Не можу знайти роботу в мілтек
Товариство,
Я — embedded розробник з 8 роками досвіду: пишу переважно для мікроконтролерів, але й Linux добре знаю і навіть писала драйвери. Маю хорошу освіту від Техтіон. Працювала в ізраїльському мілтексі, маю хороші референси.
У жовтні минулого року почала розсилати резюме, і все пішло десь так:
- 85% залишились без відповіді, хоча вакансії виглядали дуже релевантно
- рекрутери спілкувались дуже нахабно
- інтерв’ю були дуже неприємними: резюме не читали, поводились дуже надмірно, ніби я мала там перед ними танцювати і доводити свою значущість
- умови дуже дивні:
лише офіс,дуже жорсткий графік, мінімум вихідних, постійні овертайми - шокуюче низький рівень компетентності інтерв’юерів
- після інтерв’ю переважно не повертаються
- рекрутери пишуть самі, а потім зникають
З важливого: у мене очевидно подвійне україно-ізраїльське громадянство, що може когось відлякувати.
Питання: це зі мною щось не так, наприклад, завищені очікування, чи «український мілтек» він такий, і я просто гаю час?
109 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЯк варіант пояснення: ти виходиш на локальний ринок де конкуруєш з радіогубителями-ардуінщиками та іншими аматорами з трайболістичними цінностями та іншими культуральними відмінностями, які викорінювались десятиліттями в корпоративно-глобалістичному середовищі. Як наслідок — шок і розрив шаблону. ІМНО.
Думаю, якщо би шукати С++ для Лінукс , має бути трохи легше, так як СТМ32 та подібний ловлевел, не аутсорсився зовсім ніколи, відповідно середовище ментально закуклене на північносхідного сусіда, а останні роки на виварювання у власному соусі.
Ваші слова співпадають з моїм досвідом: рівень технічної компетенції інтерв’юерів доволі низьки, багато хто очевидно не розумів речей про які згадували, ніби читали з листочка заготовлені запитання і очікували заготовлених відповідей.
Сходила на два інтерв’ю в не мілтек компанії, і досвід протилежний: відповідають *дуже* швидко, ввічливі і професійні.
СБ не пропускає бо повязані з іноземними військовими компаніями.
З яких країн компанії та рекрутери? Не часто почуєш що рекрутери в технологічній індустріʼ ведуть себе похабно. Цікаво б знати
Виключно Україна. Кілька не українських, які відкривають тут офіси були дуже професійними.
Тобто виходить що саме наші ведуть себе максимально непрофесійно? хоча цікавість має бути вища ніж в інших.
Це те, пояснення чому я шукаю.
Виглядає як спроба розвести срач.
Якщо ціль знайти хорошу роботу, то в чому сенс робити пост з анонімного акаунту ?
Ну і там нижче легенда не дуже складається...
Це буквально моє паспортне ім’я.
А нащо створювати новий акаунт і без прив’язки до ЛІ?
Яка ціль написання цієї статті?
dou.ua/...orums/topic/5935/#3058483
І що?
Вам що треба пояснювати що якщо вас нема в ЛІ, то вас не існує в професійному просторі.
І ви так і не відповіли, в чому ціль цієї статті?
Вау. Мене виявляється не існує. Як мені вдається без ЛІ існувати і мати роботу? Питання риторичне. Взагалі вимога підтвердження акаунту в ЛІ є дискримінацією, але місцевим поціновувачам цього лайна нормально. Я ще пам’ятаю ті часи, коли ЛІ набирав авдиторію за допомогою спаму, розсилки по книгам контактів користувачів і обману користувачів, яки намагалися це відключити. А тепер ця помийка виявляється єдине, що може підтвердити моє існування як професіонала.
гагага, а якщо не пройшов поліграф то непотріб
а який сенс авторизованих акаунтів в цьому чатіку? щоб що
для де нада і кому нада
Я колись працював з єврейкою Innocent Hope, тому це якраз ок.
