Відкритий до ідей для DevOps pet-проєкту
Після завершення курсу Python Fundamentals я вирішив перейти від теорії до практики та розпочати власний невеликий pet-проєкт 👇
У цього проєкту немає чітко визначених цілей — ідея полягає в тому, щоб почати з нуля, ніби я щойно розгорнув чистий сервер.
Для цього я створив нову віртуальну машину та розпочав із розробки Ansible Playbook. На цьому етапі це базовий плейбук із набором утиліт і «підсилювачів», які в подальшому спрощуватимуть мою роботу.
Цей плейбук не є фінальним — з часом він буде змінюватися та доповнюватися новими інструментами й програмами, які, на мою думку, мають бути в тестовому середовищі кожного DevOps-інженера.
Усі оновлення та зміни в межах цього проєкту я також буду публікувати в процесі роботи над ним.
Після завершення поточного етапу я викладу все в GitHub-репозиторій і поділюся посиланням.
У файлі README буде описано всі встановлені утиліти та пояснено, для чого вони використовуються.
Якщо вам буде цікаво — заходьте, можливо, знайдете для себе щось корисне.
Також буду радий будь-яким ідеям чи пропозиціям щодо покращення або розширення цього pet-проєкту 💡
Цей проєкт я створюю насамперед для практичного розвитку, отримання нового досвіду та формування портфоліо — а не лише заради теорії.
Особливо буду радий фідбеку та ідеям від досвідчених DevOps-інженерів 🙌

Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів