Анатомія кентавра

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Після чергового прочитаного топіка копіпасти психозу ШІ на DOU, хочу нагадати ШІ ентузіастам про досить простий і дарма забутий тест — анатомія кентавра.

Попросіть ШІ описати або намалювати анатомію кентавра.

Ось наприклад що зробив чатжпт на мій запит:

[малюнок анатомії кентавра]

Попне дихання у кістках та сечовий міхур у нозі з каналом кудись в копито.... креативненько — мабуть не так погано, коли у тебе взагалі відсутні статеві органи.

Це дуже добре демонструє, що саме робить ШІ коли малює або говорить з вами.

Для порівняння теж саме, але робила людина:

Зразу заспокою ШІ песимістів — мозок людини робить щось дуже схоже до ШІ. Але дуже велика різниця у досвіді та сприйняті світу. ШІ вчиться на текстах людей, написаних для людей, які не враховують що те що буде їх читати — не має досвіду реального світу як у людей. Більшість відомих ШІ ботів — не мають досвіду реального світу.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зараз Gemini 3 ось що намалював:
res.cloudinary.com/...​/puxlhmsgrjvtsigmjqcp.png

Grok фашиста Ілона Маска нічого не намалював — послав нах через велике навантаження :)

Сучасні моделі:

Claude Sonnet 4.6:
res.cloudinary.com/...​/wpns7i2lbffbkfjssqea.png

ChatGPT Instant 5.3:
res.cloudinary.com/...​/jszxg6i8bcvgfcour0to.png

Grok
res.cloudinary.com/...​/vmvqn7170r4qpr0nou2r.png

Gemini 3:
res.cloudinary.com/...​/buxidnomxmn3fu5xa7ig.png

Прикольно, Джеміні дуже адекватно навіть намалювала :)

джемені(нано банана) взагалі непогано останнім часом справляєтсья із візуалізацією. Але часто тупить коли треба серію малювати і застряє на якісь помилковій деталі, яку ніяк не хоче виправляти.

А гтп.. боже як же він зі своєю цензурою дістав. Він навіть плече не може показати.

UPD тай з кентавром я вважаю набагато краще справився
gemini.google.com/share/1340189cfe17

Підписатись на коментарі