Порекомендуйте україномовний YouTube канал
Якби вас попросили порекомендувати україномовний канал на YT, але лише ОДИН, найцікавіший з вашої точки зору чи той, що найбільше запав вам у душу.
Мені, наприклад, останнім часом видало в рекомендаціях канал українця Володимира Муляра, музиканта та, за сумісництвом, велосипедиста, який зараз знаходиться у подорожі навколо світу: youtube.com/@dvokolisnihroniky
З великим задоволенням дивлюсь його тижневі відео
Ваша черга.
16 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівякшо не про новини, війнуполітику, чи всяку мастхевну гуманітарку то мені подобається трясця :)
youtube.com/...VhQvw?si=g_9OWpTpVg51aq8S
Дуже оригінальний канал, вже зранку встиг 2 відео подивитися
Олександр Терехов. youtube.com/...khovo?si=m2zwmc8oipGS906x
Василь!
Взагалі не маю улюблених і просто назвав що дивлюсь просто зараз. Саме то під температуру 39
Якщо тільки один, то: www.youtube.com/@єПитання
Дякую, ніколи не чув про такий
Там головна ведуча — Трибушна. Одна з найкращих незалежних журналісток України.
Іванка Дячук
Маніфест — рейтинг ютуб-каналів українською
manifest.in.ua
Шукати — не перешукати, дивитись — не передивитись ;)
А один порекомендувати не можу. Це як з книжками (я ж сподіваюся, ви не з тих, хто за все життя прочитав одну книжку і весь час її перечитує?), музикою (хтось слухає виключно одного виконавця?) чи їжею (можу ще поперераховувати, але, мабуть, досить ;))
Воно то так, різноманітність — це добре, проте топік про канал, на випуски якого чекаєш з нетерпінням і не пропускаєш жодного.
Ну, намагаюсь не пропускати випуски «Клятого Раціоналіста», або «Яновської про географію». Але чекаю (якщо прям про очікування і «коли вже вийде») з нетерпінням більше «Історію без міфів» (деякі теми) та «промову».
А якщо про насолоду при перегляді (і прослуховувані) — то це «Карна» та «Жадан і собаки»
;)
Як тут обрати один — я не знаю.
«ти кого більше любиш, маму чи тата?» ©
youtube.com/...anets?si=ctcSuQzoV6fTfN6D
Хащі
Немає одного, вони ж всі на різну тему
Подорожі:
— Однією правою
— Labs Travel — був Антарктиді до Птушкіна
— Узол і Манько, напевне найпопулярніший канал українською
Ток шоу
— Андрій Бєдняков
Кіно1-2 рази на місяць, щоб знати, що там виходить нового
— Навколо кіно — корисно дивитися
Розважальний контент
— Aleksey Durnev
Про Україну, незвичних людей, ремесла, їжу
— УкрЮтюбПроєкт
Про українців за кордоном
— Орест Зуб
— Де жити
Про ЖК Києва і області
— Шукаю житло — зараз служить, сподіваюся з ним все буде добре
Новини про космос
— Alpha Centauri — але в українському сегменті, на диво, багато каналів на цю тему, більше десятка, від серйозних до розважальних, так що можна вибрати, який більше подобається.
Переклади популярних іноземних каналів
— PROMOBA — також тут є багато відео, де спрощено поясняються різні історичні події, наприклад друга світова
Про США
— Українка в США
Про історію
— The ДОКУМЕНТАЛІСТ — особливо багато цікавого про СРСР
Про політику і розслідування
— Розслідування Михайла Ткача, найбільш масштабні, зазвичай виходять на каналі Ukrainska Pravda, там багато всього про політику
— Схеми
— BIHUS Info
Дякую за такий детальний коментар. Багато з перечисленого бачив і деколи дивлюсь, але не можу сказати, що мене тягне дивитись кожен випуск. Я мав на увазі дещо інше — канал, випуски якого не пропускаєш.
www.youtube.com/@shabliuk
www.youtube.com/@ВікторВишневський-цго
Про географію Києва.