Вже встигли зареєструвати Старлінки? Поділіться досвідом

💡 Усі статті, обговорення, новини про оборонні технології — в одному місці. Приєднуйтесь до DefTech спільноти!

Як всім нам відомо, нещодавно москалі почали використовувати Старлінки у себе на дронах. Тому МОУ, спільно зі Space X, запустили процес верифікації на території України, завдяки чому термінали русні на фронті вже масово вимикаються.

Хто вже встиг верифікувати свій Старлінк, розкажіть, як швидко пройшла процедура? Були якісь складнощі в оформленні?

Підписуйтеся на WhatsApp-канал DefTech спільноти!

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Подала заявку через Дію 11.02. 23.02 лише активували

Подал заявку на добавление в whitelist 11 февраля по состоянию на сегодня Starlink не разблокирован пришлось повторно идти в цнап где сообщили что они не могут редактировать первую заявку (в первый раз UTID был внесён в поле для DishID)Также в цнап не были приняты данные для редактирования. Статус первой заявки просто помечается как проблемный. Также рекомендовали написать в Мин цифры ниже Screen ответа от мин цифры
Сталкивался ли кто либо уже с данной проблемой?))
res.cloudinary.com/...​/jtlqyfkbf2ntjofve216.jpg

Вот ответ после долгой переписки с Мин фыры (сперва отвечал бот а после уже оператор):

Якщо ви подали повідомлення про використання терміналів Starlink та після помітили помилку в даних — внести зміни, на жаль, не вийде. Якщо така послуга стане доступною — обов’язково повідомимо на наших каналах.

Зверніть увагу, якщо помилку допущено в одному з внесених номерів (KIT-номер, UTID, Dish ID, Номер облікового запису користувача на порталі терміналів супутникового зв’язку Starlink) — подати заяву повторно щодо цього терміналу не вийде, оскільки інші дані будуть збігатися.

Не можна подавати нову заяву, або керигувати дані чи видаляти, щодо цього терміналу. Поки такої функції немає.

Так, як послуга Повідомлення про використання терміналів Starlinkтакої зовсім нещодавна була додана на порталі Дія, то необхідно зачекати, коли буде доступно корегування заяв.

Наразі вам залишається лише слідкувати за новинами, коли це буде доступно:
Telegram — t.me/diia_gov
Viber — vb.me/diia
Facebook — www.facebook.com/diia.gov.ua
Тwitter — twitter.com/diiagovua

Простыми словами: если данные внесены неверно — вместо Старлинка получите КИРПИЧ.

Да,аналогичная ситуация,внесли вообще серицны вместо айди ,и нифига не сделаешь ! Так заявку подали ещё 07.02 ,и нет никакого понимания что она с ошибкой и т.д! Криворукие как обычно все через очко сделали ,а в цнапе вообще недоразвитые сидят , от слова вообще не понимают структуру своей работы. Теперь вот сижу и думаю может просто подать заявку от другого человека на это же устройство,или ждать пока они добавят функцию редактирования

От другого человека не получится так же как и новую заявку (пробовал уже).
Вот разьяснение от мин цыфры:

Якщо ви подали повідомлення про використання терміналів Starlink та після помітили помилку в даних — внести зміни, на жаль, не вийде. Якщо така послуга стане доступною — обов’язково повідомимо на наших каналах.

Зверніть увагу, якщо помилку допущено в одному з внесених номерів (KIT-номер, UTID, Dish ID, Номер облікового запису користувача на порталі терміналів супутникового зв’язку Starlink) — подати заяву повторно щодо цього терміналу не вийде, оскільки інші дані будуть збігатися.

Не можна подавати нову заяву, або керигувати дані чи видаляти, щодо цього терміналу. Поки такої функції немає.

Так, як послуга Повідомлення про використання терміналів Starlinkтакої зовсім нещодавна була додана на порталі Дія, то необхідно зачекати, коли буде доступно корегування заяв.

Наразі вам залишається лише слідкувати за новинами, коли це буде доступно:
Telegram — t.me/diia_gov
Viber — vb.me/diia
Facebook — www.facebook.com/diia.gov.ua
Тwitter — twitter.com/diiagovua

Печаль , буду ждать тогда пока добавят ,а то читая новости начинаю думать что связи скоро не будет 😭 спасибо

Не відповідає дійсності. Була помилка в 1-му символі але термінал працює.

Добрый день
А играет роль на кого регать? Ну типа а аккаунт старлинк был на мне а физически понесла его регать моя девушка ?

Київ, вул. С. Олійника, 21 — загальна черга до адміністратора ( 1 людина — 20 хвилин), папірець щоб вписати данні, загальна черга 240 людей по УБД без черги. ЦНАП Фастів — черги нема , оператор за 10 хвилин сама всю інфу взяла з додатку.

Подав заявку в ЦНАП 05 лютого. Через 48 годин старлінк так і не запрацюва. Неодноразово перепровіряв всі дані — все було вірно. Звертався на [email protected] та в чатбот підтримки Дія з проханням перевірити статус верифікацйї. Відповіли щоб перевірив дані і почекав кілька днів.

Сьогодні старлінк запрацював, пройшло 9 днів.

Подала заяву в київському ЦНАП 6 лютого пʼятницу в обід, запрацювало 10 лютого зранку. По суті за 48 годин плюс мінус, але робочих. Сама подача зайняла 5 хвилин, довше всього виявилось взяти зранку талончик і в обід повернутись в чергу, адже елекронна черга в моєму ЦНАП не працює

подав заявку у ЦНАПі ще 3го лютого об 11 годині.
До сих пір старлінк заблокований.
Вчора знову був у ЦНАПІ — вони нічого більше не знають і нічим допомогти не можуть.
Звірив номера — все вказано вірно.
Сиджу — смокчу лапу(як ведмідь), плачу за підписку старлінк(бо старлінку пофіг на блокування — грошики давай)
Дякую тобі Федорів! Заблокувати багато мізків не треба, мізки треба щоб налагодити процедуру вайтлістингу! І ти доводиш в черговий раз що в тебе їх бракує!

таки знайшов що я допустив помилку при оформленні тому і не оформився термінал :(

таки знайшов що я допустив помилку п

Небось опечатка в каком-то из номеров?

ага, лишняя циферка затесалась.
я скормил АИ пару скриншотов и он составил мне документ, т.к. я был с телефона.
казалось бы — елементарная задача для АИ, все разборчиво...но нет :)

Слава Господу!!! Что он у меня был «слегка бракованый» (иногда отключался) и уже на днях ко мне прибудет бесплатная замена от Старлинк. Будет попытка верификации № 2 :)

Трохи іронічно виходить. Дорікав комусь у браку мізків, а своїми не скористався і не перевірив, що там той AI тобі накрутив у цифрах. =D

там в кабінеті старлінка все розкидано по різних розділах, так само як і лайно-інструкція від мінцифри без скрінів. З телефона не дуже то і позвіряєш.
Якого дідька вони назвали Starlink Serial ID(це назва з кабінету старлінк) — Dish ID?
бо в кабінеті старлінк, якраз , Dish ID це той же UTID

Від того що я щось не перевірив — не міняється ситуація з тим що Мінцифри:
— Не робить перевірку даних на етапі прийняття
— Нема можливості подивитись реальний статус заявки
— Нема можливості внести зміни в разі помилок

Я ж не міністр, на відміну від Федоріва, у якого через день — то перемога то який він чоткий і чого досягнув.

там в кабінеті старлінка все розкидано по різних розділах,

Нет, там всё в одном месте, на одной странице
только айди тарелки — на самой тарелке, хрен найдешь, еще и стирается, сволочь.

Нет не в одном — айди акаунта отдельно. А номер тарелки доступен в приложении, я все данные взял онлайн.
Итого = 2 или 3 разных екрана.

а, пардон, в 2х єкранах
на стартовом єкране профиля, там где айди учетки (и снизу кнопка «подписка») и на странице подписки
Я вот редко язвлю, но хотел бі спросить: если для вас єто сложно, то может старлинк вам и не нужен то по сути, вам нужно радио проминь?

Да оно и видео что не любишь язвить.
Да я совершил ошибку, сам ее обнаружил и признал. Пришел сюда чтобы поделиться своим опытом с людьми. Какие проблемы?

Решил приколупаться к человеку и поржать с него? Хахаха — дайте ему радио.
Ты понятия не имеешь кто я такойчто я знаю и умею и чего достиг.
А у тебя походу какраз с достижениями проблема, раз ты как школьник ищещь как бы обидеть других и самоутвердиться за их счет.
Это просто была опечатка, там много символов — такое любой может пропустить.
А ты великий инженер? Заполнил бумажку? — ну маладееец!

Ты понятия не имеешь кто я такойчто я знаю и умею и чего достиг.

запутался в двух страничках.
ПРичем заметь, когда я спросил — «опечатка», ты сказал «да» — я тебе слова не сказал, потому как ну очепятка и очепятка, там дохрена цифер, диш айди вообще херовый.
И про радио сказал только когда ты начал расаказывать как там всё сложно :)

Хахаха — дайте ему радио.

У меня уже есть радио, на батарейках, спасибо.

А у тебя походу какраз с достижениями проблема, раз ты как школьник ищещь как бы обидеть других и самоутвердиться за их счет.

Только не говори что это плохо.

Это просто была опечатка, там много символов — такое любой может пропустить.

И по поводу этого тебе, повторюсь, никто слова не сказал.

А ты великий инженер?

Да

Заполнил бумажку?

Нет

ну маладееец!

Да.

і так, якомусь любителю або людині яка цим не професійно займається(такому як я) це легко пробачається. Коли місцевий «цифровий воротило» порить таку гарячку на рівні всієї держави ще й військо зачипає — це зовсім інший рівень, і відповідальність інша(мала б бути) але нема відповідальності — 0!

Читаю це все і прям радію що залишаюсь на tooway

і як там пінги/швидкість?

Пінги високі, швидкість прийом до 30 передача до 9ти
Але для усіх активностей на роботі цього більш ніж достатньо як не дивно. І відео міти проходять ок

Зайшов у цнап, 5 хвилин. Попередньо роздрукував усі дані з аккаунта у вигляді таблички. Вручив оператору, надав ПД. Видали папірець з інфою про реестрацію. Сказали очікувати рішення у дії.
Якщо не запрацює найближчим часом (днями) відпишусь.

06.02,2026 в ЦНАП,місто Харків прийняли одразу, але ще деактивований,хоча вже більше ніж 72 пройшло..

Аналогічно, подав заяву 06.02.2026. Пройшло вже більше 72 годин — нічого не змінилось, все ще restricted..

Також вже запрацювало (10.02.2026).

У ЦНАП адміністраторка сказала, що ось прямо зараз — х#й вам. Потрібно записатися. Найближча дата — 10 лютого. І це у Харкові, у центральному районі міста. Дно.

Це цнап — він скрізь всрато працює.

Не можу підтримати вашу думку
рекомендації — не вживати терміни які характеризують 100%, замінити на «переважно», «здебільшого», «усюди де я був»

вот імєнно! Харків, центр міста.
Я поїхав у сільський ЦНАП(за місцем мого проживання) — черг просто 0, об 11 годині 3го лютого був у них першим. Ніякого запису не треба. Все зробили швидко. Правда старлінк до сих пір заблокований, але то вже нічого страшного :)))

Так що їжайте в села ;)

я регав взагалі у лівому цнапі у місті, де зупинився на кілька днів.
Там же наче немає прив’язки до місця проживання прописки щодо обслуговування тощо.

через дельту заработал в течении суток

По вимиканню старлінків вони план перевиконали. Не тільки москалям а і нашим теж.

Безпека ніколи не може бути зручною. Наші можуть спокійно верифікуватися і працювати далі, а москалю тепер треба думати над тим, який «аналоговнєт» зробити

ага, кби тільки було так просто «спокійно верифікуватись» )))

Зареєстрував 03 лютого в ЦНАПі, ввечері Старлінк працював, 05 лютого перевірив — акаунт вже заблоковано(

Просив реєстратора зареєструвати без Dish ID.
Зареєстрував о 12 год вчора, Starlink запррацював на наступний день зранку. В них є інструкція як це робити, але вона не досконала, бо не до кінця зрозуміло чи потрібно додавати літери ut перед Target ID. Загалом все працює.

не до кінця зрозуміло чи потрібно додавати літери ut перед Target ID

Ну ви б сказали вже тоді...

не потрібно, додав я має виглядати результат

забавно, а у мене у графі про надання фізично — стоїть так, попри те, що я нічого фізично не подавав... Окрім папірця з текстом з аккаунта і своєї тушки. Але у мене є DISH ID

Насправді, навіть якщо вказати ut, то теж працює. Але, схоже, краще не вказувати

Не можу поки що зареєструвати, бо юридична особа. Якщо у когось вийшло, напишіть, будь ласка.

Та ж ситуація, на сайті міноборони написали реєструвати через Дію, але відповідний розділ відсутній, штурхніть як хто розбереться

У вас вийшло? Я подала позавчора і досі неактивний термінал

Львів, усе минуло швидко. Адміністраторка швидко зорієнтувалася, хоч і процедура була для неї новою. Після слів «давайте спробуємо без Dish ID», бо був тільки UT ID, без суперечок подала заявку і все :)

Працівники ЦНАП не надто проінструктовані щодо цієї процедури.

Не хотіли подати заявку без Dish ID, однак з другої спроби (інший адміністратор) і з посилання на сайт Міністерства оборони подали заявку і виявили що Dish ID не є обов`язковим полем)

Підписатись на коментарі