Впровадження розробок Ніколи Тесли

Всім привіт. Дуже коротко бо і так не зрозумієте зразу. Не забувайте — Нікола Тесла придумав телефон і радіо (раді — по хорватськи ПРАЦЮВАТИ). У вашій голові з’явиться думка «нічого ні звідки не береться і ККД вище 100% не буває». Отже, Нікола Тесла колись придумав метод трансформації, за допомогою якої ви можете отримати надефективний пристрій, який забезпечує електроенергією будь-що. Тобто — наступає ера, у якій ми зможемо позбутися акумуляторів і кататись на електромобілях або самолетиках без запасу ходу. Я мен із Закарпаття, проексперементувавши 5 років над його розробкою, зміг добитись результату. Якщо серед вас знайдуться ентузіасти, люди які хочуть нових ідей і вражень від чудесної технології, пропоную зкооперуватись і запускати виробництво для кожного із нас. Макет готовий — треба реалізовувати. Я вже наперед знаю, що серед вас знайдуться невіруючі (терплю ЛЮБУ критику), але все ж таки, надія на здорово мислячих (тих хто хотя б фільм про Теслу бачив).

P.S. Я сам не електронщик, але був здивований як купка проводів створює анліміт енерджі. Генератор який створює поле-потенціал і потім можеш створювати для себе корисної електрики скільки хочеш. Кусочок схеми можете побачити на відео, дуже простенька схема, котра створює запалювання ламп....але суть не у свічінні ламп.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Винаходи Тесли використовуются вже бIльше ста рокiв. в тому числi на патентах добряче заробив i сам Тесла. Правда потIм спустив все на своi безглуздi башнi i помер в злиднях.
Все iнше байки з расейського канала РЕН-ТВ. Включаючи чудодiйний трансформатор який «заборонила свiтова закулiса»

Якщо ти зрозумів дзен роботи зі спадщиною Тесли, то чому ще не повторив трохи західніше «тунгуський метеорит»?

Russia says 2.8-ton chunk of Aletai meteorite disguised as garden ornament found being smuggled to U.K.

Апять Нядулі! Кінулі! Амбанулі!

Да ну не може бути, цілий трансформатор Тесли uk.wikipedia.org/wiki/Трансформатор_Тесли

Всю схему не покажу, взнають китайці, та тоді будем чухатись.

Тонко, Якось в 11 років ми щось таке робили www.youtube.com/watch?v=uPpvEcnTR_E
Також блок живлення — «зарядка для автомобільного акумулятора» з деталей старого розібраного лампового телевізора, та радіо приймач.
Потім я в інший сусідній гурток пішов по програмуванню, по 3 на один компьютер сіли. Усім діствся Искра 1030 ru.wikipedia.org/wiki/Искра-1030, а нам серверний ДВК-3М ru.wikipedia.org/...​й_вычислительный_комплекс (на той час супер архаїка вже, це десь був 1997 в еру Windows 95 та Pentium Pro що коштували як автомобіль Волга новий), зате викладачка частіше до нас підходила і показувала команди «у них», це я вже багато років потому дізнався що то був радянський UNIX. Мова програмування BASIC, завдання видати на екран ім’я фамілії і по батькові команди «программістів» в TUI рамці з подвійних ASCII (ГОСТ на Искрі та, КОІ8R на ДВК) ліній. Потім намалювати зелену морду робота в графічному режимі і т.д. Код не покажу, по перше нема дисководу під 8 дюймову дискету, по друге раптом індуси побачать і будуть висміювати.

а вам шось відомо про конденсатор? наприклад коли ви маєте конденсатор заряджений, пластини заряджені + і -...а суть у тому що до цього конденсатора створюється можливість додати ще заряд і ним оперувати. А початковий заряд не змінюється. youtube.com/...​b_iK4?si=Dw8V2oHp7qQWwP2u

Ну досліди з лампами на одному проводку в Тесли відомі але, здається, там дальнодія була в метрах. А башта для дальної передачі будувалася десять років, кілька разів вилазила за бюджет, і тому її так і не завершили.

На той час і транзистора із діодом не було. Тепер це зовсім не так виглядає і не так використовується.

Якщо вже використовується — то маєте показати, чим ваша розробка краща за існуючі.

Підписатись на коментарі