Відкритий до ідей для DevOps pet-проєкту

💡 Усі статті, обговорення, новини про DevOps — в одному місці. Приєднуйтесь до DevOps спільноти!

Після завершення курсу Python Fundamentals я вирішив перейти від теорії до практики та розпочати власний невеликий pet-проєкт 👇

У цього проєкту немає чітко визначених цілей — ідея полягає в тому, щоб почати з нуля, ніби я щойно розгорнув чистий сервер.

Для цього я створив нову віртуальну машину та розпочав із розробки Ansible Playbook. На цьому етапі це базовий плейбук із набором утиліт і «підсилювачів», які в подальшому спрощуватимуть мою роботу.

Цей плейбук не є фінальним — з часом він буде змінюватися та доповнюватися новими інструментами й програмами, які, на мою думку, мають бути в тестовому середовищі кожного DevOps-інженера.

Усі оновлення та зміни в межах цього проєкту я також буду публікувати в процесі роботи над ним.

Після завершення поточного етапу я викладу все в GitHub-репозиторій і поділюся посиланням.

У файлі README буде описано всі встановлені утиліти та пояснено, для чого вони використовуються.

Якщо вам буде цікаво — заходьте, можливо, знайдете для себе щось корисне.

Також буду радий будь-яким ідеям чи пропозиціям щодо покращення або розширення цього pet-проєкту 💡

Цей проєкт я створюю насамперед для практичного розвитку, отримання нового досвіду та формування портфоліо — а не лише заради теорії.

Особливо буду радий фідбеку та ідеям від досвідчених DevOps-інженерів 🙌

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі