AGI — це шось від сатани
Прояви диявола (Сатани, Люцифера) на Землі, згідно з теологічними, релігійними і культурними уявленнями, трактуються не як пряме фізичне явище монстра, а як вплив на розум, волю та вчинки людей, спрямоване на руйнування, спокусу і відвертання від богу, ну тіпа — забийте на всі заповіді, на мораль і робіть усе тільки для грошей.
Взагалі, якщо я би був дияволом, то я робив би все саме так — взяв би парочку гиків, типу Альтмана і Маска, вони би ходили в народ і потихеньку парили всім ідею, що ось ось з’явиться чудо машина яка буде працювати як людина і буде коштувати дешевше. І той у кого буде ця чудо машина — той буде найрозумнішим, і найшвидшим, і нарешті отримає контроль над усім іншим людством. І буде правитиме державами і думками людей.
Потім треба взяти і вкласти взагалі все бабло світу в будівництво храмів для цієї диявол машини — сподіваюся всі бачили плани Nvidia, Open AI, Google, Amazon забити на інтереси інвесторів і вбухати в датацентри взагалі все бабло, яке доступне.
Ну і на останок — католицька церква захоплена агентом ЦРУ (баян не мій, чув його музику) і тому мовчатиме, православна захоплена агентом КДБ і також мовчатиме, залишилася пара інших релігій, які тихо тихо піднімають цю тему, але все ще очікують виконання пророцтва. Типу — кожні 5 років хтось починає нагнітати про диявола, але поки немає пророцтва — не зараховано і ми нічого робить не будемо. От ви сюди дочитали і подумали — шо воно несе...і я вам скажу — я десь на кордоні отих останніх технологій, і в мене взагалі нема вибору — мене заставляють юзать АІ і мої боси як побісилися — нам треба AGI і пошвидше, ми платимо вам бабло. Багато бабла і ви робите нам отой AGI. А звучить воно — ми хочемо від усіх вас здихатися і від девелоперів, і від дизайнерів, і взагалі від усіх, і ви нам у цьому допоможете, бо ми даємо вам бабло. І іноді починає накривать — ми за бабло продалися дяволу.
37 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів