Поміч новачкам по .NET і не тільки

💡 Усі статті, обговорення, новини про .NET — в одному місці. Приєднуйтесь до .NET спільноти!

Всім привіт! 🙋

Добігає кінця мій 4-й рік безперервної служби в ЗСУ — і непереборне бажання залишатися в IT. На щастя, я живий і здоровий — нарікати нема на що. Поки триває боротьба, я безмежно вдячний побратимам-піхотинцям, які тримають фронт у найважчих умовах, в льодяних окопах. Саме завдяки ЇМ у мене з’являється можливість не втрачати зв’язок із цивільним захопленням — програмуванням.

Я дуже сумую за IT, тому вирішив спрямувати свій вільний час у створення контенту. Так з’явився канал Програмування на Пальцях

На каналі я намагаюся пояснювати складні речі «на пальцях». Такого контенту бракувало, коли я починав вивчати основи програмування. Наразі фокусуюся на C# та .NET, але планую розширювати тематику. Для мене це не просто хобі, а спосіб підтримувати форму та допомагати іншим українською мовою.

Наголошую, що контент цікавий більше новачкам у світі C#, але також старатимусь зачіпати більш загальні теми по ІТ. На момент приєднання до армії я мав 2 роки комерційного досвіду.

Буду вдячний колегам за професійний фідбек, а всім іншим — за підтримку українського контенту. Запрошую до перегляду: 👇

www.youtube.com/@code_on_fingers_ua

Тримаймося! Слава Україні! 🇺🇦

Програмування на Пальцях

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Цікаві відео, от тільки як на мене, не варто робити прискорення в них, бо дуже ріже слух, і враження наче в тебе комп лага =)

Підписатись на коментарі