Вам не пощастило з конкретними конторами, шукайте далі і знайдете обов’язково те що треба.
Дещо гаражний рівень і гірші умови за західний аутсорс — це поки що так і буде, але все інше це просто не пощастило.
може пропустили тему
dou.ua/forums/topic/57442
якщо коротко, то там плач Ярославни: «нема ніхто»
Я не розумію: рекрутери самі пишуть, читають мої повідомлення і кудись зникають. Кілька людей написали мені в особиті про те ж саме.
Це не потрібно розуміти, просто потрібно отримати прививку на все життя.
а в ізраїльскому мілтеку по цьому пункту зазвичай хіба не так?
Під час ковіду працювали виключно віддалено. Графіки гнучкіші.
а вы в какой милитек, пардон, собирались? в этот, где зарплата embedded инженера $1200?
dou.ua/forums/topic/57868
Те що в статі — це 80% звичайних українських продуктових компаній.
Щось ви брешете. Зараз в Мілтеку якщо ви дійсно розробник з 8 річним досвідом то йдуть на любі уступки аби вас найняти.
Щось тут не чисто. Бо в мене багато знайомих беруть всіх кого можна навчити бо з досвідом вже не залишилось на ринку.
брешуть собаки
Останнє інтерв’ю: запізнюються на 8 хв, не вітаються, одразу ж кажуть: «розкажіть який у вас досвід з мікроконтролерами?». Це при тому, що у мене все резюме ними всіяно.
Наврят я багато хочу, коли прошу елементарної професійної поваги.
Якщо ви дійсно розбираєтесь як описуєте. Напишіть в приват в мене знайомі якраз шукають людину.
Пропонують 1500 замість 1200?
А де можна подивитися ці вакансії де навчають ?
«у мене очевидно подвійне україно-ізраїльське громадянство, що може когось відлякувати»
>>>Скоріш , це може бути основною причиною.
«умови дуже дивні: лише офіс, дуже жорсткий графік, мінімум вихідних, постійні овертайми»
>>>З того, що мені розповідали,то так, офіс, фіксований графік роботи. Там оформлення згідно чинного законодавства, тому, вихідні — є. Щодо овертаймів- не казали, але ,можливо, там, де ви проходили інтерв’ю, це припустимо.
«рекрутери спілкувались дуже нахабно;
інтерв’ю були дуже неприємними: резюме не читали, поводились дуже надмірно, ніби я мала там перед ними танцювати і доводити свою значущість;
шокуюче низький рівень компетентності інтерв’юерів»
>>> З урахуванням того, що там постійний недобір кваліфікованих кандидатів загалом і туди рідко хто йде, і зі спільноти ДОУ в тому числі, то дивно, що вони так поводять себе.
Так, кружляти перед вами не повинні, але і надмірно поводити теж.
Чому не повинні? Як послухати інтерв’ю всіх хто пов’язаний з miltech, то там неймовірний дефіцит кадрів. Кажуть, що дуже важко хоч когось знайти. Скоріш за все просто так і шукають як тут описано.
Тому що не повинні. На інтерв’ю ти маєш бути максимально коректним, ввічливим і все по ділу має бути.
А дефіцит кадрів чз інші першопричини.
І які саме, просвятіть?
Ви у Польщі, я- ще теж, вона- в Україні. Це відповідь на всі ваші ,можливо, провокативні питання Пардон, сьогодні не маю настрою підтримувати такі чати.
А друга сторона?
Нахальство, самомнение, некомпетентность — другого милтеха у нас для вас нет.
Логіку як у вас в Ізраелі шукати не вартує. Тим більше, що у вас власний фронт і судячи з усього в найближчий час він знову відкриється і нажаль, це знову будуть ракети та Шахеди по містах і т.д.
Сучасна українська держава найбільше нагадує ранню Південну Корею : корупція, олігархізація і т.п. економіка із переросподілом капіталів через державний бюджет і т.д. Ну тобто шокуюче сильне співпадіння.
