Професійна деформація в QA
Чи бувало у вас таке, що ви намагалися «відтворити баг» у реальному житті? Наприклад, зачинити двері 10 разів поспіль, бо першого разу вони не замкнулися?
Чи бувало у вас таке, що ви намагалися «відтворити баг» у реальному житті? Наприклад, зачинити двері 10 разів поспіль, бо першого разу вони не замкнулися?
Бувало таке, і неодноразово. PM надсилає відео зі свого телефона, що не працює той чи інший момент. Я на тестових девайсах проходжусь по
В мене профдеформація в іншому — я вимагаю зрозумілого опису тасок)
Якось мама намагалась мені розказати, з якою проблемою вона стикнулась і я дуже сильно просила її, щоб вона розклала свої кроки для відтворення проблеми, бо не могла зрозуміти про що вона каже і чому, власне, вважає то проблемою.
Вона трохи образилась(
Профдеформация у QA выглядит не так: это видение мира с негативной стороны.
Т.е., ты всегда ожидаешь, что что-то пойдёт не так.
Например, собираясь в отпуск на море, ты будешь думать не о том, как будешь купаться, а о том, что там злое солнце и как бы это не сгореть.
Если что-либо прошло без эксцессов — то это «норм». Другие степени не используются обычно.
Например, если твоя женщина просит оценить, как на ней сидит новое платье — то если ты не видишь косяков — значит, сидит «норм». А если видишь — вот тут косяк.
Привычка к овераргументированию своей позиции.
Снижение способности воспринимать чужое мнение.
Професійна деформація в QA
Це маячня, на яку зазвичай страждають джуни, з роками пройде.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів