Каліфорнія укладає партнерство з Львівською областю

Маю честь зустрітися з заступником губернатора Олександром Кулепіним з Львова, Україна, щоб проконтролювати підписання меморандуму про взаєморозуміння між Каліфорнією та Львівською областю. Ми зміцнюємо торгівлю, підтримуємо сталий розвиток та економічне зростання, а також поглиблюємо партнерство між нашими штатами-побратимами

Governor Gavin Newsom

Цим документом ми запускаємо співпрацю у сферах, які прямо впливають на розвиток Львівщини:
  1. медичні інновації
  2. ІТ та цифрові технології
  3. енергетика
  4. аграрний сектор
  5. оборонні розробки
  6. інфраструктура та сучасне будівництво
  7. партнерство між університетами й науковими установами

Цікаво буде побачити ваші думки стосовно цього, як це може вплинути на подальший розвиток Львівської області і України, враховуючи що саме Каліфорнія є лідером в AI.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Власне очікував, що в статті на ДОУ будуть якісь деталі договору, а не загальна інформація з соц.мереж.

Факт того що Каліфорнія буде підтримувати Львівську область на високому рівні, це вже саме по собі дуже важливо.

Бггг :) Це як мicто побратим. Тобто аж цiле нi#уя.

Не скажіть певна користь є. Наприклад у Івано-Франківська кілька десятків міст-побратимів у Польщі, Німеччині, Італії e.t.c. Приймають дітей на відпочинок у літні табори, навіть дарували якийсь громадський транспорт типу автобусів і ще якісь ништяки.

От би вони профінансували проведення тесту на IQ усім місцевим чиновникам і на поліграф їх усіх.

Не то чтобы я верил в интеллектуальную мощь Львова, у меня большие сомнения в деятелех из Калифорнии.

Цікаво буде побачити ваші думки стосовно цього

Цікаво було б побачити результати або проекти які почнуться на базі цього.
А коментувати меморандуми, ну ми й не такі потужні меморандуми підписували, перший раз чи шо) на 99% це просто бумажка, поставлять в рамку й підуть підписувати щось ще.

в совке була така хрінь як Міста-побратими. що це і навіщо ніхто не знає, але у Київа їх 72. Тут приблизно таке саме.
Підписали меморандум лол

Це важливо. Тут, у моєму місті, люди знають і не раз мені казали, що їхнє місто є побратимом Харкова.

Твоє місто, це яке? Вроцлав, чи Катовіце?
Але стоп, ти ж патріот у екзілі, який «не може повернутися бо на заробітках», чи може я щось не так розумію?)))

Зазвичай, кому більш треба, тот до того і їде.
Просто так ради меморандумів не летять в країну, де падають шахеди і лунають вибухи.
Ми не знаємо, що було у тому договорі, який торкається медицини, енергетики, аграрного сектору і оборони.

як це може вплинути на подальший розвиток Львівської області і України

Ми не знаємо що саме було в договорі.

Ось це офігейніша новина, до речі!
Не знаю чому немає коментарів до неї.

Для мого здивування Indeed закрив можливість пошуку роботи worldwide, тільки Україна.
Де, хто та як шукає віддаленно?...

Підписатись на коментарі