Щопрвда программ та планування типу Пак Чон Хі, досі нема. Понад 300 міл теч стартапів місцеві олігархи чи нео олігархи ще не почали скуповувавти по броссовим цінам, та вони це якраз вміють дуже добре ще з часів приватизації і т.п.
Отримала 7 приватних повідомлень. Люди розповідають значно гірші історії. Ось декілька цитат:
— потрібні чоловіки, бо їх можна шантажувати бронюванням
— «український мілтек» — це 60% український, 30% міл і 10% тек
— якщо не відповідають, ви попросили більше $2000
— вони шукають рабів
— не переїздіть до Києва, тут ж*па
— в «мілтесі» атмосфера страху і тотальної недовіри
Далі не продовжуватиму. Мені дуже стресово це все читати.
Якраз хотів написати про чоловіків і шантаж бронюванням. Але, бачу, вам вже і так все написали.
як це виглядає?
дуже просто. Якщо ти звільняєшся, ми анулюємо у тебе бронь(це по закону і це правильно) і ти в той самий день опиняєшся в розшуку(а ось до цього треба трішки зусиль додати — один телефонний дзвінок, який мілтек компанії можуть зробити дуже легко). Тому або працюй за копійки у нас і з бронюванням, або розшук з перспективою бусика і без можливості забронюватись в іншій компанії, тому що ти в розшуку
Ну так проблема в тому що закон дурний. В чому саме шантаж зі сторони компанії?
Не подобається зарплата, що виконуєш функції трьох чоловік, умови праці? Звільняйся! А якщо залупишся, то і бронь можемо скасувати і без звільнення та попередження.
Слухай, давай я ще раз для тебе розпишу механізм шантажа, сподіваюсь, цього разу не доведеться далі розжовувати, що 2+2=4, та 2*2=4 і це співпадіння є просто математикою, а не нарративом рашки.
Закон про зняття бронювання при звільненні абсолютно нормальний, а не дурний, як ти написав. Підприємство не може бронювати людину, яка не працює на цьому підприємств, крапка.
Шантаж починається, коли керівник мілтеха, яких хоче й далі мати собі робочу силу за 1000 Євро, отримуючи заяву на звільнення від співробітника, каже — друже, залишайся, або я зроблю так, що в момент коли з тебе знімуть нашу бронь, ти моментально опинишся в розшуку і тобі одна дорога — на війну. Пояснюю для тебе персонально — якщо ти в розшуку, жодна компанія не може тебе забронювати, навіть якщо має статус критичності, виключення це мілтех. Тобто шантаж не вдасться тільки якщо інженер переходить мілтех-мілтех. Перехід мілтех-ЕПАМ не вийде, бо ЕПАМ людину в розшуку просто не забронює, а інженер 99% злякається лишатись без броні і буде змушений далі працювати на шантажиста.
Прямо бачу твоє наступне питання — «а як мілтех може ініціювати розшук? це брехня!!». Відповім — дуже просто, як багато таких речей в нашій країні мрій. Абсолютно всі компанії, які мають статус критичності, мають свої контакти хоча б на якомусь рівні в ТЦК та навіть інколи у міністерстві. І тим більше мілтек, який має завжди контакти з СБУ і подібними структурами.
У мілтека дофіга контактних осіб-кураторів, до яких можна звернутися за маленькими і не маленькими послугами подібного формата.
Добре, а яка власне альтернатива роботі в «Шарагах»? Чи допоможе фраза «Я програміст з ЕПАМу» при бусифікації? Чи кращі умови у спеціалістів з100-м ВОСом в ЗСУ?
Можливо тоді переходити не в ЕПАМ, а в інший мілтек, котрий готовий дати +500 за людину з релевантним досвідом?
В мене враження що я розмовляю з людиною з 2020, котра раптово опинилася в 2026, не розуміє шо відбувається, але звикла що роботодавці в ноги кланяються і закидують кілобаксами. Навіть з твого опису, робота в мілтеку має певні бонуси, котрі важко отримати деінде.
