Купувати EcoFlow перед пошуком роботи чи після оферу?
Які зазвичай вимогу у компаній до резерву по електроживленню та інтернету ? Ця техніка доволі дорога та її зараз не так просто придбати.
Краще купувати відразу, чи чекати оферу? Можливо таку техніку переважно видають.
15 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівА ноутбуку треба Екофлоу? Там в принципі зарядна станція не дуже треба, достатньо 65+вт повербанка.
Двух желательно. И еще одного мощного на роутер.2026-м году продолжают работать на десктопе.
Но люди в
Вайфай роутер 2-3вт їсть, якщо не випендрюватись, онушка, якщо є, ще 3-5вт. Тобто підійде дешевий повербанк чи краще 12в UPS за 15-20$, бо наскрізна зарядка треба.
У меня Кинетик пол-ампера ест на 12В.19-вольтовым адаптером. По току тогда получается где-то ненапряженые 300мА.
Поэтому самый лучший вариант это ноутбучный банк с
Ну я ж кажу якщо без випендрювання. Навіть старий мікротік, як і звичайні мильниці без наворотів, їсть 80-100мА@24v в лайт лоад (не торенти), а не як пів ноутбука. Звичайно, то не гігабітний, але ж йому і 13 років, та і не треба той гігабіт+ для роботи.
Увы большая квартира, старый TP-Link просто не вывозил.
400м2? :) Як він міг не вивозити? У смартфонів передавач став потужніше, а не 15-50мВт? Хоча в мого мікротіка передавач 1000мВт, його використовувати на всю здоров’я не додасть і в мене він взагалі на 70мВт стоїть і через 2 несучі цегляні стіни по 50см кожна і міжкімнатну ще й трохи під кутом ще нормально ловить смартфон. Звісно, як роутер на краю квартири, а не в центрі, то може на іншому краю і не вистачити, щоб без фрізів в зашумленому ефірі.
120, но несущие стены внутри квартиры.
В принципе конечно добивало, но были мертвые зоны.
Я думаю дело не в мощности, а в технологиях формирования направленного луча в современных роутерах.19-м году ничего не предвещало. Я тогда ещё и сервер подержанныйм взял, чтобы не занимать ноут тяжёлыми билдами.
Знал бы, что будут блекауты — взял бы Microtik. Но в
а кавоварка? працювати без неї неможливо
тоді вже і блендер :)
Якщо ти в Україні, з родиною, то вже все купив, налагодив і тепер думаєш куди прикрутити сонячні панелі
Вместо :)
это уже один из критериев отборов шлюпок, вопрос звучит «как у тебя с резервными источниками питания», включая инет (оптика, спутник). Если ниче нету, то в офис либо вычеркивают, если в твоем городе нет офиса и у тебя ничего нет
А зарплата это компенсирует?
Одно дело, когда жирный во всех смыслах сеньор вложил в оборудование цену бюджетного авто.
С другой стороны приезжий миддл на съемной квартире.
купувати якщо дає компанія на це власний бюджет, ІМХО