Починаю перший продукт на Rust — підпишіться якщо хочете дізнатись першими

💡 Усі статті, обговорення, новини про продукти — в одному місці. Приєднуйтесь до Product спільноти!

Привіт, я вже кілька разів писав на DOU про Rust, але всі проєкти над якими працюю досі на Go. Вирішив змінити це і почати власний продукт на Rust — бо знання без практики починають іржавіти.

Про що саме — поки мовчу. Якщо цікаво дізнатись першими, заходьте на poklych.com і підпишіться. Покличу як буде що показати.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Хм. А чи це принципово для користувача на якій мові написан продукт ?

Ті, хто підписалися на poklych.com, уже отримали листа.

Розписав про проєкт Poklych у сьогоднішній темі на DOU.

Якщо сьогодні підпишетесь на poklych.com й вам прийде сповіщення, то це таки «прикол», інакше все серйозно.

Якщо цінність продукта тільки в тому на чому пишуть (бо іншого не згадується) і зовсім нічого про що то, навіщо, чим цікавий, кому цікавий, і т.д. — то навіть незрозуміло як то сприймати.

Може так:
- Хелоу волд! Ай ем е продакт!
-- Хай продакт!

А може заради винаходу нового закону збереження, хз

продукт на Rust — бо знання без практики починають іржавіти

закон збереження іржи — або знання растяться, або продукт.

— Хелоу волд! Ай ем е продакт!
— Хай продакт!

— Прєвєд мєдвєд!

Що зржавіє — то не згниє!

Ярослав, а нащо тобі підписники? Це продукт для девелоперів?

У нас в лондоні на локальному жс мітапі люди рекламують свої фреймворки чи хайрінг, може тобі там теж розказати про себе.В сенсі у тебе в місті на лок мітапі

Вже 30 людей підписалося, може хтось двічі, бо бачу, що анонімізовані IP співпадають.

всі rust проекти наразі — засекречені, тож, тільки після війни покажу :)

з чого ви вирішили що комусь так цікаво що ви там пишете що аж бігати за вами сьануть..
Тут всi щось пишуть

Таке саме питання виникло. От мені особисто, щоби сісти і написати щось на Rust треба якась ідея, що власне писати — та доступ до Internet або якись offline матеріали. А так, кому яке діло, що і на чому написано? Хоч там Rust, хоч Kotlin зі Scala в перемішку, чи С++ або прямо на ассемблері. Мова програмування цікавить виключно самих ІТ-шників.
Станом на зараз з відомих продуктів де є частково код і на Rust, це Firefox та Linux.
А з точки зору маркетингу, напису AI з Blockchaine нема — грошей не дадуть.

Відомих продуктів, які використовують Rust, вистачає: Discord, 1Password, Mastercard, BlackRock, Proton, Google, Meilisearch, Kong, LinkedIn, Canonical. Я це знаю, бо веду список компаній, які наймають Rust-розробників: readytotouch.com/rust/companies

якесь #rustwhore, не думаю що #holdmyrustbeer

А в моєму тесті відсутні заклики бігати за мною й за тим, що я пишу. Є одне конкретне сповіщення, на яке можна підписатися. Не «слідкуйте за моїми соцмережами», а «ось тут відправлю вам сповіщення один раз» — це більш поважно.

Я зрозумів, ви прочитали тільки заголовок і подумали, що я закликаю підписатися на мій профіль на DOU.

Підписатись на коментарі