таке враження що пан раптово живе на веселці і країні рожевих поні що какають метеликами
А як правильно?
ти про що?
Про «веселку і поні». Я певне написав щось далеке від реальності, хочу знати як все виглядає насправді.
для цього потрібно просто вернутися
таки пішли питання про 2+2=4))) ти точно програміст? бо ну надто багато проблем з логікою та розумінням написаного.
Бронь можуть знати і без звільнення. Таку можливість додали минулого року, якщо не помиляюсь. І от, не захотів на вихідних перепрацьовувати, директор образився і втіхушку скасував бронь. Через пару днів ТЦК перестріли і сказали: «Бронь у вас анульовано, ви їдете з нами». І от ти вже весело їдеш на БЗВП. Це реальний випадок з моїм знайомим.
Ну ок, добре, мілтек це погано, треба працювати в ЕПАМі, де вихідні, нормований день і купа плюшок. І ось програміста з ЕПАМу зустрічає ТЦК і що далі? Який план не поїхати на БЗВП?
іде пан по вулиці і раптово трапляється бусфактор, що далі, який план у пана?
Починати з бзвп написувати усім знайомим чи можуть забрати кудись в гарний підрозділ, але там завжди кажутб що вже пізно
ти не знаєш що таке бусфактор?
навіть ДОУ про це писав
dou.ua/forums/topic/42983
Показуєш бронь в резерв+. Якщо ти не в курсі, ЕПАМ теж видає бронь
Спочатку вони силою заберуть телефона
Головне щоб мізки не забрали
Їх можуть вибити також. Прецеденти вже є. А потім: «Постраждалий сам прийшов у ТЦК погрітися з вулиці, а потім сам собі завдав тяжких травм».
Одна справа коли знаєш, що у тебе не має броні, інша справа, коли думаєш, що є. )
Я так розумію що якась контора раптово зняла бронь з вашого знайомого і його потім запакували ТЦК?
Может галера порешает, а нет то есть какой то шанс самому порешать, а вот с компенсации в 1000$ ЗП, 2 пачки мивины и пакетика чая в месяц порешать ничего точно не выйдет.
Це правда. Жінка поїде коли хоче в Польщу, а чоловіка на зп 1000 Євро можна якось втримати силою.
Це теж правда. Вони навіть не ховають це, нещодавно стаття була де в екзистенційно важливу для країни галузь набирали людей на зп800-1500. Дуже продуктивно це, я вважаю. І знову ж таке це повністю стакається з шантажуванням бронюванням.
Дивись пункти 1 та 2 )))
Вже не така й жопа. світло є, вода є, весна майже і тепло. Чекаємо наступного етапа потужності — провала перемовин, розповідей про те, які ми незламні і готові срати в ями. Ну а далі переходимо до дій, срання та танців біля ями з піснями про те, як нам класно. Вангую — в травні.
в травні шашлики
підари зараз переорієнтували атаки на систему водопостачання і водовідведення,
тобто в буквальному сенсі ближче до жопи
да і
теж не всюди відновили
а як стресово в цьому всьому жити, ви не уявляєте!
хвилинка ностальгії: мати ізраїльське громадянство, можливість вільно виїхати і замість того щоб гуляти по сонячному Ейлату, під пальмами, поряд з кам’яними рибами — терпіти приниження у мілтеху, ех!
завідуй молтча, бо ж не всі мають ту саму мотивацію, наштамповану совком
«мотивація, наштампована совком» — це що? типу цієї "смело мы в бой пойдём // за власть советов // и как один умрём // в борьбе за это!«©?
але, вимбачте, соромлюся запитати, а де «єто»? ;-)
youtu.be/cfZhpFXyLYU
виглядає так, ніби ти з пафосом оцінюєш мотиви інших з висоти своєї дзвінниці, не факт що це не толчок за сараєм, і даєш поради космічного маштабу, хоча їх не просили
тільки тема про протилежне, але кому і кобила наречена
ні, мілтех це другорядний фактор, я оцінюю мотиви інших з історичної перспективи.
