Ваш перший ПК: яким він був?
Пам’ятаєте той звук запуску Windows XP (або навіть старіших версій), кулери, що шуміли голосніше за турбіни літака, та монітори, що займали половину стола? Хоча ці комп’ютери точно не були потужнішими за сьогоднішні чи навіть за мобільні телефони, але за ними ми сиділи й грали (а хтось уже й працював) з превеликим задоволенням. Можливо, вони лагали, зависали, ігри доводилося передавати на флешках чи дисках, але це була ціла епоха.
Я вже точно не можу згадати, коли в мене з’явився перший ПК та його характеристики. Точно пам’ятаю, що він був не те щоб тільки мій, а всієї сім’ї, і що в дитинстві я любив грати на ньому в танчики та сапера)
Зараз же в мене ПК набагато кращий за той, що був, але вже не відчувається того вайбіку, та й в ігри немає бажання грати так, як тоді. Востаннє я його запускав лише заради того, аби глянути на жорсткому диску фотографії, які переніс із камери.
А ви ще пам’ятаєте, яким був ваш перший ПК? Які характеристики він мав? Яку гру на нього встановили першою і що загалом за ним робили?
66 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів