«Давай зідзвонимося на 5 хвилин» або як зловити інфаркт від менеджера

Думаю багато з присутніх тут хоч раз чули цю фразу від своїх менеджерів) Іноді це просто щось, що треба швидко сказати, що легше проговорити голосом, аніж писати полотна тексту в слеку. А іноді й щось страшне. Але як не крути, перша думка після такої фрази: «Блін, де ж я налажав вже?»))

А як ви відноситеся до таких коротких мітів? Як часто у вас трапляються такі кейси? Що для вас краще: швидко обговорити голосом чи 100 повідомлень текстом?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вже написали — якщо менеджер норм то все ок. Якщо неадекват то тривожно, треба йти.

І що вищий менеджер, то обширніший інфаркт

Моя ДУЖЕ імхаста імха з цього приводу.
Для того, щоб не ловити інфаркти від менеджерів, треба засвоїти дзен. Тобто чітко усвідомити чотири речі.

1. Твій менеджер не є твоїм ворогом. Принаймні, якщо він/вона є адекватною людиною. А з неадекватними я працювати взагалі не раджу.
2. Твій менеджер не є твоїм другом, принаймні у більшості випадків. Якщо є, це — завжди складно і про це можна написати окрему книгу. Тут будемо вважати, що не є.
3. Твій менеджер — не деміург, а звичайна людина, яка (як і всі ми) не завжди контролює ситуацію настільки, наскільки хотілося б. Тобто, якщо він/вона не повідомив/повідомила про тему зустрічі, мабуть на те є причина. Навіть якщо ця причина — якійсь забобон, або тупо неуважність, нервувати через кожну помилку кожного колеги — така собі ідея. Вам же не дуже подобаються колеги, які сильно нервують через кожну вашу помилку? Так само працює і у зворотньому напрямку.
4. Готуватися треба до того, до чого можливо підготуватися, інакше це — марна трата сил і часу. Перейматися треба лише через те, на що ти маєш вплив. Ті речі, на які ти впливу не маєш, треба навчитися приймати і жити з ними. Що б там не було, нервувати через невизначеність — марнування сил. Доречі, вся розробка ПЗ — постійна робота з певним рівнем невизначеності; треба якось навчитися з цим жити і дружити, або можливо краще для здоров’я було б пошукати щось інше.

Якщо тримати ці чотири речі в голові і психологічно налаштувати себе на доброзичливий, спокійний лад, інколи можна навіть перекрутити скрутну ситуацію собі на користь.

ЗІ До звільненя треба бути готовим у будь-який момент. Психологічно, фінансово і організаційно. Ця готовність зберігає силенну купу нервів і врешті решт допомагає досягнути успіху, оскільки економить сили. Якось так.

одного разу мені на проекті таким топіком довели, що — піструна мені, а не підвищення зарплати..
а іншого разу, мене таким топіком звільнили за скороченням.. (((
...
але це було ще у ті щасливі часи роботи офлайн, коли менеджер міг сказати «та ну не переймайся, таке життя, сходи попий кави у нашій затишній кухоньці.. ну навіщо брати в руки цю важку підставку для квітів, та не треба..» — та дуже швидко збігти у хорізонт..

Так а чому інфаркт? Там може бути 100 000 000 різних приводів. І різні люди по різному сприймають інформацію, якщо для когось це сюприз.

Це означає, що ваш колега не володіє текстовою комунікацією

Гарні менеджери повідомляють топік для міта зазвичай

Було таке про складні часи і про те як клієнт затримує оплату. Я паралельно придивлявся вакансії

до речі, тут один користувач пише дуже багато... і на різні теми...
я не розумію, як не лінь стільки писати...
потім подумав — він мабуть повідомлення надиктовує...

до речі, тут один користувач пише дуже багато... і на різні теми...

І хто ж цей герой? 👀

1) гляньте ширше...
по суті, начальство = клієнт, який платить гроші за роботу...
ви не хочете спілкуватися з клієнтом? 🤔

2) з технічного боку... є індивідуальні особливості...
кажуть, є «візуали», «аудіали» і т.д.
гучність, тембр голосу ... наприклад... логіка... це все впливає

мені от зручніше писати ... тому що є час перечитати і виправити... але... буває по всякому

Завжди, ні, не так. ЗАВЖДИ треба писати тему «швидкого зідзвону».
Людина не стресує і не додумує, + має хвилинку щоб прийти підготовленою на розмову.

Завжди, ні, не так. ЗАВЖДИ треба писати тему «швидкого зідзвону».

«Давай зідзвонимося на 5 хвилин, бо тебе звільнено»?

Я вперше стикнулась з цим, коли перейшли на ремоут на початку ковіду, бо коли в офісі всі, то видно емоції та настрій, а на ремоуті не ясно.

І да мені реально було тривожно від таких дзвінків, бо на фоні того, що багатьох знайомих звільняли в ті часи + синдром самозванця, то і думала одразу, що дзвінок явно з поганими новинами. Але ж ні!
Коротше, щоб такого не було, треба хоч трохи контексту давати про що буде дзвінок і всі будуть спокійні 😁

Підписатись на коментарі