Справжні власники вашого робочого крісла: показуємо котів, собак та інших улюбленців

В обговоренні про те, як виглядає ваш робочий стіл, неочікувано почали ділитись фотками улюбленців, тож пропоную окремий топік, де будемо показувати наших маленьких (чи ні) помічників. Тих, хто спить на клавіатурі, вимагає уваги на мітингах або просто гріє ноги під столом. Розказуйте, хто це у вас, як звати і чи має цей колега своє робоче місце?

Я почну: це Булка, її нашли на смітнику, але вона себе не на смітнику знайшла 😁

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

Мій junior QA. Робоча команда з її 2.5 місяців. Зараз їй 2.9 роки. Політ іноді не простий, але це точно політ вверх без бабусь, нянь і садочку. Ева

Поки він зарелізиться, я зістарюсь😁

Приємно відчувати себе засновником тренду )))
Так ось, Скотиняка на цьому фото допомагає мені підготувати мій старий, але ще бадьорий ноут леново тсінкпад до відправки у військо для мого старого бойового товариша.

Василь(або Кiтний кiт, Сракожоп, сербський революцiонер Вяка Вякович) i бiлоснiжна Фiма

Його робоче місце переважно на дивані

Білий кіт Аїд
Та кицька Нікс

Собака постійно чіляка

Трохи поправив код і тепере задоволений)))

У мене все починалось з глухої кішки Сніжани — підкинули в сусідній магазин на Різдво, і я розцінила це як подарунок для мене. Далі я у волонтерів взяла другу кішку — Марію, для того щоб перша не сумувала. І собі для душі завела собаку з притулку з під Києва. Песа зі мною всього 2 тижні, поки адаптується. Всі люблять сидіти поряд, на ручках, або на ноуті, або поряд голову покласти. Завжди поряд

В мене не кіт, але теж мила тваринка

Малюк Оззі. Чудом врятований від відправки під прес разом із макулатурою.

Ось цей рижий набурмочений красень обожнював сидіти на моєму столі. А ще більше обожнював моє крісло. Після того, як крісло переїхало на нове місце, то витратив 1.5 години на те, щоб після його шерсті все очистити

Есть еще господин Люцифер или Люци, который считает хорошей практикой стабильно раз в несколько часов приходить, ложиться на мой ноут и просить почухать его)
Люци мы нашли возле церкви еще котенком и забрали домой.

Все правильно, він стежить, щоб ви робили перерви між роботою по методу Помодоро Котодоро

Ну тут і ручка і килимок натякають на ще одного володаря 😂

Мой основной коллега — собакен Фреш. Он уже старичок, ему 12 лет)
Но он всегда лежит рядом возле рабочего места и наблюдает за моей работой.

Поки холодно всюди разом)
Пудж підміняє поки роблю каву

Підписатись на коментарі