Купувати EcoFlow перед пошуком роботи чи після оферу?

Які зазвичай вимогу у компаній до резерву по електроживленню та інтернету ? Ця техніка доволі дорога та її зараз не так просто придбати.

Краще купувати відразу, чи чекати оферу? Можливо таку техніку переважно видають.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

А ноутбуку треба Екофлоу? Там в принципі зарядна станція не дуже треба, достатньо 65+вт повербанка.

Двух желательно. И еще одного мощного на роутер.
Но люди в 2026-м году продолжают работать на десктопе.

Вайфай роутер 2-3вт їсть, якщо не випендрюватись, онушка, якщо є, ще 3-5вт. Тобто підійде дешевий повербанк чи краще 12в UPS за 15-20$, бо наскрізна зарядка треба.

У меня Кинетик пол-ампера ест на 12В.
Поэтому самый лучший вариант это ноутбучный банк с 19-вольтовым адаптером. По току тогда получается где-то ненапряженые 300мА.

У меня Кинетик пол-ампера ест на 12В.

Ну я ж кажу якщо без випендрювання. Навіть старий мікротік, як і звичайні мильниці без наворотів, їсть 80-100мА@24v в лайт лоад (не торенти), а не як пів ноутбука. Звичайно, то не гігабітний, але ж йому і 13 років, та і не треба той гігабіт+ для роботи.

Ну я ж кажу якщо без випендрювання

Увы большая квартира, старый TP-Link просто не вывозил.

400м2? :) Як він міг не вивозити? У смартфонів передавач став потужніше, а не 15-50мВт? Хоча в мого мікротіка передавач 1000мВт, його використовувати на всю здоров’я не додасть і в мене він взагалі на 70мВт стоїть і через 2 несучі цегляні стіни по 50см кожна і міжкімнатну ще й трохи під кутом ще нормально ловить смартфон. Звісно, як роутер на краю квартири, а не в центрі, то може на іншому краю і не вистачити, щоб без фрізів в зашумленому ефірі.

400м2? :) Як він міг не вивозити?

120, но несущие стены внутри квартиры.
В принципе конечно добивало, но были мертвые зоны.

Хоча в мого мікротіка передавач 1000мВт

Я думаю дело не в мощности, а в технологиях формирования направленного луча в современных роутерах.
Знал бы, что будут блекауты — взял бы Microtik. Но в 19-м году ничего не предвещало. Я тогда ещё и сервер подержанныйм взял, чтобы не занимать ноут тяжёлыми билдами.

а кавоварка? працювати без неї неможливо

тоді вже і блендер :)

Якщо ти в Україні, з родиною, то вже все купив, налагодив і тепер думаєш куди прикрутити сонячні панелі

это уже один из критериев отборов шлюпок, вопрос звучит «как у тебя с резервными источниками питания», включая инет (оптика, спутник). Если ниче нету, то в офис либо вычеркивают, если в твоем городе нет офиса и у тебя ничего нет

А зарплата это компенсирует?
Одно дело, когда жирный во всех смыслах сеньор вложил в оборудование цену бюджетного авто.
С другой стороны приезжий миддл на съемной квартире.

купувати якщо дає компанія на це власний бюджет, ІМХО

Підписатись на коментарі