наприклад американця, який приїжджає у москву 1937 року, начитавшись радянських газет, ще можна зрозуміти (і пожаліти) — він бачить червоні прапори, радісні обличчя, ух зараз комунізм побудуємо і заживемо! — інтернету тоді не було і нещасний не міг взнати що його чекає попереду — ворог народу-тюрма-гулаг та інші неприємності..
але ж зараз вся інфа у вільному доступі: вибухи у Львові і Миколаїві, Боргезе наговорив на трибунал в Гаазі і таке інше майже кожен день — тобто відчуття грандіозного шухеру вітає у повітрі — і в цей час стукатись у вітчизняний мілтех з перспективою підписати якесь NDA, за яким можна вже не виїхати за кордон в найближчі 15 років — божевіллю хоробрих співаємо ми пісню..
хтось тікає подалі, а хтось хоче допомагити опиратися, що не зрозуміло?
Тобто було б краще якби відповіли що ваша кандидатура не підходить? Якщо це ваша вакансія мрії, то так і напишіть, що чекаете на відповідь бо все життя мріяли там працювати.
Це дивно. Можна приклад?
Люди котрі проводять співбесіду, дуже часто бачать ваше резюме перший раз. Ну і розповідь про себе дозволяє розставити акценти, типу це мені цікаво, а це не дуже. Ну і більше того, якщо подаватись в усілякі ФААНГи, то там теж будуть ставити таке питання.
Ну, типу, це, тойо во, війна в країні. Ракети літають, людей вбиває. Хочете розслабону, то тоді шукайте мілтек у Франції чи Німеччині. Але там теж свої приколи.
Приведіть пару прикладів.
Значить щось не сподобалося. Взагалі, виглядає так що у вас основне це українське громадянство. Бо справжній житель землі Давіда, вже давно б зателефонував рекрутеру і попросив пояснити що не так і чому не хочуть наймати.
чел ты...
віктімблеймінг
Мій чоловік доєднався до ЦСО «А», і я хочу бути поряд з ним, допомагаючи обороні України.
Яке це має відношення до теми? У вас ніби є певна проблема, ви її намагаетесь вирішити, але людині котра хоче зрозуміти що не так, ви відповіли що ваш чоловік служить в ЦСО «А». Тобто ви насправді в ЦСО «А» хочете служити, а ця тема про мілтек це було для відволікання уваги?
Давайте подивимось на початкове питання.
> це зі мною щось не так
Я не знаю як на це відповісти аноніму. Можливо ви теж на співбесідах своє імя не називаете?
> завищені очікування
А які у вас очікування?
> чи «український мілтек» він такий
Який? Знову, потрібна конкретика. Не буває так що було 10 співбесід і всі однаково погані.
> і я просто гаю час
Дивіться, як я бачу вашу тему: «я подалась в контору А, мені там нагрубили, на співбесіді були ідіоти, резюме не читали, після співбесіди більше не писали. Trust me bro!»
Я повинен вам повірити бо
і тепер вас повинні брати автоматично?
who hurt you?
Некомпетентність править бал, фантазію продають інвесторам, закохуються в свої рішення
Мілтеки різні бувають, звісно є і абсолютно протилежні вашому списку
Хіба звісно в питанні офісу для ембедерів, це доволі логічно. Не 100%, але і не повний ремоут
ну да, ковід показав, що тільки офіс, інфа сотка
Цікаво який досвід влаштування в ізраїльський мілтек, наскільки я знаю там ще гірше
що саме гірше?
Підписка на 10 років і заборона займатися у цієї сфері
тобто в Інтел на С не підеш, а на Rust можна, чи як?
