Зробив пет-проєкт для вивчення англійської (Nuxt.js + Laravel). Шукаю поради щодо UX та функціоналу

💡 Усі статті, обговорення, новини про Front-end — в одному місці. Приєднуйтесь до Front-end спільноти!

Showcase & Feedback: EngV — пет-проект для прокачки англійської. MVP словникових тренажерів. Прошу поради

Привіт, спільното!

Мене звати Ярослав, і я розробляю EngV.

Кожен, хто вчив англійську, знає: знати граматику — це ок, але без словникового запасу ти як «забанений» у чаті. Зараз мій проєкт знаходиться на стадії MVP, де я зосередився на одному, але найважливішому елементі — інтерактивних словникових тренуваннях.

Я прийшов до вас, щоб показати, що вже працює, і почути вашу думку: чи туди я рухаюся і чи це наразі комусь потрібно?
Починалося все на vue 2 на влавному компі але вирішив переписати і зробити публічним

🛠 Що під капотом:

• Frontend: Nuxt.js (Vue 3) — обрав за швидкість, чудову роботу з SEO та приємний DX.
  • Auth: Google OAuth — щоб не змушувати користувача заповнювати чергову форму реєстрації і нещодавно додав лінкедін
  • Storage: MySql.
  • Back: Laravel.

💡 Що працює прямо зараз (MVP):

На даному етапі EngV — це гнучкий тренажер для запам’ятовування слів.

• Ви можете створювати власні словники або використовувати готові набори.
  • Реалізовано тренування у двох напрямках (UA ↔ EN).
  • Система зберігає ваш прогрес, щоб ви могли фокусуватися на складних словах.
  • Додав базу статей (граматика, сленг, поради), щоб розбавити сухі тренування контекстом.

❓ Прошу вашого фідбеку:

Я хочу перетворити цей інструмент на щось справді корисне для української аудиторії, тому буду вдячний за відповіді:

1. Зручність тренажера: Наскільки вам зручно додавати слова та проходити сесії? Чи не дратує механіка?
  2. UX/UI на мобайлі: Оскільки слова зазвичай вчать «на ходу», наскільки адекватно все працює у вашому мобільному браузері?
  3. Фічі, яких бракує: Що б ви додали до словникових тренувань? (Інтервальні повторення, озвучка слів, асоціативні картинки чи, можливо, інтеграція з AI для генерації прикладів вживання?).
  4. Технічна частина: Для колег-фронтендщиків — як вам перформанс? Чи не «лагає» Nuxt при швидкій зміні карток?
  5. Головна знаю не дуже але і мені на моє дизайнерське вухо слон наступив, якщо накидаєте ідей як її переробити буду вдячний

Посилання на проект: engv.co.ua

Це некомерційний проєкт — мій особистий вклад у те, щоб українське IT звучало впевненіше на міжнародній арені. Буду вдячний за конструктивну критику, поради по стеку або просто за «лайк» для мотивації!

Ще планую запуск мобільного застосунку на Flutter поки в розробці часу не багато да і світло вимикають доволі часто

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я розробив додаток для вивчення української мови у стилі TikTok!

Сподіваюся, ви зможете додати кілька зображень на головну сторінку, щоб показати, як працює інтерфейс.

планую зняти відео, де розкрити основні можливості
зараз над застосунком працюю, і часу ніяк не виділю)

Зробіть кілька скріншотів та передайте їх моделі штучного інтелекту для обробки.

так теж варіант, треба буде щось зробити

Дякую всім хто відгукнувся і написав побажання
Зробив сьогодні невеличке оновлення
Виправив пару помилок які ви помітили
Додав сортування на сторінку Мої слова
і в пошуку додав форму через яку можна додавати власні слова для тренування
res.cloudinary.com/...​/gviazyuqea9g8unqgmqy.png

update доданих слів не планую
якщо додали і допустили помилку ви завжди можете видалити слово з бази в розділі Мої слова

Чи реалізовано механізм періодичних нагадувань з урахуванням «кривої забування» Еббінгауза? Хотілося б мати таку можливість.

так є механізм повторення слів який відповідає

«кривої забування» Еббінгауза

Підписатись на коментарі