Найгірший і найкращий онбординг у вашій кар’єрі: ділимося історіями

Ми часто говоримо про співбесіди, тестові та офери, але рідше згадуємо те, що відбувається одразу після. А перший тиждень на новому місці — це завжди лотерея.

Круто, коли в компанії налагоджені ці процеси, і коли ти приходиш — ментор на зв’язку, ноутбук налаштований, мерч на столі, а план на випробувальний термін зрозумілий.

Але буває і зовсім інакше: приходиш в офіс (або в слак), а доступів немає, тімлід раптово пішов у відпустку, документація востаннє оновлювалась ще до ковіду, і ти сидиш тиждень намагаючись розібратись хоч в чомусь.

Цікаво почути ваші історії про онбординг: розкажіть про випадки, коли все було організовано ідеально, і про ті моменти, коли хотілося втекти вже в перший день.
👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В нас був тех лід , Сергій( він писав на різних мовах програмування, тому , не уточнюю), і він проводив ньюкамерам інтрадакшн: мови програмування, фреймворки ітд. І перший місяць роботи допомагав скринінг кандидатів проводити. Плюс, трохи пізніше в нас прям на галері було навчання десь тиждень, із технічних команд розповідали, що да як+ окремо пару днів по Лінкедину були зайняття ( як шукати, як юзати).
P.S. Сергій- то наше золото в той час. Мільйон дякую від нас усіх. Він тут є)

о, це ж «супер» спогад — отже я тільки-но почала працювати в маркетинг компанії SoftServe у франківському офісі, де повністю відсутні будь якісь рамки комунікацій і один з перших мене зустрів доволі overweight співробітник в розтягнутій футболці, який давай жартувати з мого макіяжу — у мене були лише рожеві стрілки на очах і хороший настрій, але мужчина вирішив додати якихось сексистьких жартів, за які я поскаржилась:
— своєму керівнику і по сумісництву керівнику офісу на що він віджартувався і сказав, що я не дуже розумію гумор
— своєму гопніку-хлопцю на той момент, який розповідав як б`є людей у себе в селі, але коли дійшло діло до допомоги дуже вчасно злився (Юра, привіт!)
— своєму керівнику у Львові, яка аналогічно сказала це ж програмісти ( досі не розумію цього — програмісти, у вас відсутнє розуміння манер і не хамити людям?)
Але це був тільки початок — онбординг був типу — «ви, дівчата, тратите гроші, а програмісти заробляють, тому таке ставлення до вас» — насправді я прийшла в дуже невчасний дивний період і процес онбордингу мені надала лише 1 людина з десь 10, але я подумала що зможу все подолати, хоча доля кричала тікай звідтіля.
Ще згодом я дізналась, що команда у Львові ставила на новоприбулих людей ставки, хто як довго протримається і це все увага за $350 в 2017-му році.
Доволі епічно як для одного з кращих роботодавців в Україні.

а найкращий онбординг був в компанії «23 Ресторани», де людина просто сіла зі мною і за 2 дні проговорила 80% що потрібно робити і як саме, передаючи свої обов’язки. І виявляється це можна робити без іронічних жартів :P

Тим не менш, наскільки розумію з Вашого досвіду в профілі, це не змусило одразу розірвати відносини. Мабуть, були якісь позитивні моменти

завжди є позитивні та негативні моменти в кожній роботі, враховуючи що я тільки починала роботу в тех, то багато чого на той момент я не розуміла, так сказати особливості українського аутсорсу

Зрозуміло. Так, завжди є плюси і мінуси

о, це ж «супер» спогад — отже я тільки-но почала працювати в маркетинг компанії SoftServe у франківському офісі, де повністю відсутні будь якісь рамки комунікацій і один з перших мене зустрів доволі overweight співробітник в розтягнутій футболці, який давай жартувати з мого макіяжу — у мене були лише рожеві стрілки на очах і хороший настрій, але мужчина вирішив додати якихось сексистьких жартів, за які я поскаржилась:
— своєму керівнику і по сумісництву керівнику офісу на що він віджартувався і сказав, що я не дуже розумію гумор
— своєму гопніку-хлопцю на той момент, який розповідав як б`є людей у себе в селі, але коли дійшло діло до допомоги дуже вчасно злився (Юра, привіт!)
— своєму керівнику у Львові, яка аналогічно сказала це ж програмісти ( досі не розумію цього — програмісти, у вас відсутнє розуміння манер і не хамити людям?)
Але це був тільки початок — онбординг був типу — «ви, дівчата, тратите гроші, а програмісти заробляють, тому таке ставлення до вас» — насправді я прийшла в дуже невчасний дивний період і процес онбордингу мені надала лише 1 людина з десь 10, але я подумала що зможу все подолати, хоча доля кричала тікай звідтіля.
Ще згодом я дізналась, що команда у Львові ставила на новоприбулих людей ставки, хто як довго протримається і це все увага за $350 в 2017-му році.
Доволі епічно як для одного з кращих роботодавців в Україні.

Найгірший онбординг був доволі пафосний — мене покликали в офіс в інше місто, оплатили дорогу, проживання, те-се, але технічного онбордингу, по факту, не було, бо з продукту попередня команда вся розійшлася (кого звільнили, а хто звільнився), сам розбирався з новою для себе архітектурою проєкту. Доки немає, запитати немає у кого, бо всі зайняті. Згодом менеджмент почав прямо казати, що повільно працюю. Це призвело до вигорання і гавкання на всіх і вся, та, як результат, звільнення.

В Німеччині мені виділили дівчину-хелпера, дівчину-рієлтера і дівчину-вчительку німецького. Перша ходила зі мною всюди тиждень і допомогла оформити все, що треба було: рахунок у банку, страхування, внж і т.д. Друга прийшла зі списком доступних квартир, які я міг подивитися без черг. Тому житло знайшов буквально за 2 години і підписав контракт.

Далі, усі новенькі ідуть у лікарню підприємства і проходять медогляд. Через пару тижнів всі новенькі, з усієї Європи, їдуть на 3 дні десь у центр Європи, Баварію, Австрію, Швейцарію, і проходять onboarding session у вигляді лекцій та ігор. А до цього ще треба пройти десятки корпоративних онлайн тренингів на самі різні теми.

А от суто технічного онбоардингу і не було, якось сам.

Колись давно -Прийшов новенький, а при ньому почали шукати то лі монітор , то лі клавіатуру з мишею а потім робили встановлення та налаштування ос . А він цілий день сидів в куточку .такі вони квартирні веб студії були

О, ще згадав, але хз чи враховувати це як онбординг:
Теж в дуже зелені часи, коли ще тільки шукав першу роботу, то мав на work.ua (крінж звісно, але такі були часи) 2 профілі — на пєхєпєшніка та на юніті-дева (ну бо я ж якісь барижні курси пройшов, вай нот). То от в якусь рандомну неділю дзвінок, дзвонить чєл стосовно мого юніті профіля, задав пару технічних питань, і потім каже — «ну ок, ви нам підходите, дивіться, завтра із вами звʼяжеться Валєнтін (як продюсер, тому й запамʼятав імʼя), він буде вашим начальником». Ще запитав номер телефону та електронну пошту і все. В результаті я так і не дізнався назви контори, та й не познайомився із цим Валєнтіном. Що це було — я хз. Але згадувати забавно

Найгірший онбордінг був в єпамі. Онбордінг по суті зводився до того що ти ПОВИНЕН прослухать приблизно 1057852 відосів на всі можливі теми і пройти приблизно стільки ж тестів. На це у мене пішло десь два тижні і це неймовірно нудно і важко.

Найвеселіший онбордінг був в Укрпошті. Я прийшов зі своїм ноутом, (бо робочі ще не видали), і сів в загальному кабінеті де було ще людей 15 (бо кабінети ще теж не видали) з найрізноманітніших ІТ напрямків, а знайомство було в стилі о привіт я Саша і я наш Дба, а ото Денис, він вміє дружить ексель з ораклом. А на другий день ми крали столи з інших кабінетів і заносили в свій, бо його нам таки видали.

насправді вам хоча б дали доступ до тих тренінгів, в яких все детально пояснюється — це вже дуже великий +!

