Ви це все одно знайдете або запрошуйте мене на подкасти

Привіт, я про це багато пишу на DOU — у темах про пошук роботи, прямі контракти й інколи в Go — що розробляю власний проєкт ReadyToTouch. Назва трохи сексі, але я розумію, що, щоб проєкт став більш популярним, писати про нього мало — треба ще записувати подкасти, виступати. А я цього максимально уникаю, бо маю слабку дикцію. Її, звісно, могли виправити в дитинстві — віддати в спеціальний садочок, але в мене також слабкий зір від народження (астигматизм), і батькам було складно визначитися, куди мене віддати: у садочок з логопедом чи в садочок для короткозорих. Так, такі садочки існують, і в них навіть є дошки з кишеньками, куди діти засовували свої окуляри на зберігання перед сном, принаймні я так пам’ятаю.

Свій проєкт ReadyToTouch я намагався популяризувати серед українських айтівців, але, на мою думку, щоб це зробити, спершу треба популяризувати його у світі. Тож почав додавати в LinkedIn Golang-, Rust-, Scala-, Elixir-розробників з Бразилії, UK, USA і так далі, щоб у першому повідомленні написати про ReadyToTouch і як саме цей проєкт буде корисний для їхнього працевлаштування. Я цим займаюся вже більше року, і проєкт потихеньку росте: уже 1400+ зірочок на GitHub і десь 2800+ унікальних користувачів з усього світу на місяць — переважно з України та USA, Індії та Бразилії. Це згідно з публічною статистикою, а згідно із закритою Google Analytics — на першому місці за відвідуванням користувачі з КНР.

Серед тих, кого додаю, звісно, є й технічні фахівці з великою аудиторією — я таких вишукую — і блогери. Тож мене блогерка з Нігерії запросила розповісти у неї на каналі про мій проєкт. Я, звісно, вагався, чи погоджуватись через дикцію, але здобувати в цьому досвід треба, якщо хочу, щоб колись мій проєкт ReadyToTouch, який роблю дуже повільно, став прибутковим.

Відео англійською мовою — про все те, що я багаторазово писав на DOU: пошук роботи, прямі контракти, ReadyToTouch. Жодної нової інформації для тих, хто читав мої теми. На відео 50 хвилин мого сорому — я знав, на що йду, і мене відмовляли публікувати це відео на DOU, але ви все одно його знайдете, тож можете трохи промотати в ознайомчих цілях. І так, з таким низьким усним рівнем англійської мови я вже 4+ роки працюю на закордонні продуктові компанії.

А ще я хочу ще трохи посоромитись — треба для проєкту. Тож запрошуйте поспілкуватися онлайн на українські подкасти, YouTube-канали, на тему пошуку роботи. Камера краща є, петличка також.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вітаю з почином як кажуть.

Підписатись на коментарі