-art-critic-mode>

абож — майже утилітарно-промисловий підхід, і майже нічого не відволікає)

Давайте зі запущеним вінамп :)

Наче анонс фільма жахів, але серед всіх тут фонів має право на увагу. Незвичний дуже, в цьому сенсі.

Що, теж таке бачили вживу? ;)

Досвід приголомшливий. Коли у перші декілька разів бачиш «очі всюду». БАГАТО навкруги таких «очей». 👻👻👻

За імператора!

Та ну нах! То ж Гітлєр-путлєр в «Вахє», як «Імператор», обозначєн!

Це раптом не Cosmic?

Ну навіть не знаю :)

Та і ми ж не знаєм!

Вангую, якась частинка Сінусу чи Косінусу зображена. о_О

Без осей не розібрать! )

я фанат мінімалізму

ага, ярлики програм на робочому столі в маку — це прям мінімалізм))

Контакти і лаунч в доку це мабуть також мінімалізм? Вони прям дуже потрібні, особливо на робочу маку

навіщо нам всім знати, що чувак не праведний — юзає вінду, так ще й не може її активувати?

так ще й не може її активувати?

Я то можу, але нащо? Я принципово її не активую, бо мені це не треба

ну бо це порушення естетичної цілісності. А мінімалізм — це про гармонію та відсутність зайвого.
Це можна порівняти з плямою на білій сорочці: вона не заважає сорочці бути одягом, але повністю псує її вигляд.
Тобто, якщо ви так любите мінімалізм, як ви висловилися то це не дуже вписується в концепцію. І звісно, це різні речі але зазвичай вони дуже тісно в людей пов’язані.
Це так зване Cognitive Irritation і якось воно не в’яжеться з цією темою.

А в чому принцип? Якщо принцип неповаги до майкрослоп, то є massgrave. Якщо принципово не піратите, то ціна питання — 20 баксів.

Хз, пошук, який відкривається по win, провідник, який відкривається по win+e, погода, яка взагалі нікому не вперлась. Як на мене, далеко від мінімалізму.

Якщо хтось принципово не піратить, то купляти оем ліцензію за 10-20 баксів то такий же зашквар. Офіційно вони 150/200 баксів коштують www.microsoft.com/...​ndows-11-pro/dg7gmgf0d8h4

Так, бо між «принципово не піратити» і «бути особистим спонсором Microsoft» взагалі немає проміжних варіантів. Розкажіть усім, що ще зашквар, а що ні. Бо я щось думав у кожного свій моральний компас, а тут виявляється спеціаліст увесь цей час на доу ховався.

До чого тут компас, коли є банальна логіка і текст ліцензійної угоди? Ваші спроби видати купівлю краденого ключа за «проміжний варіант» — це примітивна демагогія рівня середньої школи. Називати сіру схему вибором тих, хто «принципово не піратить» це все одно що пропонувати скупку краденого як етичну альтернативу грабежу. Виглядає як відчайдушна спроба видати власну юридичну неграмотність за якусь «особливу думку». Але продовжуйте, ваші маніпуляції розважають не гірше за анекдоти

оем ліцензію

5 minutes later...

краденого ключа

Типовий маніпулятор-газлайтер, який буде втирати мені за неграмотність)) Виглядає як відчайдушна спроба перевести дискусію на свій рівень середньої школи.

Чи варто тут щось пояснювати за етичну сторону питання використання оем ключів? Питання риторичне.

Підписатись на коментарі