Краще б не видавали.
Ви не розумієте.
Там були тренінги рівня «якщо тобі незнайомий дядя дає цукерку і зове в темне місце то це погано», 4 відео по 5 хв на цю тему, 3 тести після кожного відео і підсумковий тест після блоку, після чого ще 3 хв заключного відео на цю ж тему.
Хотілось на стіну лізти.
Теми були дуже різноманітні і пізнавальні для дорослої людини джава сіоньра в Україні — что таке гіт, нізя совать пальці в розетку, нізя брать гроші у чужіх дядь за проста так, нізя їбаться з колегами, нізя працевлаштувать свої кумів якщо ти насяльник і так далі, десятки годин чистої мудрості у форматі «5 хв відео для довб***бів і 3 теста»

Дуже здивувався коли мені сказали, що беруть — до цього ходив по різних компаніях на співбесіди навіть стало цікаво. Деяким, я би і сам відмовив :-) А тут у четверг кажуть «ну все, завтра виходь на роботу». Я відмовився зі словами «хто ж в п’ятницю на роботу в перший день іде?» дуже наполягали — але ні, з понеділка. Як виявилось, вони з п’ятниці і всі вихідні перевстановлювали сервер, заводили користувачів, надавали доступи і все вручну. В понеділок познайомили із всім офісом, з деякими я контактую і 15 років потому.

О, ще одну згадав: та ж контора, десь теж мій перший місяць джунівства. Повинен був вийти на онбординг в іншу тіму чувак. Він максимально всюди запізнився, ломився на ресепшені БЦ повз охорону, причому доволі активно, з криками типу «пустіть мене, ви чєлядь, в мене важливий дзвінок зараз», потім це продовжилось вже на ресепшені самої контори. В решті решт, йому видали корча, і він почав підключатися до своїх боді-власників на онбординг-дзвінок. Але в нього ніяк не конектились навушники, і чєл просто забив, сів посеред повного опенспейсу і проводив дзвінок як є. Боді-власники були трохи в шоці, але десь 3 тижні такої фігні витерпіли, перш ніж кікнути його.

не трешак, а просто забавна історія: на другий день першої роботи джуном відправили співбесідувати іншого чувака, бо «ну ти тут зараз єдиний пєхєпєшнік»

А це входило в посадову інструкцію? 😂

Ніт, не входило. Але була гарна нагода підвищити відчуття власної важливості, ще й в робочий час.

Було це в далекому 2009 році. Видали стару жовту клавіатуру — з залишками їжі та волоссям попереднього розробника. Жодного онбордингу не було: просто сказали — «розбирайся сам». На будь-які запитання ніхто не міг дати відповіді. Мене відправляли до одного, той — до іншого, інший — до третього. Пропрацював я менше тижня: клієнт поскаржився, що я ставлю надто багато запитань, хоча всі таски були вчасно зроблені. Після цього мене викликали «на килим», де менеджер провів виховну бесіду. Закінчивши її, я повідомив, що звільняюся.

Жеееесть, ну і правильно, що вирішили звільнитись

Не моє, а на минулій роботі колега розповідав що на одній з його попередніх робіт про його існування взагалі згадали на другий тиждень роботи. Тоді видали доступи.
До цього дали почитати різну муть типу корпоративних політик та посадової інструкції
У паперовому вигляді бо комп видали взагалі тільки на третій день

такое нормально в жирных неповоротливых ентерпрайзах, где чувака онбордят, потом еще 2 недели куча аппрувов и доступов выдается, которые ходят по куча инстансов и поддержкам из индусов. Деньги справделиво платят за то что ничего не делаешь

Поїхав на тиждень у відрядження, там купили ноут, домовилися про архітектуру того, що писатимемо, повернувся до Києва, сіли у вільній кімнаті в офісі продажників. Власне, ось і весь онбоардінг. Пропрацював 6.5 років, випустили 2 продукта.

Був десь 2019-й, взяли мене в шарашкіну кантору практично без співбесіди. Нас там було аж троє)). Офіс — звичайна квартира в Голосіївському р-ні. Само собою розробка на піратському ПО (засуджую)
Через тиждень колега-розробник звільнився 😳
Із онбординг активностей мені мені показали де робоче місце і власне все 😅

Як то кажуть перша робота, як перша дівчина, розумієш, шо стерво, але радієш, що вона є

jobs.dou.ua/companies/arbostar — кращий онбоардінг шо я бачив. Мають документація та відео. Але головне — є людина яка спеціально займається онбодінгом та навчанням роботи з продуктом. Перший тиждень присвячений роботі з цією людиною (з домашніми завданнями). (станом на 2025)

Підписатись на коментарі