Як вам новий логотип Google Maps?

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Пішла епоха. Нещодавно Google змінив логотип Google Maps та зробив його більш сучасним і ближчим до загальної концепції.

Думаю, зміна лого їм обійшлася дешевше за 600к гривень, але це не точно :)

Не скажу, що він мені подобається, скоріше навіть навпаки. Попередній був краще, більше нагадував карту і був приємнішим для ока.

А як він вам? Більше подобається новий градієнтний дизайн чи старий класичний варіант?

Який логотип краще?

44%
24%
30%
2%
100 голосів  ·  показати результати
👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Варіант Аксіома Ескобара, дуже-дуже віддалено натякає на стрілку компасу і т.п. Перший логотип був впізнаваним і т.д. cdn.arstechnica.net/...​/uploads/2020/02/20-1.jpg

зробив його більш сучасним і ближчим до загальної концепції

збільшили розмір дірки отвору?

Ох уж ці високопарні

Пішла епоха

та

зробив його більш сучасним і ближчим до загальної концепції

Менш схоже на райдужний прапор. Подивимося чи змінять вони свої лого в червні)

Не знаю, чи то тільки в мене, але коли я відкриваю папку з їх апками, то пару секунд туплю, перш ніж тицьнути потрібне. Самі іконки їхні гарні, але коли вони поруч, то сходу розрізнити, що є що, по суті неможливо.

Я так розумію теми для публікацій вичерпуються. Наступним етапом буде підключити GPT щоб він 24 на 7 щось постив

Я попробовал попросить GPT сгенерировать мне статей для ДОУ, но даже он не смог точно повторить стиль местных контент редакторов. Пока что контент редактор ДОУ это одна из самых безопасных професий в эру AI.

Не до кінця впевнений чому, але при переході за посиланням відразу відкрило карту мордору 🤔

Але зараз не про це. Хотів спитати, що в цих картах зручніше, ніж в гугл картах?

Я теж користуюсь. Для Чехiï це топ карти, супер деталiзацiя для прокладення пiших i вело маршрутiв. Iнтеграцiя з громадським транспортом

Це звичайний OpenStreetMaps із додатковою обгорткою для Чехії. Досить там популярний. Будь який (майже) додаток із osm буде настільки ж зручним

Не до кінця впевнений чому, але при переході за посиланням відразу відкрило карту мордору 🤔

Дивно. Мені завжди відкриває на Чехії 😁

Хотів спитати, що в цих картах зручніше, ніж в гугл картах?

1. Mapycz базує на OpenStreetMap, тобто якість деталей не до порівняння з GMaps. Так, є інші подібні застосунки, які базують на OSM, як maps.me, OSMandMore тощо, але мені Mapy найбільше підійшли.
2. Для тих з нас, хто ходить, бігає, чи їздить велосипедом, GMail не має навіть близько нічого подібного до Mapy.cz
3. Оффлайн GMaps навіть близько не стояли коло Mapy.cz.

Якщо я шукаю щось у місті (магазин, офіс, готель...), я використовую GMaps.

Підписатись на коментарі