Каліфорнія укладає партнерство з Львівською областю
Маю честь зустрітися з заступником губернатора Олександром Кулепіним з Львова, Україна, щоб проконтролювати підписання меморандуму про взаєморозуміння між Каліфорнією та Львівською областю. Ми зміцнюємо торгівлю, підтримуємо сталий розвиток та економічне зростання, а також поглиблюємо партнерство між нашими штатами-побратимами
Governor Gavin Newsom

Цим документом ми запускаємо співпрацю у сферах, які прямо впливають на розвиток Львівщини:
- медичні інновації
- ІТ та цифрові технології
- енергетика
- аграрний сектор
- оборонні розробки
- інфраструктура та сучасне будівництво
- партнерство між університетами й науковими установами
Цікаво буде побачити ваші думки стосовно цього, як це може вплинути на подальший розвиток Львівської області і України, враховуючи що саме Каліфорнія є лідером в AI.
14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівОсь інформація з перших джерел www.gov.ca.gov/2026/02/14/munich-security-conference-governor-newsom-reinforces-climate-partnerships-as-donald-trump-abandons-long-standing-american-allies
Власне очікував, що в статті на ДОУ будуть якісь деталі договору, а не загальна інформація з соц.мереж.
Факт того що Каліфорнія буде підтримувати Львівську область на високому рівні, це вже саме по собі дуже важливо.
Бггг :) Це як мicто побратим. Тобто аж цiле нi#уя.
Не скажіть певна користь є. Наприклад у Івано-Франківська кілька десятків міст-побратимів у Польщі, Німеччині, Італії e.t.c. Приймають дітей на відпочинок у літні табори, навіть дарували якийсь громадський транспорт типу автобусів і ще якісь ништяки.
От би вони профінансували проведення тесту на IQ усім місцевим чиновникам і на поліграф їх усіх.
Не то чтобы я верил в интеллектуальную мощь Львова, у меня большие сомнения в деятелех из Калифорнии.
Цікаво було б побачити результати або проекти які почнуться на базі цього.
А коментувати меморандуми, ну ми й не такі потужні меморандуми підписували, перший раз чи шо) на 99% це просто бумажка, поставлять в рамку й підуть підписувати щось ще.
в совке була така хрінь як Міста-побратими. що це і навіщо ніхто не знає, але у Київа їх 72. Тут приблизно таке саме.
Підписали меморандум лол
Це важливо. Тут, у моєму місті, люди знають і не раз мені казали, що їхнє місто є побратимом Харкова.
Твоє місто, це яке? Вроцлав, чи Катовіце?
Але стоп, ти ж патріот у екзілі, який «не може повернутися бо на заробітках», чи може я щось не так розумію?)))
Зазвичай, кому більш треба, тот до того і їде.
Просто так ради меморандумів не летять в країну, де падають шахеди і лунають вибухи.
Ми не знаємо, що було у тому договорі, який торкається медицини, енергетики, аграрного сектору і оборони.
Ми не знаємо що саме було в договорі.
Ось це офігейніша новина, до речі!
Не знаю чому немає коментарів до неї.
Для мого здивування Indeed закрив можливість пошуку роботи worldwide, тільки Україна.
Де, хто та як шукає віддаленно?...