В інтел підеш, а от якийсь хитрий радар в райтеон чи в кб пєдофілова розробляти вже ні
тобто в США їдеш без проблем
Залежить від умов нда, якщо на ту саму тематику скоріше всього ні
понятно, дуже жостко, от в нас і без нда М нікуда не їде
Три дитини народив поки заброньований і тікати за кордон. Закон дозволяє паралелізм, головне брати на себе фінансову частину
ти вводиш нові параметри у рівняння, в Ізраїлі скільки дітей що скасовують нда потрібно народити щоб виїхати за кордон і непрацювати віддалено на млт, га?
хінт: по легенді в тебе вже підписка
Ні. NDA дуже жорсткий, але не більше.
Я не думаю що через н років ви захочете тим займатись)))
Роблять детальний background check, вимогі високі, але спілкування ввічливе і професійне, бо хочуть знайти професійних людей.
це Спарта!
То навіщо продовжувати стукати в двері, з яких періодично вилітає лайно?
Це аналіз ринку банальний, треба зрозуміти — що з себе представляють конкуренти яких вже налічується понад 300 компаній перед тим як заходити на ринок. 132 мійльйни євро на день від ЄС каже, що напевно можна сворити філіал поставляти якийсь продукт із коробочною збвркою чи щось таке, як робив той же концерн Daewoo з автомобілями типу Lanos і т.п. в Східну Європу.
Тут думати і сенсу нема, якщо є вдалий продукт — заходити на ринок є усі сенси, якщо звісно бізнес модель враховує корупцію і т.д. (у японців свого часу враховувався дангельт якудза, у корейських концернів — хабарі чиновникам).
Пардон за відвервертість, але таке ж враження про hr-ів в ентерпрайзі. Мабуть, наймають лише чоловіків, котрих можна 1.забронювати 2. відразу вискочити за них заміж.
А розумні ІТ-ці з досвідом їм лише «малину псують» ;)
Трохи не так.
1. Котрі створять квоту для бронювання менеджерів.
2. Розробник в корпоративній ієрархії істота безстатева, тому — ні.
Та в принципі будь хто : QA, DevOps, BA, дизайнери і т.д. Так взагалі працює капіталізм, суспільство поділяється на найманих працівників — пролетаріїв, та власників бізнесу — буржуа. Менеджер так само нянята особа для виконання керувальних функцій, ті з кого власник вимагає досягнення результату і тому делегує певні повноваження.
Усе інше будується навколо цього.
Щоправда існує кипіталізми не Голандського типу, як наприклад в сучасних : США після реформ Франкліна Рузвельта, Південна Корея, Тайвань, Японія або КНР. Де методи державного планування і ринкової економіки поєднуються. Тоді існує ще потужний соціальний класс державних чиновників, оскільки від їх рішень — державних котрактів, держ кредитів, фіскальної політики і т.п. дуже багато чого стає залежати в соціально-економічному методі виробництва і товаро обігу.
>> розробник — безстатева істота
Теоретично — так. Але, коли вже потрапить в продукт чи на галеру.
До того ж часу (особливо, на етапі розгляду резюме) — ще і як статева ! Особливо для hr-шок. Бо як пояснити, що купа програмісток так і не доходить до технічних співбесід або після співбесіди кажуть ’ми взяли свого кандидата’ або коли відкриваєш профіль на джині рекрутерці, котра щойно написала, а вона ’ой, вакансію заморозили’ ?) Може пора зірвати вже маски з цього неадекватного національного рекрутингу ??
Це такий український мілтек, де єдина перевага — наявність бронювання.
У вас був аналогічний досвід, ви чули подібні історії від знайомих, абощо?
Це у вас ще родичів на окупованій території немає
Так, я чула, що, наприклад, ВПО з окупованих нікуди не беруть навіть після служби в СОУ :(
Цікаво, а як в Ізраїлі з подібними кейсами? Все таки досвід війни у них побільший.
Не критично. В ЦАХАЛ навіть були з іранським (його неможливо позбутися). Серед ашкеназі дуже багато має другий паспорт, бо переїхали сюди звідкись.
щось нагадує