Я зібрав собі тайм-трекер за один день, бо всі існуючі дістали

💡 Усі статті, обговорення, новини про Front-end — в одному місці. Приєднуйтесь до Front-end спільноти!

Я зібрав собі тайм-трекер за один день, бо всі існуючі дістали

Я фрілансер. Кожного дня трекаю час на проекти клієнтів. Перепробував усе: Toggl, Clockify, Harvest, Notion-таблички. І кожного разу одна й та сама історія.

Toggl — $13/міс за те, щоб нормально фільтрувати по проектах. Безкоштовний план — огризок.

Clockify — безкоштовний, але інтерфейс перевантажений так, ніби ти запускаєш ракету, а не трекаєш годину роботи.

Harvest — $11/міс. За таймер. Серйозно?

І все це заради простої задачі: натиснув старт → попрацював → натиснув стоп → в кінці місяця виставив інвойс.

Момент «а що якщо»

В один день я подумав: я ж дизайнер, я кодю свої проекти. Чому я плачу за софт, який можу зібрати сам? Не ідеальний, не з мільйоном фіч — а такий, який вирішує мою конкретну проблему.

І зібрав.

Що хотів

— Таймер на клавішу Space — натиснув і працюєш
— Клієнт → Проект → Задача — як у мене в голові
— 

Статуси: PENDING → ACTIVE → DONE
— Ручне додавання сесій (бо іноді забуваєш натиснути старт)
— Інвойс в PDF за один клік
— CSV для бухгалтерії
— Хмарний синк між ноутом і телефоном
— І щоб не виглядало як Excel з 2003

Стек

— Next.js 16 (App Router)
— React 19
— Supabase — Auth (Google OAuth) + Postgres + RLS
— localStorage — fallback кеш, працює навіть офлайн
— Vercel — деплой

Як це було (один день)

Ранок: структура, модель даних. Одна таблиця `user_app_state` з JSONB для клієнтів і сесій. Не нормалізована? Так. Для MVP — ідеально. Менше міграцій, швидше ітерації.

День: трекер. Keyboard-first — Space старт/стоп, Enter додає клієнта, Escape закриває. Ніяких зайвих модалок.

Вечір: лендінг, Supabase Auth з Google, деплой на Vercel.

Ніч: інвойс-експорт, CSV, README.

Чесно про стан проекту

Він не ідеальний. Є баги. Є речі які хочу переробити. Але я вже трекаю свій час через нього кожен день. І кожного разу коли натикаюсь на проблему — фікшу одразу. Це і є вайбкодінг: ти свій перший юзер, і ти ж розробник.

Що далі

Планів заробляти на ньому поки немає. Проект повністю безкоштовний і open-source (Apache 2.0). Якщо колись з’явиться аудиторія — можливо зроблю підписку. Але база для фрілансерів буде завжди безкоштовна. Трекати свій час і виставляти інвойси — це не преміум-фіча, це необхідність.

Якщо ви фрілансер і вам це корисно — користуйтесь. Знайшли баг — пишіть в issues. Хочете фічу — створюйте PR. Або просто скажіть що думаєте.

🔗 Лайв
🔗 GitHub

---

Про автора: Продуктовий дизайнер і вайбкодер. Пишу про дизайн, код і building in public.

🌐 zerox9dev.com
📱 @Pix2Code— Telegram-канал про дизайн і вайбкодінг

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

«Harvest — $11/міс. За таймер. Серйозно?»

У майбутньому (на сторінці logr-nine.vercel.app/#pricing) —

«Pro СКОРО
$9
в месяц
Неограниченный трекинг
Неограниченно клиентов
PDF инвойсы
Экспорт CSV
Облачная синхронизация
Несколько устройств»

$9 у місяць, як у найдешевшої версії ЧатГПТ чи Джеміні — за простєйший ТАЙМЕР, навайбкоджений за парочку годин — а не потужніший у світі ШІ. СЕРЙОЗНО???

«Що далі

Планів заробляти на ньому поки немає.»

Nuff Said.

Друже, ти щойно написав гнівний коментар про ціну продукту, який:

1. Безкоштовний
2. Open-source
3. Має прайсинг-сторінку яка нікуди не веде — бо це заглушка на вайбкодженому за день лендінгу

Тобто ти не натиснув кнопку (вона не працює), не відкрив GitHub (він в статті), не прочитав що проект безкоштовний (це в останньому абзаці) — але думку вже маєш.

Це як залишити одну зірку на безкоштовний додаток зі скаргою «дорого». Респект за впевненість 👏

Підписатись на коментарі